16 december 2010

Detta är demografiska fakta och inget annat!

Journalisten Ulf Nilson skriver i Expressen:

”Faktum är att vi, ja, svenskarna, faktiskt är på väg att avskaffa oss, om än sakta. Obs! att nu raljerar jag inte längre. Sverige har sen länge minskande befolkning, ja, om vi ser till pursvenskar. Varje par föder statistiskt sett färre än två barn, lika med minskning. Våra invandrare, numera omkring 20 procent, av vilka 400 000 muslimer (varav de allra flesta naturligtvis inte är islamister), föder betydligt fler. Det är oundvikligt att det muslimska inflytandet växer. Kort sagt: vi befinner oss i krig.”


Dessa rader har fått den svenska mediamobben att mer eller mindre samfällt rasa mot Ulf Nilson. Nu när deras världsbild rasar samman, tappar de politiskt korrekta journalisterna fattningen och gläfser "nazist" åt alla som inte håller med dem.

Årets invandring blir liksom tidigare år 100.000 personer, de flesta från muslimska länder.

Vettiga perspektiv på Nilsons artikel hittar man hos danske Snaphanen Steen och norske Hans Rustad!

7 Kommentarer:

Rickard sa...

Läste Uffes krönika. Han har helt rätt. Skrev ett eget inlägg om det. http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/uffe-har-ratt.html

Knute sa...

En barnläkare om Malmö:

En rad stadsdelar är veritabla getton, muslimska med Mellanösternmajoritet. Nativiteten där övertrumfar den skånska urbefolkningens mångdubbelt. Svenskar sedan flera generationer håller redan på som bäst att finna egna förskolor och friskolor för att slippa ha sina barn på samma ställe som “invandrarungarna”. Till och med jag, barnläkaren och barnpsykiatrikern, får förfrågningar om vilken skola eller förskola som är “bäst”.

http://kvp.expressen.se/kultur/1.2259199/tillokning-och-fragetecken

Knute sa...

Turkiska och arabiska gäng misshandlar, rånar och förödmjukar italienska elever. Den senaste hiten är att "tvångsomvända" kristna. Italienska elever tvingas lägga sig på golvet och "be till Allah". Sedan hävdar gängen att de är muhammedaner.

http://jihadimalmo.blogspot.com/

http://www.uriasposten.net/archives/21344

Knute sa...

Även i Uppsala på anrika Katedralskolan terroriseras svenska elever av muslimska gäng

http://www.unt.se/uppsala/ungdomar-misstanks-for-botning-1156727.aspx

Knute sa...

På Dammhagsskolan i Landskrona, där över 90 procent av eleverna har invandrarbakgrund, väljs offren ut för att de har svensk bakgrund.

https://politisktinkorrekt.info/2010/12/21/skola-%E2%80%9Doffren-valjs-ut-for-att-de-har-svensk-bakgrund%E2%80%9D/

Knute sa...

Svenskar finns. Vi är ett folk med ett eget språk, egna traditioner och egen kultur, utvecklad under många århundraden. Ända till för 50 år sedan var vi ett land med en unikt homogen befolkning. Vi har all rätt i världen att hävda vår särart och vara stolta över vårt ursprung. Vi som har vuxit upp i en tid då den svenska identiteten var något självklart ska fortsätta att hävda den.

Julia Caesar: Taqiyya är inte pursvenskt

http://www.document.no/2010/12/taqiyya-ar-inte-pursvenskt/

Knute sa...

"Du säger att du är kristen och du vet att Jesus fanns och att han dog också och du har varit i Sverige i sju år varav det mesta illegalt men du har firat jul och du vet varför jul firas. Kristna har stora problem i ditt hemland. Det finns visserligen ingen i ditt hemland som vet att du börjat bli lite kristen här men det är bara en tidsfråga innan du själv berättar det för dina närmaste. Och då kan du bli förföljd. I synnerhet om du börjar missionera och berätta för alla om det du vet om kristendomen (att Jesus fanns och att han dog och att de kristna firar jul, miggans anm) och då kommer du att få problem med myndigheterna. Därför får du asyl, flyktingförklaring och resedokument."

http://meritwager.wordpress.com/2010/12/21/en-annan-migga-kommenterar-texten-sa-lange-skutan-kan-ga/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.