16 september 2010

Sverige: politiska möten bannlysta av polisen

Polisen har sagt till Sverigedemokraterna att de måste ställa in alla sina offentliga möten eftersom deras säkerhet inte kan garanteras.

Gates of Vienna:

"Med andra ord medger polisen att den antingen inte kan eller inte vill hindra anarkistiska och muslimska ligister från attackera och brandbomba ett officiellt registrerat politiskt parti vars medlemmar samlas lagligt och fredligt.

Detta är vad valprocessen har blivit i det moderna mångkulturella Sverige."


6 Kommentarer:

Herr Nilsson sa...

Efter Reinfeldts "de får räkna med det" kallar jag AFA för Reinfedltjugend. De jobbar åt honom som SA en gång gjorde för Hitler.

Knute sa...

"Det mesta i de svenska TV-nyheterna i kväll handlade om de fruktansvärda Sverigedemokraterna. Det visade sig, att en riksdagskandidat hade varit i England och talad om hur hemsk islam är. Och det ljöd som om han kanske kände någon där som inte var ”rumsren”. Fy fan! Och man visade en teckning, som Sverigedemokraterna hade framvisat ”någonstans i Sverige”. Teckningen var en viking med hjälm med horn! Är det inte hemskt? Vikingabilder lär enligt de politiskkorrekta svenskarna vara tecken på nazism, eftersom de i sina vikingaskepp skrålade: ”denn wir fahren gegen Engeland”. Det är ganska sant!

När valet nu står mellan Sverigedemokraterna och islam, så är det nog bäst att vi underkastar oss islam och låtar oss råna och våldta eller tvingas hoppa ut från balkongen. Man kan väl vänja sig till pedofili, tvångsäktenskap, pisk och stening… Det är bara tillfälligt, sa räven, den blev skinnad.


Spydpigen

Knute sa...

Snaphanen:

Det är betecknande att när äntligen två danskar kommer till tals i en stor svensk tidning, så är det två från den yttersta vänsterflygeln som Sveriges stora “borgerliga” tidning väljer att trycka. Rune Engelbreth (ex Minoritetspartiet) og Fathi El-Abed, (Dansk-Palestinensisk venskabsforening.) Det understryker igen den gamle sanningen att det nog finns borgerliga i Sverige, men överhuvudtaget ingen i svensk politik eller press. Bara liberaler och liberalister. De vet en del om pengar, men intet om kultur och historia, som “barbaren” Reinfeldt” ju har udtryckt det mycket bättre än jag.

Varje någorlunda observant person vet att Engelbreth och El-Abed bor i en fantasivärld, de ser det som SvD vill se. Jag är fortfarande av den rätt säkra uppfattningen, – varför inte upprepa den med jämna mellanrum? Nothing’s better left unsaid, – att Sveriges Riksdag har påfört sina medborgare ett inbördeskrig, som ska komma till lite försenad utbetalning inom de nästa 30-50 åren. Bland annat för att demografin kommer att tippa till de invandrades fördel, även om all invandring stoppade idag. Om man inte kände till de dansk-svenska likheterna i förväg, bekräftas de igen idag: Det finns ingen större skillnad, bara på “eliterna” och styrelsetraditionerna. Det är drömmare som Engelbreth som installerar olyckor och gör det svårt att ställa upp något preventivt mot att de utvecklar sig. Att SvD väljer att trycka deras känslosvammel framför så mycket annat danskt, säger allt om den jämmer svensk opinion är.

http://snaphanen.dk/2010/09/15/%C2%BBhos-oss-ar-demonisering-vardag%C2%AB/

Anonym sa...

Tycker det är ganska otroligt att människor som bestämmer sig för att rösta på SD tror att SD skall ha någonting att säga till om om/när de har passerat 4%:s gränsen. Alla kommer att vända dom ryggen och inget vettigt blir gjort. Om det nu blir så att de rödgröna vinner valet pga att alliansröstare gått över till SD flyttas Sverige tillbaka till 20-talet och dess bolsjevism. Vi kommer se en enorm flykt av företag och kapital till utlandet.

Idag handlar det inte om att rösta efter åsikt, utan efter vilket parti som har störst chans att vinna valet.

Knute sa...

Anonym, den enda möjligheten för att få reda på vad invandringen kostar är att SD kommer in i riksdagen och får möjlighet att använda Riksdagens utredningstjänst som servar riksdagsmännen med fakta.

När de rödgröna skyller nedskärningarna i välfärden på den borgerliga regeringen tar de gruvligt fel, sjukhusköer och andra problem beror på att bidragen till invandrare slukar hundratals miljarder.

BöbbY sa...

Reinfeldt är ju bara den andra sidan av samma mynt. Nu måste mötesfriheten försvaras. Mötesstörningar som den stenkastande pöbeln visat prov på, skall kriminaliseras och falla under terroristlagstiftningen.

Använd lagen som stipulerar fängelse i upp till sex år för högmålsbrott.
Det skall svida ordentligt att kriga mot demokratin

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.