25 november 2010

Sossarnas religiösa torktumlare

Den socialdemokratiska Broderskapsrörelsen kallade sig tidigare kristen men numera är den bara lite religiös i största allmänhet. För att den inte skulle tyna bort helt i sin gudlösa socialdemokratiska omgivning släpptes muslimer in i organisationen. En effekt blev att att blunda för det hårda tryck som kristna lever under i islamiska länder, liksom för de problem med hederskultur som Sverige fått.

Broderskaparna vill att vi ska tolerera islam till den milda grad att "samhället kan utveckla en gemensam högre kultur", som fyra S-märkta höga företrädare för det kristna Sverige uttryckte det. Med andra ord är det en sammansmältning av kristendom och islam som föresvävar dem.

En omöjlig uppgift eftersom religionerna är varandras motsatser. I islam finns inte den gyllene regeln, "gör inte mot andra vad du inte vill att de ska göra mot dig". Det är ingen universalistisk religion, kvinnor räknas knappt, och icke-muslimer inte alls.

Likaså saknas tio Guds bud, tvärtom finns det verser i Koranen som detaljerat förklarar när det är rätt att ljuga, stjäla och mörda.

Det Muslimska Brödraskapet är ett politiskt islamistiskt parti som bildades i Egypten 1929, och finns idag i många länder. En av Broderskapsrörelsens närmaste muslimska samarbetspartners, Sveriges muslimska råd SMR, är ideologiskt inspirerade av Muslimska Brödraskapet.

Islam & Politik är namnet på en socialdemokratisk veckotidning som spreds hela Ramadan fram till valet, så att de muslimska väljarna skulle lockas in sossarnas valbås. Tack vare sossarna får alltså det ökända Muslimska Brödraskapet sin propaganda finansierad av det svenska presstödet.

Socialdemokratin har bekänt färg. Det rör sig inte bara om Mona Sahlins koketterande med islam. Som Snaphanen skriver, sossarna har åkt in i den religiösa torktumlaren och kommer ut med skägg och burka.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Ingen vettig svensk vill idag vara medlem i en kyrka som blivit (S)venska Kyrkan.

Knute sa...

"Bland de religiösa vänsterkristna som älskar islam hittas framför allt den socialdemokratiska Broderskapsrörelsen och Svenska kyrkan. Ur ett religiöst perspektiv är denna vurm för islam mycket svår att förstå. Antagligen är motivet för denna islamofili helt enkelt att det innebär en tjockare plånbok och ökad makt för dess ledare.

Eftersom samhället islamiseras allt mer och religionens inflytande över människor ökar, så tjänar den marginaliserade kristendomen på att slå ihop sina påsar med det växande islam. Kristendomen förlorade striden mot liberalism och sekularism. Detta uttrycks genom att kyrkan är skiljd från staten, har kvinnliga präster, viger homosexuella och deltar i prideparader. Tabut att kritisera islam har gjort att islam är starkare än liberalism. Detta utnyttjar dessa vänsterkristna hycklare som ignorerar eller bortförklarar de problem som kristna i muslimska länder stöter på. De vänsterkristna verkar inte ha förstått att kristendomen inte har något att tjäna på islam."

http://deulf.wordpress.com/2010/09/11/islamiseringen-i-sverige/

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag tror även att alla dessa kristna och rödingar och liberaler som kramar islam, kommer bli bland dom första som konverterar den dag då damoklessvärdet bokstavligt talat hänger över deras huvuden. Allt för att rädda deras egna usla skinn.

Anonym sa...

Det socialistiska kryperiet inför islam är vidrigt...
För övrigt en strålande beskrivning av skillnaderna mellan kristendom och islam.
(Jag har lämnat Sv Kyrkan sen 80talet ffa pga ärkebi(s)kop Hammar)
//ER

Berit sa...

Putte, "Okända?"
Det är väl inget okänt med islam

Jag rekommenderar att du studerar så blir det inte så "okänt" för dig heller.

Anonym sa...

Socialdemokraterna kommer aldrig att komma tillbaka som ett demokratiskt parti utan ett islamparti med Mona Sahlin som ledare!
Hur svenska kyrkan kunde svika det svenska folket det är en gåta som ärkebi(s)kop Hammar kan svara på?
Inte en enda normal svensk är längre medlem i svenska kyrkan längre.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.