07 november 2010

De behöver fäder

I september förra året sköts en svart sextonåring i Chicago och händelsen, som videofilmades, gick som en löpeld över internet. Den federala regeringen reagerade i vanlig ordning med att slänga in pengar för att hantera problemet.
40 miljoner dollar, så att det skulle finnas socialarbetare för alla "unga, svarta män i riskzonen".
Sedan dess har ytterligare 78 tonåringar dödats i Chicago, de flesta genom svarta-mot-svarta-mord.

Chicagos unga svarta män behöver inte pengar och socialarbetare, de behöver pappor .
I alla amerikanska städer matchar svart kriminalitet antalet svarta "utan pappa".
Av bilden kan vi se att antalet svarta, födda utom äktenskapet vida överstiger alla andra grupper:
72 procent svarta, 17 procent asiater, 29 procent vita, 53 procent latinamerikaner och 66 procent indianer föddes av ogifta mödrar under 2008.

Fler svarta män sitter i fängelse än från någon annan grupp. Många för narkotikabrott.
42 procent av alla svarta kvinnor och 70 procent av professionella svarta kvinnor är ogifta. Det finns inga partners för kvinnor som inte gillar droger eller sex utanför äktenskapet.
Det är verkligen regeringens inblandning som gjort problemet till det synes ohanterliga monster det är i dag.

År 1964 ser vi när den stora förändringen började. Det var när LB Johnson startade sitt "Krig mot Fattigdomen". När Staten tog över underhållet för barn ökade antalet utomäktenskapliga enormt. En liten förändring till det bättre kan skönjas runt 1996, när man införde Welfare Reform, vilket var ämnat att stärka familjen, men det dödades av pressen som kallade det "Kriget mot bidrags-mammor" och nya bidragsprogram tillkom sedan som gjorde att kurvan vände uppåt igen.


I Chicago, där svarta utgör 35 procent av befolkningen, begår de 76 procent av alla mord. Vita, cirka 28 procent av befolkningen, begå 4 procent av morden.
I New York City står de svarta, (24 procent av befolkningen) för 80 procent av all skottlossning. Vita, (35 procent ) är ansvariga för mindre än 2 procent av alla skottlossningar.
Antalet svarta, utomäktenskapliga i New York är över 78 procent, antalet vita, utomäktenskapliga i staden är 7 procent.
De nationella siffrorna för mord bland svarta män, mellan åldrarna 14 och 17, är tio gånger högre än för "vita", och i kategorin vita stoppar den federala regeringen också in de allra flesta latinamerikaner.
Degraderingen av det svarta samhället, till att bli en grupp av beroende, främjas av Vänstern.
Det är från beroende människor som de får sina röster. Svarta, som inser det och gör sig fria och visar att de kan ta hand om de sina, ses som svikare av Vänsterpolitiker.
Vänstern vill framstå som varmhjärtad och generös; sådana som tar hand om de som misslyckas. Det enklaste sättet att hitta väljare är bland människor att uppfattar sig själva som hjälplösa.
När Vänstern ökar sitt inflytande försämras samhället. Det är denna nedbrytning som ger dem makt att fortsätta den onda cirkeln. Om de verkligen brydde sig om människor skulle de inte göra dem bidragsberoende. Svarta ses bara som ett medel till makt och går vi ett steg längre står vi alla på tur att bli degraderade.

Star Parker, som beskriver sig själv som en fd. "Welfare Queen", ger här sin syn på ObamaCare:Hennes levnadshistoria, beskriven i länken ovan är väl värd att ta del av.


1 Kommentarer:

Unknown sa...

Mycket bra skrivet.

Det påminner i hög grad som hur vänstern gör i Sverige, bland annat när det gäller skolan.

Först kom någon på idén om att eleverna skulle ha mer självstudier i hemmet och att de skulle söka kunskap på nätet. Detta var givetvis något som gynnade elever från studievana hem.

Det är samma sak med betygen. När de fanns fullt ut kunde elever från arbetarklasshem göra "klassresan" genom att få höga betyg. Ju mer betygen försvann desto mer betydelse fick sociala koder och kontakter, något som övre medel- och överklassen alltid haft. Återigen hamnade elever från arbetarklasshem i skuggan.

Vänstern lever i hög grad på att få så många "offer" som möjligt. Offer som de kan skrämma med högerspöket.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.