06 november 2010

Obama: "Jag måste tala långsammare till er idioter och använda enklare ord "

"Det är inte mitt budskap det är fel på, det är du som inte fattar".

"Jag tror det är ett riktigt argument. Jag tror att under loppet av två år var vi så upptagna och så fokuserad på att få en massa saker gjorda, att vi inte uppmärksammade det faktum att ledarskap inte bara är lagstiftning. Att det är en fråga om att övertyga människor. Och ge dem självförtroende och ena dem. Och att sätta tonen, " sade Obama under en 60 minuters exklusiv intervju.
"Att komma med argument som människor kan förstå," fortsatte han. "Jag tror att vi inte alltid lyckats med det. Och jag tar personligt ansvar för det. Och det är något som jag måste utforska noggrant ... nu när jag går vidare. "

Stackars Obama, så mycket storslagenhet som slösas bort på ett land vars folk är för dumma för att förstå de argument han har gjort. Visst, det var lovande när vi gjorde honom till president, men sedan dess har vi verkligen svikit honom.

Lyckligtvis , kommer Obamas oemotståndlighet att göra det möjligt att tillbringa mer tid med att förklara varför han har rätt och vi har fel. Han är en givare, även till dem som inte är värda gåvorna.

Tydligen var han så upptagen att lagstifta att han bara hade tid att vara med i cirka 75% av TV-och radioprogram som producerats under de senaste två åren. Han dök även upp på utsändningar från Super Bowl. Men nu kommer han inte att vara en slöfock längre vad gäller kommunikation. Nu kommer han verkligen att se till att vi förstår hur fel vi har när vi vill avstå från hans enorma och ineffektiva utgiftsprogram.
Alla dessa 54 tal han gav om sjukvården? Det var inte alls tillräckligt för att vi dumbommar skulle förstå. Nu kan vi vänta oss fler!


Tror ni att Amerika röstade för politiska förändringar i tisdags? Dessa stackars vilseledda idioter. Var inte orolig, Obama kommer att spendera de närmaste två åren med att övertyga dem så att de förstår att de hade fel. . Han kommer lyfta folket ur okunnighetens träsk . ... Det är ju trots allt vad en Gud-Kung gör.

En Gud-Kung lyckas sällan i ett land där demokrati och frihet är viktiga faktorer och om de får makt på sådana platser måste de alltid, alltid arbeta för att minska just demokrati och frihet.


3 Kommentarer:

Anonym sa...

Jahaa först spottar han sina tilltänkta värdar Indierna i ansiktet och nu pissar han på hela hemlandet. Jag kan sannerligen förstå att Du fått nog.
Var det inte någon som vädjade om att någon skulle offra sig och ge honom en Lewinskybehandling så att en riksrätt kunde åtala och avlägsna honom från ämbetet. Fast Joe Biden? Vore det bättre?

Anonym sa...

Denne mystiske man som många trodde var den nye
store frälsaren börjar väl fler och fler amerikaner att få upp ögonen för. Nog fick de
"changes" men inte som de trott. En svart man som president - den första förändringen men sen blev det stopp.
USA:s befolkning består endast av 13% svarta så bara det var en enorm prestation att bli vald. Tyvärr behåller demokraterna sitt övertag i senaten men förlorade i kongressen tack och lov. Här kan ni lyssna på sagan om denne mystiske man:

http://www.metacafe.com/watch/1752111/barack_hussein_obama_muslim_documentation/

Elisabeth

Knute sa...

Who is Obama, really? He is:

1. a former (hard) drug user who couldn't pass an FBI background check,
2. an affirmative action hire to a law firm who WAS GIVEN his chops suing banks on behalf of a Marxist extortion racket, ACORN,
3. a street agitator surpassing Al Sharpton in his charisma,
4. swept into office by the Chicago Alinsky Political Machine,
5. a half-term US Senator whose only authored legislation was to empower the UN TO TAX AMERICANS and give the money to foreign governments,
6. a President of whom we have little to no reliable data on his country of birth or citizenship, his college admissions, scholarship funding or tuition assistance, nor his grades and no interviews with former classmates,
7. a President whose campaign took millions in foreign assistance and donations, including phone banks in the Middle East terrorist nations,
8. a President elected by mouth-breathing idiots, narcissists, self-loathing caucasians, The Parasite Classes, and the legally mentally ill,
9. a rook in Comintern's chess game that may checkmate our nation into a bloody communist collapse.

http://www.moonbattery.com/archives/2010/12/who-knows-whats.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.