01 oktober 2010

Befria slavarna!

Undersökningar visar att 1/3 av svarta amerikaner kommer att rösta på en TeaParty-kandidat i november. Det är panik i Obama-lägret, alla svarta förväntas ju hålla på "sin grabb" de har ju hudfärgen gemensam!
Bara 7% identifierar sig egentligen med TeaParty men 32% är så besvikna på Obama att de kommer att rösta emot Demokraterna.

Betyder det att 1/3 av svarta amerikaner är rasister?

Råttorna lämnar skeppet, den senaste är Rahm Emanuel, och Obama spelar ut alla kort. Raskortet brukar alltid duga som trumf så varför inte dra fram slaveri."Människor är frustrerade. De har rätt att vara det...Förändringen har inte gått fort nog..."

Lyssna till rösten i slutet av videon när han säger " Det tog tid att befria slavarna!
Han låter som en domedagspredikant eller Hitler eller Il Duce när de skrek som värst .

Under sin presidentkampanj talade han om att ena landet; inga blå stater, inga röda, bara United States och nu jämför han sina sociala förändringsplaner med att befria slavar! Amerikanerna protesterar inte därför att förändringarna inte har drabbat oss snabbt nog.
Vi vill inte ha hans förändringar, punkt, slut.

Obama reser också runt till universitet för att försöka trumma upp entusiasmen hos de unga indoktrinerade som aldrig betalat skatt, aldrig försörjt sig själva eller en familj, aldrig som arbetsgivare varit sömnlösa inför löneutbetalningsdagen, men som ändå vet precis hur inkomst ska fördelas.
Jag undrar om de fattar att de kommer att ställas inför det oöverskådliga problemet att reda upp Obamas soppa?


Han strävar efter att socialisera landet och ta fullständig kontroll över oss genom att göra alla beroende av staten och liknar det med befrielsen av slavar. Så fruktansvärt arrogant !


4 Kommentarer:

MS sa...

Han kommer inte lyckas och om två år så är hans saga all. Alla rasistkort i världen kommer inte att kunna rädda honom. Speciellt inte nu när svarta amerikanerna överger det sjunkande skeppet.

jajamens BLOGG sa...

Obama är en vänsterliberal och de flesta vänsterliberaler finns bland den vita medelklassen och de vita intellektuella. Obama själv identifierar sig med den gruppen och betraktar inte sig själv som "svart" även om han aldrig säger det. De fattiga svarta trodde helt felaktigt att de skulle gynnas av en svart president. De har väl insett nu att det handlar om en vänsterliberal som försöker reformera landet enl vänsterliberala dogmer.

MS sa...

Hur svart är egentligen Obama? Jag har en känsla att han ser sig mer som vit men såg sin chans att utnyttja sin hudfärg för att mobilisera en ganska stor del av den svarta befolkningen som väntat på en svart "Messias"

Problemet med denna åskådning är precis som med radikalfeminism att man förutsätter att alla kvinnor eller som i detta fall svarta är en homogen grupp. Även inom dessa grupper så finns det klasskillnader. Harvardläraren Obama har säkert mer gemensamt med vita akademiker än med svarta arbetslösa. Precis som Mona Sahlins osmakliga röstskola i Vivalla så påvisar Obamas beteende ett förakt för människor som befinner sig i samhällets botten. Den s k underklassen. Oavsett om individerna är svarta eller vita. Det är m a o i grunden en klassfråga och inte en fråga om etnicitet.

Anonym sa...

WWW.INFOWARS.COM

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.