08 december 2010

Jag bara undrarMed alla dessa läckage, alltifrån kondomer till statshemligheter, var finns "bevisen" att Bush ljög om Irak?
Var finns de obestridliga avslöjandena att Bush också låg bakom 9/11 attacken?
Minna ni allt rabalder runt CIA, Valeri Plame och hennes man och att Karl Rove var ute efter att förstöra hennes karriär?
Halliburton hade visst också en plan om att ta över världen...och de som kallar sig 9/11-Truthers som menar att World Trade Center var en kontrollerad sprängning?
Bland alla dessa tusentals cabels och korrespondens ?


Jag har också svårt att komma över att han verkligen har sex med kvinnor.


5 Kommentarer:

Josef Boberg sa...

Den svenska modellen funkar bra, verkligen...

Robert sa...

Intressant, vänstern skrek rätt högt under flera år om detta. Hade det funnits bevis bland läckorna så borde vi nog ha hört det nu.

Skrattade högt åt sista meningen:)

Knute sa...

Vem filtrerar Wikileaks åt Aftonbladet?

Från journalister får vi höra att Wikileaks inte dumpar dokumenten klumpvis, de presenteras och tolkas av kompetenta journalister. Det ska garantera kvalitet och upprätthålla säkerheten. Men vem är denne kompetenta person?

En Israel- och USA-hatare som heter Johannes Wahlström, beryktad för att fabulera om en internationell judisk konspiration.

Man kan säga att Wikileaks är en sorts kupp. Julian Assange är en före detta hacker. Här hade han en chans att bedriva storpolitik. Är det en tillfällighet att en kille som Wahlström styr filtreringen? De är av samma kaliber, med enormt självförtroende och ambition och låg självkritik. En dålig kombination.

http://www.document.no/2010/12/hvem-filtrer-wikileaks-for-vg/

Knute sa...

Assange er ingen martyr

En bestemt politisk falang ønsker å gjøre Julian Assange til martyr for ytringsfrihet. Men han er no such thing. Assange er en politisk aktivist med et klart antiamerikansk program.

http://www.document.no/2010/12/assange-er-ingen-martyr/

Knute sa...

Julian Assange Captured by World's Dating Police

http://www.lewrockwell.com/orig11/wolf-n1.1.1.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.