02 september 2010

Tycka-synd-om-syndromet

Anledningen till att det "daltas" med utlänningarna som "flyr" till Sverige är att det inte finns jobb till dem. Socialstaten kan ju inte lämna dem vind för våg.

Så var det inte förr, jag minns ett gäng greker som jobbade på ett bageri, de hade fått jobb dagen efter de kommit till Sverige. Inga myndigheter behövde bekymra sig om deras boende eller språkkunskaper, det fixade de själva.

Det är paradoxalt att massinvandringen satte igång samtidigt som industrisamhället försvann. Politikerna bär förstås yttersta ansvaret för denna idioti, där alla tävlar om att vara godast och släppa in flest flyktingar och deras anhöriga.

Makthavarna borde dra i invandringsbromsen och koncentrera sig på dem som redan kommit. Men det verkar nästan omöjligt, godhetsviruset är smittsamt, cirka 95 procent av befolkningen är drabbad av detta virus som yttrar sig som en rosa bubbla runt tankeverksamheten. Detta nedslående faktum kommer som vanligt att avslöjas vid riksdagsvalet om ett par veckor.
0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.