01 oktober 2010

Den socialistiska majoriteten i Malmö...

Malmö: "Varför har du snackat skit om Palestina?" Sen kom örfilen och knytnävslaget. En 19-årig man har erkänt att han misshandlade en medlem i Kristdemokratisk ungdom på fredagseftermiddagen.

Den socialistiska majoriteten i Malmö vill inte erkänna att judar diskrimineras av militanta muslimer i staden. Ännu värre: för att de ska slippa förföljelse kräver borgmästare Reepalu av judarna i Malmö att de ska ta avstånd från Israel!

När kommunfullmäktige i Malmö i går skulle besluta om ny handlingsplan mot diskriminering blev det hård debatt om antisemitismen. De rödgröna sa nej och tyckte att de hade varit riktigt duktiga eftersom de inte dragit in "islamofobi", och att man inte ska peka ut någon särskild diskriminering som värre än en annan.

Stefan Lindhe (M) undrade om ledamöterna inte sett vad historien inneburit för den judiska gruppen. Han menade att de rödgröna relativiserar.

Det är inte lätt att vara jude i det nya Sverige, eller att vara svensk överhuvudtaget, i varje fall om man engagerar sig politiskt. Gatuvåldsgruppen AFA:s förföljelse av fredliga sverigedemokrater är ett vanligt förekommande fenomen.

4 Kommentarer:

Tony sa...

De gillar ju olika. Att de inte kan skilja på bra olika och dåliga olika bevisar bara deras inkompetens att sitta som beslutsfattare.

Anonym sa...

Det är så uppenbart att vi inte har gjort upp med vårat mörka förflutna i Sverige. Här är det ok att vara kommunist, folk vet inte vad det är. Man pratar om att det är ok att vara marxist etc. Jag vågar snart inte bo här längre, jag vill se korten på bordet.

/David

Knute sa...

Öppen antisemitisk hets på Trafalgar Square i London – bara iranska medier rapporterar

http://namanula.wordpress.com/2011/08/22/oppen-antisemitisk-hets-pa-trafalgar-square-bara-iranska-medier-rapporterar/

Knute sa...

Nyhetsbyråerna berättar sagor, visar en vetenskaplig undersökning:

"Reuters engages in systematically biased storytelling in favor of the Arabs/Palestinians."

http://sites.roosevelt.edu/hsilverman/files/2011/11/Reuters-article-JABR.pdf

http://logisksnit.blogspot.com/2011/12/reuters-bias-mod-israel.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.