05 oktober 2010

Obama lied; hope died

Amerika befolkas av två sorters människor, de gammaldags, ursprungliga som bygger samhällen och de andra, socialister och grupptänkare, snyltare och oduglingar som oftast lever på bidrag.

Förhållandet dem emellan har varit en ständig källa till motsättningar under nästan hundra år; ända sedan Woodrow Wilson sådde de första fröna av liberal fascism.
Den politiska spänningen mellan de två grupperna har intensifierats och de sk. Oberoende, som föll för obamaretoriken om "Jag ska göra det bättre"... har ångrat sig bittert i flera månader och ropar nu, "Ändra tillbaka", högre än de någonsin mässade , "Ja, vi kan".

Obama ljög och hoppet dog. Över hela landet har hans oacceptabla beslut fått medborgarna att resa sig i protest; vi såg ett utmärkt exempel på det när Glenn Beck samlade hundratusentals människor i Washington.

"Det andra Amerika" samlades för ett par dagar sedan till något som skulle vara en mot-aktion, "One Nation Rally". Förhoppningen var att man skulle kunna inspirera likasinnade socialistiska grupptänkare, snyltare och oansvariga att rösta i november så att man kan fortsätta vansinnigheterna med att bestraffa producenterna och dra åt en strypgreppet på det verkliga Amerika.

Bilderna talar sitt tydliga språk, Den första är från Glenn Becks rally.....


....den andra visar de ca. 20,000 som Obama lyckades samla i lördags

...och det trots att man ställde upp med gratis busstransporter och gratis mat i utbyte mot en kropp. Media i vanlig ordning förde folk bakom ljuset genom att visa bilder från Becks rally den 28 augusti.


Den tredje bilden visar i vilket skick dessa "gröna och rena" progressiva/liberala/demokratiska/marxistiska/socialistiska/kommunistiska vänstersympatisörer lämnade området.

mer bilder här.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.