16 november 2010

Blir nästa sossepamp också en multikulting?

Det hjälpte inte Mona Sahlin att klä sig i slöja, hon fick sparken ändå. Hoppas hela islamiseringsgänget får gå, även Lars Ohly med sin palestinasjal, annars blir det inte någon ny politik. Men nu den 24 november tänker politikerna till och med skriva in i grundlagen att Sverige är ett mångkulturellt land! På lång sikt blir konsekvensen inte mångkultur utan islams monokultur. Det var verkligen i sista minuten att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen.
11 Kommentarer:

Pascal sa...

Sverige är ett mångkulturellt land hur mycket du än vill att det bara ska vara knätoffsar och fallosdyrkande.

Hjalbert sa...

Pascal, syftar du på de moderna penis- & pride-paraderna? Inom nordisk religion brukar Frej avbildas med erigerad fallos, men det är ganska multikulti eftersom sådana gudar dyrkats på många håll.

Erik, Sthlm sa...

Pascal, det går att ändra riktning, t.ex. som Angela Merkel visat vilja till. Men skriver man in dumheter i grundlagen blir det ju svårare att rätta till kursen.

Ann-Marie sa...

Jadu Pascal, då tycker du att vad som visas på bilderna under "Sarah Palins Alaska slår alla rekord" är något att ta efter?! Det är verkligen multikulti det!!!

Pascal sa...

Hjalbert: Jag tänker på midsommar...

Erik: Sverige har alltid varit ett mångkulturellt land. Många folkgrupper har bott här och bor här. Det är ingen dumhet utan ren verklighet. Läs på din historia.

Knute sa...

Nutidens folkvandring till Sverige är utan motsvarigheter i historien.

Ann-Marie sa...

Knute, inte bara till Sverige utan hela Europa och Amerika samt Australien och Nya Zeeland och säkert flera andra ställen. Och överallt börjar folk få nog av att knyta näven i byxfickan. Här är det t.ex. greker som har fått nog:
http://blogs.reuters.com/faithworld/2010/11/16/mob-in-athens-abuses-muslims-as-they-celebrate-eid/
Så såg det inte ut i Aten när jag bodde där för 20 år sedan!

Knute sa...

Sedan 1990 har 90% av Europas befolkningsökning varit muslimsk.
2007 hade Frankrike ett födelsetal på på 1,8. Muslimernas födelsetal var 8,1. 30% av barnen under tjugo år är muslimska. År 2027 är 1/5 av Frankrikes befolkning muslimsk. Om 39 år är Frankrike en islamsk republik.
I Nederländerna är 50% av de nyfödda muslimer. Om 15 år kommer hälften av befolkningen att vara muslimsk.

http://tankesmedjanfeminix.blogspot.com/2010/10/sa-blir-europas-kultuella-mangfald-en.html

Anonym sa...

Sverige är inte blandkulturellt, Sverige är en duokultur: kristet/sekulariserat och muslimskt.
Var är alla buddister, sikher och hinduer? Hur stort är intresset för asiatiska författare, afrikanska konstnärer, arabisk musik bland multikultianghängarna. "Blandkultur" och "Det nya Sverige "handlar mest om islam, muslimska krav, några exotiska maträtter och varierande hudnyanser på folksom kommer hit. Det finns ett spår av rasism och besserwisserattityd hos multikulti-förespråkarna när de banaliserar världens kulturer på det sättet.
Stig

Knute sa...

Så sent som för några veckor sedan berättade två män från Rosengård hur de hört en lokalt välkänd socialdemokrat värva röster i Rosengårds centrum genom att kalla Folkpartiet för judeparti och utlova ökat ekonomiskt stöd till Gaza om Socialdemokraterna vann valet.

http://www.document.no/2010/11/uvelkommen_artikkelserie_om_jo.html

Ann-Marie sa...

Kan det vara.....???!!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.