24 november 2010

TV-station törs inte ta piss på extremister

Danska komediserien "Cellen" måste sändas, annars måste de beviljade pengarna betalas tillbaka, säger kulturminister Per Stig Møller. Serien handlar om om ett gäng misslyckade terrorister. TV-bolaget har beslutat att inte sända serien med hänvisning till "det förhöjda terrorhotet mot Danmark". Det har fått Per Stig Møller att reagera. "Man ska aldrig avstå från att göra något på grund av rädsla, för då har man infört en självcensur. Det betyder att de som ville skrämma en till att avstå har vunnit."

3 Kommentarer:

Naivtive sa...

Det är bara att sticka ut hakan och vara beredd att ta smällen när den kommer. Parera och ge igen så att de vet var Moses köpte ölet. Om provokation är den bästa botemedlet mot islam så kör hårt Danmark. Av tradition är jag snart på väg till Ströget för lite julatmosfär. Vi har sett hur Schweinfeldt kryper för muslimska ambassadörer så skall något radikalt hända så är det inte i Sverige.

gäster sa...

The Terror Cell (trailer)

http://www.youtube.com/watch?v=slajPAUn2n8

gäster sa...

Charlie Chaplin viste vejen med sin hitlersatire “Diktatoren” fra 1940, og et nyligt eksempel er filmen er “Four Lions”, som for tiden vises i Grand Teatret i København.

“Cellen”, som nu åbenbart er i fare for ikke at blive vist, handler om det samme som “Four Lions”, nemlig en jammerlig bande revolutionære islamister, som falder over deres egne ben i forsøget på at redde sig en martyrskæbne. Det går dem naturligvis ilde, men det er meget sjovt, mens det står på.

http://ydmyghed.urbanblog.dk/2010/11/24/voldelige-fanatikere-g%C3%B8r-man-da-grin-af/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.