16 november 2010

Sarah Palins Alaska slår alla rekord.


Sarah Palin's Alaska, dokumentären som ska visas i 8 avsnitt slog tittarrekord på The Learning Channel söndag kväll. Den samlade 5 miljoner tittare, vilket är det mesta i TLC's historia.

För er som inte gillar Palin kan jag rekommendera bilder från Nancy Pelosis väljardistrikt i San Francisco och vad en dokumentär därifrån skulle handla om.

Håll barnen borta från datorn om ni inte vill gå in på komplicerade förklaringar!


10 Kommentarer:

Anonym sa...

Hej jag heter Danne och jag har problem med att förstå texter och vet nästan ingenting om amerikansk politik. Men någon har sagt att Sarah Palin är jättemongo.

Anonym sa...

Danne ! Du måste vara samma Anonym-Danne som har gjort en del korkade inlägg gentemot Berit tidigare, eller hur? Berits vassa kommentarer uppskattar jag väldigt mycket (hon är en av de bästa). Dina protester mot henne upplever jag mera som myggbett. Men det kanske beror på att du inte vet någonting om amerikansk politik ?

Olle

Berit sa...

Danne,
!. Om du inte vore så förblindad av ditt hat mot Palin skulle du se att jag inte någonstans påstår att jag tycker hon ska försöka bli president. Allt jag gjort är att visa på hur populär hon är och hur duktig hon är på att entusiasmera och att de kandidater hon stöder vinner val.

2. Det roar mig att reta sådana som du!

3. Om du dessutom tror att jag kommer att lägga ut och försvara (?) videos hopplockade, klippta och tagna ur sitt sammanhang av folk som hatar Palin är du dummare än jag trodde. Varför skulle jag göra det?
Skaffa dig en egen blog för det!

4. Och som råge på allt är du oförskämd mot mig !

Knute sa...

Sarah Palin says that Obama wasn’t vetted in by the media in 2008, and things are coming home to roost with his inexperience and associations.

Of course, what she doesn’t have to say is that she herself was the most media-vetted candidate in history, with enthusiastic investigators flying to Wasilla to see if they could actually see Russia from her house, and trying to find out what kind of weird “white people” church she was attending in Alaska. All this while the same journalists trying very hard to ignore the Reverend Wright, William Ayers, Tony Rezko, and other players right in downtown Chicago, within walking distance of network offices and newspaper editorial boards.

http://blog.vdare.com/archives/2010/11/16/palin-we-know-that-obama-wasnt-vetted/

Anonym sa...

Berit lilla, jag hatar inte Palin. Hon är bara inkompetent.
Hon är en korkad redneck. Du använder samma korkade resonemang som kristna brukar hålla på med. "Du hatar gud" säger dom när jag säger att jag inte tror på gud. Kan det vara så att du är religiös?

Du kanske kan förklara Palins harang i slutet på videon?
Eller hennes urbota korkade betende under intervjun?
Hennes argument om Ryssland?!? Hahaha!
Det är så många roliga saker. Och henne stödjer du!
Eftersom du inte kan förklara hennes beteende så antar jag att jag vunnit även detta argument.

Tips från coachen: Sök på youtube på användare shanedk. Han ställer också upp i amerikanska valet och han KAN faktiskt saker.
I hans videos så FÖRKLARAR han hur ekonomin och lagar i USA fungerar. Säkert jobbigt för dig som lider av dyslexi, men det kan vara värt om du ska växa som person.

Berit, visste du att många korkade inte vet om att dom är korkade. Dom förstår helt enkelt inte det. Dom kan inte utvärdera sina tankar.
Sök på "Danny Kruger effect" på youtube.
Du kan vara i riskzonen. Jag ger dig öppen information som visar min poäng och du avfärdar det utan argument. Det kan vara en ledtråd.

Lycka till!

/Danne

Berit sa...

Ovanstående Danne-kommentar talar för sig själv!
Inga tillägg behövs!

Anonym sa...

Och nu avfärdade du mina sakargument igen utan motargument!
Det är underbart Berit! Nu är jag nöjd och kommer inte att tracka dig mer.

Jag förstår varför du tycker att Palin är bra. Du är helt enkelt på samma nivå. Jag tycker att du ska fortsätta göra reklam för Palin. Debattera gärna jättemycket! Bättre reklam än tokar utan sakargument kan Obama knappast få.

På samma sätt är jag lite ledsen att Sahlin lämnar posten som S-ledare.
Bättre reklam än henne kan knappast (M) få. Så fortsätt Berit!
Obama behöver dig!

Hejdå!
Ha en underbar kväll! (ärligt, ingen sarkasm)

/Danne

Berit sa...

Danne, tack för din välgångsönskan.

Vad du inte förstår är att ditt "tyckande" inte är sakargument.
"Harang, korkad, urbota, " är inte fakta utan bara vad du tycker, ( och det får du ju göra.)
"Dyslexi", vad gäller mig är inte heller sakligt underbyggt.
Att säga att någon annan förklarar hur ekonomin fungerar i en video är också personligt tyckande, om du inte förklarar vad som är felaktigt, varför det är fel och vad som bör göras för att det ska bli rätt.

Om du drar upp hennes argument om Ryssland måste du förklara varför du tycker de är felaktiga.

Du skriver:
"Berit, visste du att många korkade inte vet om att dom är korkade. Dom förstår helt enkelt inte det. Dom kan inte utvärdera sina tankar.'

Ok. jag accepterar det som en förklaring och ursäkt från din sida men läs igenom vad jag skrivit ovan så kanske du kan lära dig lite om hur man argumenterar.
Lycka till själv!

Ann-Marie sa...

Berit: shanedk eller http://www.shanekillian.com/blog/ är inte totalt ute och reser vad beträffar några saker, MEN karl'n har en så tråkig röst att man somnar efter ca 5 minuter. Jag vill hellre läsa vad han har att säga, tyvärr finns inte den möjligheten på hans blogg.
Danne däremot, har inget vettigt att komma med, men det blir väl så när man är hjärntvättad av svensk media. Det är bara att beklaga.

Anonym sa...

Sarah Palin är mycket kompetent har en enorm drivkraft. Liberaler och socialister hatar henne för att hon är republikan och kvinna. Visst har hon gjort en del svagare framträdanden tidigare i karriären, men hon har sedan dess utvecklats. Antar att liberaler och socialister också hatar individer som utvecklas.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.