21 november 2010

The Beast


Obama anlände i fredags till NATO-mötet i Portugal där han tillsammans med andra potentater ska uppmuntra användningen av "ren" energi och elektriska bilar.
Allas ögon var riktade mot Obamas dieselslukande monsterbil.
Som alltid när han är ute och reser transporteras hans 8-ton skottsäkra limo till destinationen innan han själv anländer.

Avsikten är säkert inte att hans transport, omgiven av Secret Service stadsjeepar, ska kväva och förlöjliga mötets heliga budskap men de andra gubbarna kom i sina Prius och el-bilar.
Kommer ni ihåg förra mötet i Köpenhamn där det krävdes en sådana mängd av limousiner att de tom. måste hyras in från Sverige.


Premiärminister Socrates gav en fin vink: "Jag vill understryka den prioritering våra två länder ger till förnyelsebar energi och el-bilar."

Portugal är stolt över att vara det ledande landet när det gäller utbyggnad av ett el-nät för bilar.
I teorin var Obama på Portugals sida och poängterade att detta är ett område där ländernas samarbete kan skapa arbetstillfällen för amerikaner.

Vid tidigare tillfällen när Obamas resande cirkus har kritiserats säger man att säkerhetsarrangemangen kan man inte förhandla om.

Det är klart att man inte kan!

TSAs klämmande och nakenfotografering gäller inte för republikanernas ledare John Boehner, han eskorteras runt alla kontroller, Kongressens medlemmar är undantagna från ObamaCare, likaså de anställda som skrev lagarna, lärare behöver inte betala till Social Security (allmänna pensionsfonden som är i konkurs) barn ska gå i statliga skolor utom Obamas egna som går i privatskola.....

Bra för mig men inte för dig!

2 Kommentarer:

Pascal sa...

Så du menar att när Bush åkte runt var det inte cirkus?

Berit sa...

Pascal,hur kom Bush in i resonemanget?
Vilken logik !!!!

"Bara för att du skriver dumma kommentarer innebär det inte att alla andra skriver bra."
Ser du logiken???

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.