14 december 2010

Alle man - hjälp till med lite sockerströssel!

Det är så fullständigt löjligt att Sveriges politiker och journalister behandlar oss som om vi vore stenåldersmänniskor. Vid det här laget borde de flesta förstå att islam är ett lika stort hot som någonsin nazism eller kommunism.

La bella ragazza lancia skriver:

"Det går inte att stå ut med att höra på de officiella svenska tv-nyheterna om bombmannen i Stockholm. De skvalpar runt i utläggningar och antaganden och psykolog- och psykiatersnack, för hur kan man dock? Varför gör man då något sådant? Och alla har ett eller annat nonsens och skvaller från slumpmässigt utvalda muslimska kvinnor i muslimska huvuddukar till "experten" över alla experter Jan Hjärpe och slutligen statsminister Reinfeldt.

Vi känner till systemet. Det gäller att manipulera, så vi tittare och läsare får bästa möjliga intryck av islam, muhammedaner och islamister. Man håller sig långt borta från obehagliga fakta och håller sig till mer ytliga synpunkter!"

Video: svensk politiker infiltrerar Stockholms moskéTill de invigda säger imamen att han vet vilka som planerar terrordåd, men eftersom det enligt Koranen är tillåtet att ljuga, fördömer han terrorism när han uttalar sig till media.

En försvarsanställd skickade en varning till en bekant om att något allvarligt skulle kunna hända på Drottninggatan på lördagseftermiddagen den 11 december. Många fler myndighetspersoner måste ha känt till att en potentiell massmördare var på ingång. Varför utfrågades inte imamen i Stockholmsmoskén om han kände till någon som förläst sig på Koranens uppmaningar till jihad? Varför varnades inte allmänheten? Varför sattes inte hundratals poliser in, varför spärrades inte centrala Stockholm av?

Var det för att blidka landets muslimska minoritet? Det gör man ju hela tiden, ändå blir vissa uppenbart tillräckligt frustrerade för spränga sig själv i luften i hopp om att dra andra med sig i döden. Flera hundra människor kunde blivit dödade eller lemlästade om alla rörbomberna hade gått av...

3 Kommentarer:

Anonym sa...

När man mördade Palme så tog man mödomen på
Sverige nu när vi har fått Sveriges första
självmordsbombare kan man säga att svendomen äntligen också har åkt sin kos.

Anonym sa...

Det kanske även finns träningsläger för terrorister i Europa. Vem vet?

Jag har hört att det finns imamer i Sverige som uppmuntrar attack på judar, icke-muslimer och sekulära muslimer i islams namn. En del unga muslimer känner sig rotlösa och inte hörande till Sverige, även om de skulle vara födda här, och de söker ngt de kan identifiera sig med. Då vissa imamer pratar om islam, deras kultrarv, heliga kriget för islams sak mm så tycker dessa unga muslimer att de slutligen hittat ngt de kan grabba och som gör dem mindre rotlösa. En av dem var den som försökte att mörda andra människor genom att explodera sin bil och sig själv.
Svenska politiker, säkerhetstjäntser, polis mm måste ta tag i detta innan det blir änn värre. Man kan inte sopa under mattan som om allting är som vanligt igen.

Knute sa...

En imam uttalar följande under en inspelad fredagsbön i november 2005:

”Allah, håll islam och muslimer högt och skydda islam
Allah, förödmjuka de otrogna
Allah, förödmjuka fienderna till islam
Judar, amerikaner och britter
och alla dem som ger dem stöd
som samarbetar med dem
och som är i allians med dem
Allah, förstör dem alla
Allah, LÄMNA INGEN AV DEM I LIVET
Allah, skänk seger till mujahedin överallt”

http://snaphanen.dk/2010/12/19/s%C3%B8ndagskronik-taqiyya-ar-inte-pursvenskt/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.