02 september 2010

Valcensur i skamvrån

Danska programmet Debatten på DR2 över följande tema:

"Se Sverigedemokraternes forbudte valgreklame og partileder Jimmie Åkesson i debat. Vi tager debatten, som svenskerne ikke tør tage og spørger: Skal svenskerne kopiere Danmarks udlændingepolitik?"

Lilli Severin: "Programledare är den karismatiske, hyperintelligente och rappkäftade Clement Kjersgaard, som journalistiskt befinner sig flera ljusår över vad någon representant för svensk media kan prestera."

Snaphanen: "Fire røde kvinder, hvoraf Astrid Kragh er den hæderlige og Drude Daherlup manipulerer med sandheden, når hun vil bilde forudsætningsløse danskere ind, at SD har haft lige så fri medieadgang som andre. Vi har skrevet om den gradvise lettelse af den totale censur, da det stod enhver klart, at SD ville komme i Riksdagen. Vi gentager det gerne – Drude Dahlerup er en manipulator, en populist og en ikke-demokrat, der “struntar i” at Sverige har i årtier haft de facto censur, når det blot ikke var for synspunkter som hendes egne."

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.