05 september 2010

(S)krupulösa metoder

Undrar vilken valkupp de vänstervridna journalisterna på Sveriges Television har i beredskap dagarna före valet. Detta som hände under SVT:s partiledarutfrågning var bara en förövning:

Statsminister Fredrik Reinfeldt skulle ta ställning till ett fall om en överläkare som drabbats av en stroke för några år sedan. Denne hade nekats sjukbidrag av Försäkringskassan som ansåg att han i stället borde söka sig till Samhall, ett statligt bolag som ger arbete åt människor med funktionsnedsättning.

Överläkaren samarbetar med Mona Sahlin om ett förslag om hur sjukförsäkringen kan förändras. Visste verkligen inte programledarna att han ingår i S-kampanjen?

'Nedskärningarna i f-kassa och sjukvård är högerregeringens fel', så går tongångarna. Visst, pengarna hade räckt bättre om regeringen inte varje år låtit 100.000 flytta till Sverige. Det är ologiskt att tro att de rödgröna som högtidligt deklarerat att de vill släppa in ännu fler skulle vara ett bättre alternativ.

Sjukförsäkring är naturligtvis en viktig fråga men det beror inte på den borgerliga regeringens illvilja om den inte fungerar perfekt. Statens ekonomiska utrymme beror vad som händer i samhället, saker som migration, integration, arbetslöshet och bidragsberoende.

Eftersom media ihärdigt försöker att förskona oss från verkligheten har det blivit tankeförbud att koppla sämre välfärd till ökad invandring. Vi sitter framför teven och blir hjärntvättade. För att göra en drastisk jämförelse var det möjligt för Hitler att dölja för den tyska befolkningen de fasor som pågick i hans koncentrationsläger. Han satt på makten över tidningarna.

Nu är det förstås raka motsatsen till Hitler vi indoktrineras till; vi ska tycka synd om de stackars ensamkommande flyktingbarnen. Något har emellertid media lärt sig av nazister, kommunister och islamister: Om en lögn upprepas tillräckligt ofta och länge upplevs den som sanning.

Gertrud skriver: "Jag har stått och tittat på när små partier försöker att dela ut trycksaker på gatan. Det är sorgligt att se på. De gående vågar inte ta emot broschyren. Tänk om den innehöll något icke politiskt korrekt, och någon ser att de tar emot den."

Sverige har en dålig politisk kultur. För närvarande är det bara Sverigedemokraterna som vågar tala klarspråk om vikten av demokratiska traditioner. Och nu ska vi gå till ICA och COOP Konsum för att rösta, och hoppas att ingen varit där och snott valsedlarna. Och sedan ska valsedeln i sitt kuvert tummas på av många händer och hemska tanke kanske utsorteras... de svenska valreglerna fungerar bara för ett genomärligt folk.

11 Kommentarer:

gäster sa...

Mors dag står inte högt i kurs i Eurabia

Nu är det bekräftat, Europarådet har bestämt att kvinnor inte längre ska beskrivas som ”passiva och mindervärdiga varelser, mödrar eller sexualobjekt”.

Jag begriper inte på vilket sätt det skulle vara mindervärdigt att vara mamma, det är väl tvärtom det viktigaste som finns.

Feminismen banar således väg för muhammedanismen där mödrar inte står högt i kurs och där pojkar inte behöver lyda dem utan behandlar dem arrogant och respektlöst.

I EU försöker man slå sönder familjen

Knute sa...

Hej Bruce,

Vi har aldrig träffats men det känns som om jag känner dej sedan många år.

Efter 11 september växte bara min kärlek till dej. Världen blev så annorlunda efter döden i New York och sen i Afghanistan. Men också USA förändrades. Arrogansen kom tillbaka. Stormaktsidiotin också.

Och nästan ville jag gå ut på gatorna och ropa ”Krossa, krossa USA-imperialismen!” igen.

För varje låt du spelar kommer jag att känna i magen att jag lever, känna i hjärtat att jag kommer att dö och inte vill att kvällen tar slut. Nånsin.

Texter om ensamma bilfärder, arbetarklassen och hungriga hjärtan. Sorgsna vandringar på Philadelphias gator, född att springa och kåt att älska. Och som jag föll!

Och en otrolig glädje över att känna att dina och mina drömmar var lika på något sätt.

Jag längtar redan!

Stora kramar från Mona Sahlin

http://www.regeringen.se/sb/d/1328/nocac%20he/true/a/4309

Ställ upp för Mona nu då!

Gör nåt då. Demonstrera stöd viktigt.

Typ vad som helst. Jag årkar inte.
Jag är sjukskriven. Hinner inte.

Ställ upp för Mona nu då... fan, shit
she is the president!

Bruce!!!

http://gotiskaklubben.wordpress.com/2010/09/05/stall-upp-for-mona-nu-da/

Anonym sa...

Det måste anses som skadligt för demokratin när medborgarna av något skäl inte vågar deebattera eller nämna vissa frågor offentligt... på detta sätt skapas ett 1984 klimat där krig till exempel är fred. Även om man inte är overens med detta påstående vågar man inte ifrågasätta det det offentligt. På samma sätt förhåller det sig med den svenska inställningen till invandring: Hur är det möjligt att man obeldebart beskylls för främlingsfientlighet om man har kritiska synpunkter på den svenska invandringspolitiken fastän en stor majoritet av befolkningen inser att stora missgrepp begåtts och att situationen bara verkar förvärras? Man skulle därför kunna hävdaatt en röstpå SD är en röstpå demokratin eftersom de är de enda som inte låter sig självcensureras iden politiska korrekthetens namn. Många av SDs väljare räknas också till de som brukar kallas samhällets "svaga gupper". Det är intressant att dessa svaga grupper som de politiska partierna brukar värna om förvandlastillidioter och mindre vetande då de begår frächeten att ha självständiga åsikter.

gäster sa...

