28 november 2010

Socialen bekostar pilgrimsresor till Mecka

Vid en kontroll i Köpenhamn på ett flyg från Mecka konstaterades att var fjärde passagerare lever på bidrag. I år har 4000 “svenskar” varit på Hajj i Mecka. Man har vandrat under islamistiska skrik som “Allah är den största!” “Död åt Israel!” “Död åt USA!” Även Obamas farmor från Kenya var där, och bad fromma böner om att den amerikanska presidenten skulle skrika likadant.

9 Kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

En vanlig svensk familj skulle inte ens få hjälp med att besöka sin släkt ens om dom bara bodde i närmaste stad från där dom själva bodde. Men så tillhör dom ju heller ej Den Nya Adeln. Svenskar borde kanske tänka på att konvertera så att dom får lika rättigheter som dom andra.

Pascal sa...

Det var det mest generaliserande och konspirationsparanoida jag läst på länge.

Berit sa...

Allt din kommentar säger Pascal, är att du tydligen läser väldigt lite.

Dina kommentarer visar aldrig någon kunskap om någonting, bara ditt personliga tyckande.

Tony sa...

Nu vet jag inte om de som hade beställt biljetter till sitt hemland, där resebyrån gick i konkurs, fick några pengar från staten. Skulle dock inte förvåna mig.

Det där muslimska gormandet slutar aldrig. Det som är intressant är att vänsternissarna agerar på samma sätt. Titta bara på Nord-Korea nu, de anklagar USA vara parten som "iscensatte konflikten", när de själva var de som bombade Syd-Korea. Det är alltid exakt samma visa hos de islamska terrorister, de attackerar men anklagar andra. De svenska vänsternissarna håller givetvis med dessa vettvillingar och gormar attt det är USA och/eller ISrael som ligger bakom allt. Dessa vettvillingar lider av en rent satanisk offermentalitet.

Ann-Marie sa...

Tony; du tillhör dom få som har insett hur det verkligen står till numera. Pascal däremot har fortfarande huvudet kört långt upp i a......

Pascal sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Socialnämnden i Gävle bjöd en kriminell 17-årig pojke och hans familj – mamma och bror - på en resa till familjens hemland. De stannade borta i tre månader.

Socialtjänsten hoppades att resan skulle bryta pojkens kriminella beteende med hjälp av släktingar i hemlandet. Det gjorde den inte.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8193358.ab

Ann-Marie sa...

Men: https://politisktinkorrekt.info/2010/11/28/svensk-mamma-vraks-somalisk-jattefamilj-far-ny-lagenhet/#more-68866
Visst är det skillnad på folk och folk i Sverige!

Knute sa...

Muslimsk präst utlovar belöning för den som dödar kristen kvinna som påstås ha förolämpat islam

http://vladtepesblog.com/?p=27993

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.