15 november 2010

Folk har fått nog


Ett aldrig sinande diskussionsämne vid amerikanska college är "sexuella övergrepp."
Män är för det mesta, antingen våldtäktsmän, planerar att bli våldtäktsmän, eller är garderob-våldtäktsmän. Kvinnor är hjälplösa, och tvingade till någon form av sexslaveri. De tvingas visa sina kroppar, och tvingas leva i ständig skräck från sexuellt perversa män. Det finns en hel industri där ute, komplett med webbplatser, som skriker ut denna ideologi till alla som är inom hörhåll.

Därför är det underligt, när kritiken växer gentemot TSA, att deras "avklädningsmaskiner" och närgångna klämmande på bröst och testiklar inte väckt protester från feministerna.

William Anderson, ekonomiprofessor vid Frostburg State University, har kollat flera av de populära och annars så aggressiva feministiska sidorna och inte funnit någon kritik alls.
Democratic Underground, God's Politics, Feministing, som så fort de hinner, hävdar att män begår våldtäkter och kvinnor alltid är offer, borde protestera när tjänstemän granskar bilder av nakna barn och tar kvinnor på brösten, men icke. Anderson studerade många andra sidor också som tex. Daily Kos, de som bestämmer vad som är Sant, Demokratiskt och Vänster och de skriver inte heller någonting. De kanske tror att TSA skyddar oss från terrorister.
.
Andersons slutsats är att för Vänstern ( och också för vissa på högersidan) är allt här i livet politiskt. Sex är politiskt, konversation är politisk; ingenting får lämnas utanför politik. Det är bara om det finns något att vinna politiskt som man drar fram våldtäkt och sexuellt ofredande .
Vänstern tycker att statligt intrång i våra privatliv är av godo och att det behövs mer av det.
De säger ofta att de är emot "regerings- kontroll", men att regeringen bör betala för sjukvård, stoppa "politiskt tal" när det sårar dem, sätta företagsägare i fängelse, skapa fler "jobb", och så vidare. (Med andra ord: regeringen behövs för att tala om för oss vad vi ska göra och vad vi ska äta, vad vi ska lyssna till, vad vi ska läsa, och vad vi ska tro på. Allt annat ska de hålla sig borta från.)

TSA är där för att påminna oss om att staten är allsmäktig, och om man ifrågasätter det, begår man ett brott. (För dem som inte vet det; att hindra en tjänsteman i hans utövande kan ge 20 års fängelse.)

Om regeringens ska ge oss Utopia, måste de få fria händer. Eftersom regeringen bör kontrollera allting, (enl. Vänstern) kontrollerar de också våra kroppar (utom om jag vill ha abort, men regeringen ska betala för det). Så, för dem som tycker att vi ska ha ännu mer statlig kontroll, är vad som händer på flygplatser en god sak, för det påminner oss om att vi är och bör vara underordnade staten.0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.