20 november 2010

Ostburgare

Alla "First Ladies" i USA tycks känna kravet på sig att gå i spetsen för något sorts program som alla kan hålla med om och stötta.
Nancy’s Reagan’s “Just Say No”, ett antidrogprogram , Lady Bird Johnson skulle göra landet vackrare och Laura Bush ivrade för att barn ska läsa mera.

Så det är ingen överraskning att Michelle Obama har adopterat ett program som alla i landet tycker är behövligt.
Hon håller tal till barn överallt om vikten av goda matvanor, motion och vådan av övervikt och berättar om hur man hanterar viktproblem i Vita Huset.
Nu ska de föregå med gott exempel och sluta åka hiss. Är det inte beundransvärt? De ska gå i trapporna precis som oss vanligt folk för att inte bli tjocka.


Frågan är....fungerar det?

----------------------

När Fru Obama äter lunch med kusinerna blir det ostburgare, men det är inte tillåtet att ta bilder av henne längre när hon äter sin favoritmat.
4 Kommentarer:

Pascal sa...

Nyhetsvärdet är lika med noll Berit. Du måste verkligen hata Obama...

Berit sa...

Nä,inte hatar jag honom men jag är oerhört trött på allt trams och skenhelighet. Dessutom utgår jag ifrån att alla svenskar är less på att läsa om TSA, vilket är det enda som media ägnar sig åt dessa dagar.

Silver sa...

Får nog hålla med Pascal. En kvinna som fött 2(?) barn ser naturligt, rent generellt, ut sådär i formen..?

Marcus sa...

Härligt Berit! Jag är också så urbota trött på skenheligheten med Obama och när jag pratar med mina vänner om honom så är alla så urskuldande för honom. Vad han än gör och säger så är han förlåten.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.