19 september 2010

Sahlin peppade ”sina” valdistrikt

Göteborgska Bergsjön fick på valdagen mobiliseringsbesök av S-ledaren Mona Sahlin. Hon möttes av hurrarop. Ca. 92,8 % av invånarna i stadsdelen är invandrare. Den största delen av de svenska invånarna i Bergsjön bor i stadsdelens ålderdomshem.

I ett villaområde i Malmö ska en jättemoské byggas. Grannarna protesterar men avfärdas av kommunstyret. Det spelar ingen roll att det är trägna arbetare som med stora uppoffringar skaffat sig sina hus och i alla år röstat på sossarna, nej dem kan Sveriges pensionärers intresseparti gärna få överta, för nu kommer en strid ström människor från fjärran länder, dem ska vi satsa på, de är våra nya kärnväljare.

9 Kommentarer:

Knute sa...

Men bekymr deg ikke, bare i år har nærmere 80 000 innvandrere kommet til Sverige, ny rekord i demokratiske verdier og menneskelighet er på gang, man regner med godt over 100 000 nye velsignelser før året er omme. Demokratiet er herlig, og i Sverige er det herligere enn andre steder. Godt valg, Sverige!

http://autonomotpol.wordpress.com/2010/09/19/du-herlige-demokrati-sverige-2010/

Knute sa...

Der er imidlertid ingen tvivl om, at udtalelser som Reinfeldts om, at partiet til en vis grad selv er ude om den situation, det befinder sig i, er noget, der giver diverse grupperinger blandt venstreekstremister og indvandrere blod på tanden i deres indædte kamp for at hindre Sverigedemokraterna i at udnytte deres ytrings- og forsamlingsfrihed. Sjovt nok påberåber de selvsamme antidemokrater sig at kæmpe for mangfoldighed og tolerance. Ja, hykleriet står vist glasklart for de fleste.

http://omnial.wordpress.com/2010/09/19/bliver-sverigedemokraterna-skyllet-ud-i-kloakken-i-dag-eller-trodser-vælgerne-eliten/

MS sa...

Det hade hon inte så mycket för i slutändan. Tack gode Gud för att den kvinnan aldrig kommer bli Sveriges Statsminister. Halleluja!!!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Tack gode gud för att Sd kom in. Blev lite besviken att inte 2-3 småpartier försvann in i glömskan men man får väl glädjas åt det lilla. Äntligen får vi en röst i riksdagen som dessutom får helt andra resurser än tidigare och kan få fram dom mörkade siffrorna om massinvandringen. Förhoppningsvis släpper den värsta mobbningen från media efter hand också. Sd har spelat sina kort väl. Hoppas dom fortsätter med det.

Ann-Marie sa...

Robin: Jag är inte lite besviken, jag är MYCKET besviken! Jag hade verkligen hoppats på mycket mer med tanke på hur många det är i blogosfären som har kommenterat. Men, det är bara att konstatera att detta är nog slutet på demokratin i Sverige med tanke på hur SD har blivit behandlad i gammelmedia. Tyvärr har alltför många trott på dom.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

A-M, jag tror tiotusentals röster strimlades igår kväll ärligt talat. Man fick uppenbarligen kalla fötter på slutet, förmodligen för att man har världens ögon på sig och för att upprätthålla fasaden som demokrati, bestämde man sig i sista stund för att släppa in fienden i fin-rummet, men med minsta möjliga marginal. Om det i efterhand kommer gå att gräva fram bevis om det massiva valfusket är väl ytterst tveksamt. Det är väl frågan om det ens är önskvärt eftersom Sjuklövern (nn) förmodligen kommer vända alla sådana försök mot dem. Det handlar trots allt om proffs som suttit vid makten i årtionden.

Vi får istället se det från den ljusa sidan, SD kom in och det var huvudsaken. Låt dom få lite arbetsro och gräva fram massinvandringens ofantliga kostnader i första hand och rota i sambanden med den skyhöga kriminaliteten också.

Förvisso får vi stå ut med den självutnämnde Kejsaren (utan kläder) Fredrik BARBARossa i fyra långa år till men vi slapp få in kommunister i regeringsställning och Måna Muslim kommer säkerligen att avgå inom dom närmaste dagarna.
Inga miljö-fascister heller i regeringsställning. Det får vi väl trösta oss med.

Knute sa...

Demokratin vann och Sverige blev ett normalt europeiskt land

http://snaphanen.dk/2010/09/20/sverige-vandt/

Anonym sa...

Det är bra att Sverigedemokraterna har kommit in i Riksdagen. Jag tror att väljarna vill visa dom etablerade partierna och makteliten i Sverige att:
1. Innvandringen till Sverige som ligger på över 100 000 personer per år är alltför stor. Sverige kan inte förbli Sverige om det fortsätter på det sättet.
2. Medierna i Sverige säger aldrig ett invandringskritiskt ord eller tar upp några av dom enorma problem som innvandringen skapat. Folk är trötta på ideologiskt styrda medier, man vill ha en vanlig debatt som i våra grannländer.
3. Skitkastningen av Sverigedemokraterna har gått över alla gränser. Att vara mot massinnvandring betyder inte att man är rasist eller "främlingsfientlig". Det verkliga hotet mot demokratien är just att det har gått an att driva med en sådan skitkastning i etablerade media.
Jag hoppas att politikerna kommer att vakna upp och justera kursen i stället för att uppföra sig som Sverigedemokraterna inte har blivit innvalda i Riksdagen.
Ivar Bengtsson

LP sa...

Bra talat Robin!
Lite optimism kan vi nog kosta på oss för en gångs skull.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.