27 november 2010

EUSSR:s gummiparagrafer

Skjoldungen uppmärksammar att i morgon - söndag den 28 november 2010 - träder EU:s rambeslut om rasism och främlingsfientlighet i kraft i samtliga medlemsstater:

Från och med denna dag är sanningen straffbar. Från och med denna dag är samtal på lika villkor omöjliga. Från och med denna dag är det förbjudet att nämna vår tids allt överskuggande hot mot civilisationen, islam. Från och med denna dag är det meningslöst att inlåta sig i diskussion om något som helst - utom möjligen vädret.6 Kommentarer:

Pascal sa...

Nu är det straffbart att sprida lögner... Äntligen.

Knute sa...

EU:s elastiska ramlag applåderas naturligtvis av islamister. Nu kan de obehindrat predika hat och terror i sina moskéer, därför att de vet att det kallas "rasism" att komma med invändningar. Det fick politikerna Geert Wilders i Holland och Elisabeth Sabaditsch-Wolff i Österrike erfara när de helt enkelt citerade blodtörstiga verser ur Koranen, något som bara tydligen imamer får göra i fortsättningen. Men det är bara att kämpa på, det är islam som är rasistisk, inte dess kritiker.

Naturligtvis är EU:s ramlag juridiskt ohållbar, den kommer i konflikt med andra lagar.

Ann-Marie sa...

M.a.o. där rök yttrandefriheten!? Wow... Dags att tänka på refrängen gott folk!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag tänker fortsätta predika skit över pislam. Lycka till om dom vill arrestera oss alla.

Knute sa...

Hvem vil da også røre ved koranen?

A court in Pakistan has freed a Christian man who was wrongly jailed for 25 years for blasphemy after he allegedly defiled the Koran, the Muslim holy book, by touching it with unwashed hands.

http://hodja.wordpress.com/2010/11/27/hvem-vil-da-ogsa-r%C3%B8re-ved-koranen/

Sture sa...

Tja, en lösning kan vara att göra som Mohammed och maskera en politisk ideologi som en religion. Låt säga att man t ex kopierar de islamiska skrifterna rakt av och byter ut ord som beskriver icke-muslimer, judar, kristna, polyteister etc mot muslimer.

Det blir kanske lättare för de trögtänkta att se de hatiska terroruppmaningarna om det är deras älsklingsgunstlingar som drabbas av dem. Samtidigt kan de inte kritisera de nya skrifterna, för det vore ju rasism.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.