31 december 2010

Islam är fullständigt främmande

För tjugo år sedan, när den muslimska invandringen var ny, hölls informationsmöten där svenskar skulle få möjlighet att möta muslimer. Syftet var givetvis att motarbeta ”fördomar”. Vid ett sådant tillfälle reste sig en intellektuell muslim och höll ett kort tal:

”Ni svenskar måste förstå att vi inte uppfattar er kultur som särskilt högstående. Vi uppfattar er kultur som primitiv och barbarisk. Vi kommer inte att överge islam. Vi vill inte bli 'svenskar'. Muslimer anser att svensk kultur är principlös, promiskuös och depraverad. Vi har ingen som helst lust att anpassa oss efter era så kallade 'värden'.

Jag säger er uppriktigt: Ni måste förstå vad som står på spel! Om ni vill behålla er kultur i fred så har ni möjlighet nu [dvs 1992] att sätta stopp för ytterligare invandring av muslimer. Men ni måste säga ifrån nu! Ni skall inte inbilla er att vi kommer att vilja omvända oss till 'svensk' kultur. Om tio-tjugo år är vi så många att ni inte längre kan stå emot oss. Ni skall inte inbilla er att vi kommer att respektera er kultur.”

Några ord som stämmer in på Sverige: "I Danmark bytte man ut den röda etiketten på regeringen mot en blå, och godtrogna - men mycket blåögda - individer talade entusiastiskt om ett 'systemskifte'. De har sedan blivit så märkligt tysta, och det med goda skäl."

Skälet till de odugliga politikernas förlägna tystnad är den ständigt ökande importen av våldsbenägna islamister. Något systemskifte i det avseendet har vi inte sett. Sveriges statsminister Reinfeldt borde hänga bjällran på katten, och i klara ordalag vända sig till de muslimer som vet om eller misstänker saker de borde ha berättat för polisen.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.