29 november 2010

Horribel skandal i det svenska försvaret!

Från Spydpigen:

Onsdagen den 24 november 2010 blev många svenskar förbluffade - för att inte säga upprörda - av vad de såg och hörde i nyhetsprogrammet på TV4.

Asylsökande afghaner hade deltagit som ett slags statister i Försvarsmaktens övningar för svenska soldater som skulle sändas till Afghanistan. Det rörde sig om 60 afghaner, av vilka 40 var utan uppehållstillstånd, alltså illegala och efterlysta av polisen.

I nyhetsprogrammet omtalades saken som att försvaret hade utnyttjat afghanerna. Själva förklarade de att det innebar en stor risk för dem att synas offentligt och att de hade tagit detta arbete för att hjälpa sitt land och/eller för att få en större chans att få asyl i Sverige.

Uppenbarligen tänkte ingen på om afghaners deltagande i övningarna kunde innebära någon risk för de soldater som ska sändas till Afghanistan.

Även om afghanerna i fråga kanske är ärliga och trevliga människor, kan man inte bortse från att de kommer från ett land, vars dominerande religion ger dem tillåtelse att ljuga och föra falskt tal gentemot varje icke-muslim. Och eftersom det inte går att se utanpå folk vad de innehåller, måste man tyvärr - inte minst i försvaret - vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder.

Sverige är dock ett hopplöst naivt land.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Förr var man stolt att vara svensk. Numera skäms jag så in i helvete, för att inte säga skräms för mina efterlevandes skull...Blodsven

Knute sa...

Political Correctness Kills: Study Shows How Terrorists Infiltrate U.S. Government

http://pajamasmedia.com/blog/political-correctness-kills-study-shows-how-terrorists-infiltrate-u-s-government/

Anonym sa...

Det håller jag med om.Svenskarna är verkligen ett naivt folk.Det återstår i bästa fall 30 år ca för att de ska inse att detta land såldes till muslimer till lägsta pris!Som kristen flykting från mellanöstern måste jag erkänna att svenskarna är på god väg att konvertera till islam.Grattis!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.