17 oktober 2010

Stockholmssyndromet

Erkänn att ni är rädda för muslimer!

Matt Welch från Reason Magasine vill att tidningsredaktörer medger att de är rädda för muslimer.
Flera dagstidningar, som Morning Links, Washington Post, LA Times, Boston Globe beslöt i sista stund att inte publicera Wiley Miller's "Non Sequitur" i sin söndagsbilaga. Wiley är annars ett stående inslag varje söndag bland skämtteckningar och serier.
Teckningen parodierar "Where's Waldo?" och är en satir över århundradets tabu att skildra en historisk person som existerat. (klicka på bilden så blir den större och tydligare)
Tidningarnas redaktörer presenterade olika högtravande ursäkter, som att "skämtet var inte uppenbart nog....och att läsarna kanske tror att Muhammed finns någonstans i bilden"... ."det verkade vara en avsiktlig provokation utan ett klart budskap...."
LA. Times försöker övertyga oss om att anledningen inte var rädsla utan platsutrymme. Jag gillar den ursäkten allra bäst!

Dessa tidningsmän är inte bara rädda, de är fullständigt skräckslagna och de är villiga att ge upp precis vad som helst, inklusive sin frihet, för att blidka de hänsynslösa ligister som har kontroll över denna religion nu.

Så vilka är de verkliga Islamofoberna?
Kom ihåg att Fobi betyder rädsla och islamofobi är detsamma som rädsla för Islam.

Det borde vara uppenbart för alla att islamofober inte är de som offentligt trotsar islams hot och attacker och som vågar gå vidare och ifrågasätta och ibland också offentligt håna dem.
Vad är det för "fobi" i det?
Nej, fobi - rädsla -visas av dem som avstår från sådan kritik och hån, eftersom de är rädda. De är också rädda för att erkänna att de är rädda (eftersom det skulle kunna tolkas som en underförstådd kritik av ondskan, som de avstår från att kritisera eller håna).

Titta på allt bockande och bugande och fjäsk och allt det som tvingas på oss i vardagslivet, samtidigt som man eliminerar symboler för alla andra religioner. All pervers och tillgjord upprördhet över eventuell kritik av denna stackars förtalade "fredens religion". De ständiga anklagelserna och utbrott om islamofobi, när någon vågar föreslå att det är vanvettigt att placera ett monument för islam på, eller bredvid den plats där 9 / 11 attackerna skedde.
Och låt mig klargöra en sak : de terrorister som flög planen in i byggnaderna inte "bara råkade" vara anhängare av islam - anledningen och motivation för dessa avskyvärda mördare var religiös, och även i denna dag firas de som hjältar i den muslimska kulturen.
Är det någon sorts omedveten psykologisk process i arbetet här som döljer den naturliga självbevarelsedriften?

Den fria världens folk hålls som gisslan av den så kallade "fredens religion". I själva verket lider många i de fria och mest välmående länder av ett terrorist-inducerat Stockholmssyndrom. Den intensiva rädsla som åstadkoms av denna våldsamma, förtryckande kult/kultur/politik och dess anhängare har börjat bryta ner omdömet hos många och de är villiga att ge upp alla de grundläggande fri-och-rättigheter som mänskligheten har arbetat så hårt för att uppnå. Även utveckling och mänskliga framsteg är hotade av denna ständiga fobi, denna skräck när någon vågar ifrågasätta mobbarna .

Neil Boortz, en politisk radiopratare här i Atlanta, är en utmärkt avslutning i dag.
11 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Att leva som dhimmi i Egypten.

http://madaboutmahound.blogspot.com/2010/10/egypts-rubbish-people.html#disqus_thread

Ann-Marie sa...

Varje vettig människa bör vara en islamofob.

Anonym sa...

Hur fan står du ut med att vara så hatiskt och korkad?

Berit sa...

En så insiktsfull och välmotiverad kommentar övertygar mig om att jag träffat alldeles rätt

Ann-Marie sa...

Till anonym: http://plancksconstant.org/blog1/2006/09/muslim-humor-muslim-jokes.html

Knute sa...

"Om Tyskland med mer erfarenhet av integration säger att det har brutalt misslyckats att integrera immigranter - med 16 miljoner som ser framemot att leva på andras inkomster.
Kan vi inte sluta låtsas i Sverige? Sverige med marginell erfarenhet av immigration har totalt misslyckats med integration och göra immigrationen lönsam. Det är ett av de största hoten mot framtidens välfärd - och dagens 40-åringars ålderdom, sjukvård och pensioner.
Om 20 - 30 år kommer svensken att betala som nu men få marginellt för det."

http://kallberg.blogs.com/jan_kallberg/2010/10/bbc-news-merkel-says-german-multicultural-society-has-failed.html

Hjalbert sa...

45% av araberna är inavlade

Across the Arab world today an average of 45 percent of married couples are related, according to Dr. Nadia Sakati, a pediatrician and senior consultant for the genetics research center at King Faisal Specialist Hospital in Riyadh.

http://www.nytimes.com/2003/05/01/world/saudi-arabia-awakes-to-the-perils-of-inbreeding.html

Knute sa...

Det är logiskt att vara "islamofobisk"

Ur ett utilitaristiskt perspektiv är det enkelt. En genomsnittlig person möter större fara från radikaliserade muslimer än från andra faror vi också fruktar, t.ex. hajar och blixtar.

http://blog-dyn.tv2.dk/literally/

Knute sa...

UK: Cafe owner ordered to remove extractor fan because "smell of frying bacon offends Muslims"

Absurd Britannia Alert, as Britain gallops toward Sharia.

http://www.jihadwatch.org/2010/10/uk-cafe-owner-ordered-to-remove-extractor-fan-because-smell-of-frying-bacon-offends-muslims.html

Ann-Marie sa...

NÄR kommer Britterna att vakna?!

Anonym sa...

Varje vettig människa bör sluta tro på sagoböcker.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.