Allvarlig attack från våldsvänstern

Natten mellan fredagen och lördagen utsattes en före detta sverigedemokratisk kommunfullmäktigekandidat i Mariestad för en attack av den våldsamma vänsterorganisationen AFA (Antifascistisk aktion). Attacken bestod av en sönderslagen bil, flera knytnävsstora stenar inkastade genom fönstret samt hotelser sprayade med färg på husfasaden.

http://politisktinkorrekt.info/2010/09/05/allvarlig-attack-fran-valdsvanstern/

gäster sa...

Må be om hjelp fra rumensk politi

Politiet på Nordsjælland har så store problemer med rumenske kriminelle at de har bedt om å få en rumensk politimann fast stasjonert.

http://www.document.no/2010/09/ma_be_om_hjelp_fra_rumensk_pol.html

Knute sa...

Sveriges odemokratiska valsystem omtalas på den tyska bloggen ”Politically Incorrect”

http://spydet.blogspot.com/2010/09/sveriges-odemokratiska-valsystem.html

Anonym sa...

Det blir diskutert blant mange av oss politiske intresserte i Norge om Sveriges demokrati er et demokrati eller ikke. Dessverre har vi for det meste politisk korrekte aviser i Norge og derfor kan vi mer eller mindre lese om hva som skjer ved dette valget i de danske mediene. De er mer kritiske og modige til å publisere hva som for tiden skjer i Sverige. Hva har skjedd, siden mennesker er redde for å diskutere politikk i medine, på gaten, på politiske tilstelninger. Man kan mene om SD hva man vil, men de skulle ha like rettigheter i en valgkamp som andre partier, og det ser det ikke ut som de har. Dette er ikke demonkrati.

Astrid sa...

Her i Norge blir det heftig diskutert hva som skjer i valgkampen i Sverige. Det ser ut som om demokratiet i Sverige forsvinner litt etter litt. Siden de norske politisk korrekte mediene ikke skriver noe om den svenske valgkampen,
leser vi danske aviser, siden de virker modigere og publisere mye om det svenske valget. Man kan tenke om SD hva man vil, men de skulle ha de samme rettigheter i valgkampen som de andre partiene, og det ser det ikke ut som de har. Er det demokarti?

Knute sa...

"SVT (alias Statstelevisionen) lyckas gång på gång använda sig av “oberoende” debattdeltagare, utfrågare och programledare, som när man skrapar lite på ytan visar sig ha en bakgrund i, eller sympatiserar med, vänsteralliansen.

Den senaste i raden är Natanael Derwinger som i går ledde partiledardebatten om skolan. Han visar sig nu ha haft ett förhållande med Maria Wetterstrand och har varit aktiv i Vänsterpartiet. Häromdagen var det läkaren Jörg Teichert som efter att ha varit uppe i SVT:s utfrågning av Fredrik Reinfeldt visade sig var allierad med S.

Dessutom har Axel Gordh Humlesjö som sitter i SVT:s studio under partiledarutfrågningarna och förmedlar frågor från väljarna, tidigare varit engagerad i Grön ungdom och skrivit texter utifrån ett vänsterperspektiv på Expressen kultur.

Och vem minns inte hur Erik Fichtelius ledde partiledarutfrågningar och var politisk kommentator i SVT samtidigt som han hade en privat vänskapsrelation och skrev en bok om Göran Persson?"

http://blogg.gp.se/ledarbloggen/2010/09/07/statstelevisionen-slar-till-igen/

Knute sa...

Förra året anlände 2 500 ensamkommande barn och ungdomar till Sverige. I år beräknas 3 000 komma.

Fria Nyheter beräknar att den snabbt växande invandringsindustrin tillförs i runda tal minst 5 miljarder av skattebetalarnas pengar för verksamheter runt de ”ensamkommande flyktingbarnen”. Den statliga ersättningen för ett ”barn” är ca 700 000 kr/år. Sen står staten för alla extraordinära kostnader, ex advokat, gode man, psykologer mm.

En kommentar:

Samtidigt ser vi de äldre i Sverige som svälter sig till döds på äldreboenden pga de inhumana regler tillsammans med ren oätlig skitmat som inte ens politikerpacket matar sina hundar med…

'Rädda Barnen vill framhålla att det tar orimligt lång tid för barnen innan de får en permanent att plats att vistas på och många kommuner tar inte tillräckligt ansvar.'

Först och främst Rädda Barnen; FÖRST OCH FRÄMST SKA NI TA ERT EGNA FÖRBANNADE ANSVAR, använd de pengar som hårt arbetande Svenskar ger till er i gåvor och insamlingar till just sådana här projekt istället för att sitta på era feta arseln med månadslöner som skulle kunna täcka 3-5 heltidstjänster inom sjukvården!"

http://frianyheter.wordpress.com/2010/09/07/manifestation-for-ensamkommande-flyktingbarn/

Knute sa...

Socialdemokratiskt kommunalråd lovar större moské om han vinner valet.

"Dahlström är en lurig jäkel! Först låter han Katrineholm ta emot en massa flyktingar - sedan värvar han deras röster. Vem sa att politiker inte agerar långsiktigt?"

http://kkuriren.se/ledareasikter/fritturhjartat/1.798990

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2010/09/kommunalrad-lovar-storre-moske-om-han.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.