18 november 2010

FN, motståndare till mänskliga rättigheter

Kan man tänka sig, Saudiarabien har nu en plats i FNs styrelse för kvinnors rättigheter.

Man belönar ett land som systematiskt spöar våldtagna kvinnor och som bokstavligen bevakar varje steg och biltur de tar. Mänskliga rättigheter betyder numera i klartext, förbud att kritisera Islam; Kritik av islam är islamofobi.
Ett stort problem med FN är att de utgår från premissen att alla dess medlemmar är moraliskt likvärdiga. I själva verket är de flesta nationer diktator-regimer med mycket begränsade rättigheter för sina medborgare och FN är ingenting annat än representant för dessa diktatorer, för tyranni, teokratier och stalinism.
Många av dem, som Algeriet, Kuba, Iran, Vietnam och Zimbabwe, har suttit i kommissionen för mänskliga rättigheter. Libyen - ökänd för sin grymma krig mot Tchad och kontanta skottpengar till massmördare - var ordförande för gruppen år 2003. Att tala med dessa länders ledare om frihet och mänskliga rättigheter innebär att sagda ledare skulle inse att de måste avlägsnas från makten, eller till och med fängslas. Hur troligt är det?

Saudiarabien, Pakistan, Bangladesh, Libyen ....ska de sätta globala regler för jämlikhet?

FN ser inte som sin uppgift att kämpa för mänskliga rättigheter. Efter Sovjets fall flyttade de sina ambitioner till att i stället stödja islamisk diktatur.

Amerikaner i Irak halshuggs och videofilmas. Ryska barn skjuts ihjäl i sina skolor. De äldre i Israel sprängs i bitar på bussar. Ingen - vare sig i Madrid, Istanbul, Riyadh, Bali, Tel Aviv eller New York - går säkert för de islamiska fanatikerna, vars fiende är modernism och västerländskt inspirerad individuell frihet.
Reaktionen på sådan internationell laglöshet, från vår globala vakthund, FN, har i stort sett varit största möjliga tystnad. De utesluter inte de stater som härbärgerar sådana massmördare och de organiserar inte något uppbåd för att ställa dem inför rätta.

Mänskliga rättigheter kommer inte från internationella organisationer. Det kommer från fria människor som har möjlighet att leva fria liv. De väljer sina egna system och sina egna ledare. FN borde vara ett redskap för länder som strävar efter detta, men i stället för att kräva mer frihet i den muslimska världen arbetar man för att eliminera fri-och rättigheter i USA och Europa;
se vad som händer med tex, yttrandefrihet.
Det bästa vi kunde göra för mänskliga rättigheter är att avskaffa FN och dess arméer av byråkrater och onödiga "fredsbevarare " i blå hjälmar. Avskaffa samtidigt Världsbanken och WTO och bygg en allians av civiliserade länder som praktiserar demokrati och mänskliga rättigheter.

Naturligtvis kommer inte detta att hända, eftersom FNs verkliga mål inte är mänskliga rättigheter utan en världsregering. En enad värld och en enad mänsklighet! Det är ett ideologiskt mål och de flesta sådana kan bara drivas genom tyranni.

Under kalla kriget försökte Kommunismen och Stalinismen att använda FN för att nå detta mål. Nu driver man sin vänsteragenda genom att använda Islam. Vänstern hävdar att mänskliga rättigheter kan bara existera om man ger upp individuell frihet och accepterar att regeringen har full auktoritet. Det är fullständigt tvärtemot de principer som Amerika grundades på.

Det bästa sättet att kämpa för mänskliga rättigheter är därför att lämna FN6 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

M.a.o. FN är ett stort skämt, men skrattet fastnar i halsen...

Pascal sa...

Det bästa sättet att kämpa för mänskliga rättigheter är att bekämpa dumhet...

Tony sa...

Nej, det kan man inte tänka sig. Men om man tänker ur den vänstra sidan så förstår man det perfekt.

De tror på fullaste allvar att de kanske kommer att ändra sig, och därmed islam, om de får vara med i gänget.

Anonym sa...

"Det är vårt eget fel och bara vi är snälla mot dom kommer dom att vara snälla mot oss" ,
Lisa/

Dag Selander sa...

FNs verkliga mål inte är mänskliga rättigheter utan en världsregering. En enad värld och en enad mänsklighet! Det är ett ideologiskt mål och de flesta sådana kan bara drivas genom tyranni.

Att placera Saudiarabien att verka för kvinnors rättigheter är att sätta bock i örtagård.

Vi behöver som postförfattaren skriver lämna FN. Världssamfundet behöver ett Demokratiernas Förbund.

gäster sa...

Svenskt rekordkrav på Nordkorea

Nordkoreas snart 40-åriga skuld till Sverige räknades nyligen upp med 33 miljoner kronor till 2,6 miljarder kronor eller 274 kronor per svensk.

Skulden härrör från köp av bilar och borrutrustning från Volvo och Atlas Copco på 70-talet, som aldrig betalades.

Statliga Exportkreditnämnden, som sedan länge ersatt de svenska företagen, har liknande krav på 15 andra länder. Men fordringen på diktator Kim Jong-Ils Nordkorea är det i särklass största.

http://di.se/Default.aspx?pid=220708__ArticlePageProvider&epslanguage=sv

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.