27 oktober 2010

Det kallas Redneck-skilsmässaVi har en god bloggarvän som heter Allen Patterson som skriver fantastiskt bra och ibland knycker jag hans alster.

Våra politiker vet vad som är på färde. De kommer inte att kunna fortsätta att slänga pengar på värdelösa företag längre. Den mysiga lobbyist / tillverkare / politiker-relation som började den där blöta festnatten för så många år sedan? Den trekanten är över. Det bekväma arrangemang där demokrater och republikaner kunde turas om att köra en 1958 års Ford pickup åt samma håll nerför den dåliga grusvägen, med Charlie Daniels skrällande genom en "bergsprängare" som var kopplad till ett traktorbatteri där bak?
De vet att det snart kommer att vara slut och att det inte dröjer länge förrän banken tar pickup, med både bergsprängare och batteri.


Här liknar han det skede i historien som Amerika befinner sig i för Redneck-skilsmässa:

När Rednecks bestämmer sig för skilsmässa, i nådens år 2010, händer följande:

1) Massor av saker förstörs av ren elakhet. Vad än domstolen säger att hon inte kan behålla , tänker hon minsann inte låta honom få heller. Hundarna lämnas till ett hundstall för omplacering. Skjutvapnen ges bort till släktingar. Bilar och lastbilar säljs för en dollar.

Eller .... Någon kommer upp med ett program som heter Cash for Clunkers, där 625.000 fordon förstörs. En trillion dollar tas från den privata sektorn, vilket ger oss den sämsta ekonomin sedan Franklin Roosevelt började ta pengar från den privata sektorn. Någon driver igenom ett halvdant Cap'n'Tax, enbart för att straffa människor som producerar saker och anställer folk. Vi är i händerna på Redneck-ledare som förstör saker, ekonomin och oss. Av elakhet. Det finns ingen annan förklaring.2) Under slutskedet av det som leder fram till Redneck-skilsmässa, kommer antingen maken eller makan att flytta ut ur husvagnen och flytta in till en bror, syster eller mamma eller alla dessa. Den make som flyttar ut kommer alltid, alltid, alltid att ringa barnomsorgen och rapportera den andra maken för övergrepp mot barn. Alltid. Detta kommer att fortsätta tills varenda unge som producerats i förhållandet har fyllt 18 år.

Under de senaste 40 åren har vi haft Watergate, Monicagate, Iran-Contras, och många andra små mini-stämningar och utredningar. Om du tycker att det har varit tröttsamt, vänta bara tills Republikanerna ta över kongressen.


3) Före varje Redneck- skilsmässa, så snart båda sidor inser att det verkligen är över, startar man en vansinnig kapplöpning och maxar alla kreditkort. Den som spenderar minst, förlorar.

Om du behöver en förklaring till punkt # 3, gå och gör något annat. Återgå till att titta på någon gullig video om kattungar.

För de som inte tror det är möjligt för Barack Obama att vara en Redneck, läs Black Rednecks And White Liberals av den store Thomas Sowell.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.