11 december 2010

Förbjud vatten

CFACT (Committee For A Constructive Tomorrow) är en grupp som ser som sin uppgift att främja den fria marknadens lösningar på miljöproblem. De producerar artiklar och radioprogram där de visar att det hot mänskligheten står inför "inte består av globala uppvärmningen, orsakad av människan" utan av "hysteri skapad av människan."

En grupp från CFACT skickades till Cancúns miljömöte för att presentera två påhittade petitioner för delegaterna. Den ena gick ut på att destabilisera USAs ekonomi och den andra att förbjuda vatten.
Förslaget gick så långt som att uppmana FN att införa tullar och handelshinder för USA för att knäcka landets ekonomi och sänka USA: s BNP med 6% under en tioårsperiod, om inte USA undertecknar ett FN-fördrag om den globala uppvärmningen.

Även för FN är detta ett extremt drag. Trots detta var radikala vänsterns miljöaktivister från hela världen ivriga att skriva på.
Det andra projektet var lika framgångsrikt som det första. Titeln var "Petition att förbjuda användningen av diväteoxid" (översättning vatten). Avsikten var att visa att om FN: s officiella delegater kunde bli duperade av högskolestudenter att förbjuda vatten, kunde de falla för vad som helst , inklusive pseudo-vetenskapliga studier som hävdar att den globala uppvärmningen orsakas av människan .

Trots den uppenbara referensen till H2O, undertecknat nästan varje delegat petitionen om detta alltför farliga ämne, vilket bidrar till växthuseffekten, är det viktigaste ämnet som ingår i surt regn och är dödlig vid inandning .
Kan vi hoppas att denna video kommer att övertyga alla som ser den att många av FN: s delegater är involverade bara för att genomföra en politisk agenda.

7 Kommentarer:

Evert sa...

Nu är ju inte studierna pseudo-vetenskapliga. Det finns en minoritet av ekonomer och en och annan miljöforskare som säger att globala uppvärmningen inte orsakas av människan. Men det är ungefär 90-10...

Berit sa...

Upp till bevis Evert! Vilken AGW?

More than 1000 dissenting scientists (updates previous 700 scientist report) from around the globe have now challenged man-made global warming claims made by the United Nations Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) and former Vice President Al Gore. This new 2010 320-page Climate Depot Special Report—updated from 2007’s groundbreaking U.S. Senate Report of over 400 scientists who voiced skepticism about the so-called global warming “consensus”—features the skeptical voices of over 1000 international scientists, including many current and former UN IPCC scientists, who have now turned against the UN IPCC.

This updated 2010 report includes a dramatic increase of over 300 additional (and growing) scientists and climate researchers since the last update in March 2009. This report’s release coincides with the 2010 UN global warming summit in being held in Cancun.

Ann-Marie sa...

Ännu ett bevis på hur lätt det är att dupera dessa "aktivister"....

Lejeune sa...

Intelligens & tankeskärpa är uppenbarligen inget speciellt framträdande drag hos delegaterna i Cancun!

Förvånad, någon?

flumnisse sa...

ser framemot när nåt liknande testas på den svenska riksdagen, övertygad att resultatet når oanade höjder.
poängen som jag ser det kommer när man avslöjar vad det handlar om och vilka som skrivit på...

Anonym sa...

Förut så fanns det en site som varnade för giftigheten av H2O...
http://www.dihydrogenoxide.com/
Den har tydligen försvunnit. Synd.
Men giftigt är det i kvantiteter om 3 liter eller vad det nu var... :-)
/Nisse

Berit sa...

Här är ett par som varnar för överkonsumtion!


http://chemistry.about.com/cs/5/f/blwaterintox.htm

http://english.pravda.ru/health/25-07-2008/105884-water_intoxication-0/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.