10 december 2010

Knäppskallarna har en ny Hjälte

Berkeley, en stad i The Bay Area, granne med SanFrancisco och mest (ö?)känd för sitt universitet, demonstrerar och röstar om att man ska utnämna värnpliktige Bradley till hjälte. Bradley är, som ni vet , den som sägs ha stulit dokument och gett dem till Wikileaks.

City Peace and Justice Commissioner
anser att Bradley är en patriot som förtjänar medalj.
I don't get it!
Berkeley, en av de mest socialist/kommunistiska städerna i USA som anser att Staten ska kontrollera allt i människors liv, vad vi äter och vad restauranger får servera, hur vi förflyttar oss, vilka sorts vattenflaskor vi ska dricka ur, hur mycket fastighetsägare får ta i hyra. Som anser det som självklart att Staten ska sätta priser, McDonalds får inte sälja 'Happy Meals', vi inte får försvara os själva, inte anställa vem vi vill, affärer får inte ta tillbaka shoppingvagnar som uteliggarna stulit....

Majoriteten i Berkeley röstar Demokrat eller Kommunist och sedan protesterar de och motsätter sig makten hos Staten och Regeringen som de dyrkar genom att göra Bradley till hjälte!
Vid nästa val kommer de återigen att rösta på de personer som mest av allt vill öka Statens inflytande och makt!
Vad är de för sorts folk?

6 Kommentarer:

Unknown sa...

"knäppskallarna"...Ser du inte vad det står på skyltarna?! "exposing war crimes is not a crime" och "killing civilians is the crime not exposing it". Håller du inte med dem är det du som är knäppskalle!

/Lars

Anonym sa...

Du har så rett i din blogg.
Se bare hvordan det er i Norge. Ganske likt det du skriver. Det er grunnen til at jeg flyttet til Sverige. Håper det blir etter min tid at svenskene kommer etter.
I Norge får de snart bare drite og urinere mellom bestemte klokkeslett.
Og det skal igjen sjekkes at han ikke har brukt narkotika (selv om det er noe shit)
I Fredrikstad i Norge har de hatt bilbelte og mobiltelefon bruk i bil. 3 dager på samme plass og håvet inn 63000.
Det får meg til og hate sysyemet i Norge mer og mer. Jeg forstår nå hvorfor vi har fått terrorister.
Hvor kan en søke om medlemskap tro.....
Trond

Benny sa...

Du är fortfarande den bästa moralklockan för folket. Om du tycker något så räcker det att tycka annorlunda för att hamna hyffsat rätt moraliskt. Tack Berit för att du är en säker moralklocka.

Berit sa...

Benny, du passar precis i mönstret för de som tydligen inte kan tänka själv och saknar egna åsikter som därför måste angripa mig personligen.

Kepler82 sa...

Berit: Jeg tror ikke det handler så mye om å ikke tenke selv, men om å ha en annen mening enn det du har. Skal man greie å utvikle seg er første steg å kunne respektere andres synspunkt. Det du skriver til Benny vitner egentlig bare om hvor innsnevret tankegang du har.

Berit sa...

Stian, om det handlar om en annan mening än jag har, varför förklarar han (och du) inte det då, i stället för att hoppa på mig som person?

Jag tycker att människorna i Berserkley är ologiska och inkonsekventa, vad tycker du?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.