25 november 2010

EUropa, med en miljard invånare

Utan att vi märkte något har EUs direktiv om mångkulturell invandring blivit svensk grundlag. Varför gör politikerna på detta viset? Det Logiske Snit kan ha svaret:

Kanske man bara har fattat att om Europa ska kunna konkurrera med Kina, så ska vi upp och bli runt en miljard människor. Man får hoppas att det är ett någorlunda rationellt skäl, även om vi för att kunna konkurrera med Kina, så måste lönerna och rättigheterna och demokratin minska drastiskt.

Den största socialpolitiska experimentet sedan det sovjetiska pågår, men till skillnad från Sovjet saknar vi en gemensam ideologisk plattform. Det kommer att krävas drakoniska åtgärder för att skapa en enda plattform, men eftersom alternativet är att lägga ner det stora ideologiska projektet kan dessa drakoniska åtgärder inte uteslutas, de är faktiskt på väg i små strövisa doser.

Det är naturligtvis bara teori, men vi måste ju ha tillräckligt med unga människor för att försörja de gamla, och då ska vi inte fästa avseende till om vi faktiskt har arbete till så många människor på en kontinent där cirka 30 procent i arbetsför ålder står utanför arbetsmarknaden redan nu.

9 Kommentarer:

gäster sa...

The peak levels would be attained in 2030-2035, with 20.3 million net immigrants per year. By 2050, out of a total population of 1.2 billion, 918 million, or about 75 per cent, would be post-1995 immigrants or their descendants.

United Nations Population Division, Replacement Migration

http://www.un.org/esa/population/publications/ReplMigED/EU.pdf

Ingenjören sa...

"där cirka 30 procent i arbetsför ålder står utanför arbetsmarknaden redan nu." 30%? ho hum? "citation needed" som de säger på wikipedia...

Knute sa...

Europa kan aldrig bli som Kina med hjälp av arabiska och afrikanska invandrare eftersom dessa inte har samma arbetsmoral som kineser.

Ingvar sa...

Jag har ett flertal gånger varit på besök i Kina, men faktum är att jag är mera rädd för islamister, än för kineser!

Knute sa...

EU officials lift travel restrictions for Albanians and Bosnians. Western Europe determined to be flooded with Muslims.

http://vladtepesblog.com/?p=27938

Knute sa...

10 miljoner euro om året i socialhjälp till en arabisk storfamilj

http://www.bild.de/BILD/regional/bremen/aktuell/2010/11/29/miris-kassieren/so-viel-vom-staat-libanesische-clan-illegal-drogengeschaefte.html

Knute sa...

Vi befinner oss i tidens kanske största strid. Den mellan välfärd och invandring.

http://www.document.no/2010/12/den-ellevte-time/

Anonym sa...

Den 24 november 2010 ändrades Sveriges grundlag på ett skamfullt sätt bakom ryggen på svenska folket. För en så VIKTIG ändring kan - i vilket fall inte jag - förstå att det kan ändras utan att svenska folket skulle få haft en FOLKOMRÖSTNING.
Vet du Knute eller någon annan hur det är i de andra EU-länderna??
Amlitz

Knute sa...

Amlitz, rent spontant måste jag utbrista att det nog bara är Sverige som har mångkultur inskriven i grundlagen! Men det kräver en koll förstås.

I praktiken betyder mångkultur att landet består av flera nationer med egna lagar.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.