25 december 2010

Låt folk tro på vad de vill, nästan

Är denna vackra heliga ikon stötande för muslimer?

Uppenbarligen, eftersom kristna i den muslimska världen kidnappas, fängslas, arresteras, misshandlas och mördas inte på grund av något de har gjort, men för uppfattningar som anses hädiska i islam. Modern och barnet verkar inte stå högt i kurs där, i synnerhet inte om barnet sägs vara Guds son.

Låt folk tro vad de vill, judar, kristna, hinduer, buddister, ateister, sekulära, men var inte toleranta mot de intoleranta.

"Våldsamma muslimer har i 1400 år terroriserat, erövrat och dödat i Allahs namn. Våldsamma muslimer stod bakom den största delen av slavhandeln i Afrika. Våldsamma muslimer dödade 80 miljoner indier under en period av 500 år."

Efterlyses: en informationskampanj om islams brott mot mänskligheten

10 Kommentarer:

Anonym sa...

Av alla underbara religioner i världen bestämde sig EU-oligarkerna för islam. Varför?
De två viktigaste skälen är:
1 Oljepengarna
2 Islam är den religion som vänstern gillar mest.

Vi fick folkomrösta om motboken, högertrafiken och kärnkraften, men inte om Islam. Varför?

mvh 16830911

Tony sa...

"Låt folk tro vad de vill, judar, kristna, hinduer, buddister, ateister, sekulära, men var inte toleranta mot de intoleranta."

Mycket bra skrivet, Knute!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

3 Islam för att det betyder underkastelse och är den enda kontroll-religionen som kontrollerar individen 24/7, precis som dom eftersträvar eftersom dom vill bygga ett Oceanien.

gertrud sa...

Om islam endast var en religion och endast intresserade sig för sin tro och livet hinsidas så
kunne vi andra leva i frid. Men islam är mera politik än religion. Och deras politik har outsläckliga territoriala krav på andras egendom

Anonym sa...

Ja religionsfriheten ger oss även möjligheten att inte tro på någon gud alls.

Knute sa...

En bølge af Kristendomofobi skyller hen over verden

http://blog.tv2.dk/literally/entry392282.html

Nigeria: Pastor killed in front of his church, other churches targeted in arson rampage

http://www.jihadwatch.org/2010/12/nigeria-pastor-killed-in-front-of-his-church-other-churches-targeted-in-arson-rampage.html

Moroccan atheist threatened, cannot go to police

http://vladtepesblog.com/?p=28585

Knute sa...

Moskva har flere muslimske indbyggere end nogen anden europæisk hovedstad. 2 millioner, og det er naturlivis – som andre steder - ikke uden resultat. Ved den såkaldte offerfest får fårene ganske åbent skåret hovederne af, tusindvis af muhammedanere ligger på helligdagene og beder på gaderne og lammer trafikken, og stadig beriger disse fredens missionærer deres vantro naboer med voldelige angreb.

http://spydet.blogspot.com/

Henke sa...

"16830911, Vi fick folkomrösta om motboken, högertrafiken och kärnkraften, men inte om Islam. Varför?"

För att religionsfriheten är inskriven i grundlagen och därmed ingenting populistiska partier kan använda som slagträ vid förvirrade val. Vi får inte rösta om vi skall ha demokrati och inte heller.

Knute sa...

Allt eftersom liberalismen gradvis har blivit bortkopplad från sina rötter i europeisk kristen civilisation (upplysningstiden var en produkt av den civilisationen också, det vi får inte glömma) har vi blivit mindre och mindre säkra på vad våra värderingar är baserade på. Påståendet att alla människor är lika i Guds ögon, eller president Kennedys fasthållande vid att mänskliga rättigheter är gudagivna och inte människoskapade, kämpar för att behålla sin dragningskraft i ett självmedvetet sekulärt och kulturellt pluralistiskt samhälle. Alltmer finner vi att rättigheter skrikigt hävdas i stället för att motiveras och vi kommer sakta till den obekväma insikten om att vi har levt på det samlade kulturella kapitalet i vårt kristna förflutna för att upprätthålla inte bara våra etiska och moraliska regler men också våra politiska värderingar.

Dennis Sewell: The Political Gene, p 233

Tony sa...

Henke,

skall vi inte få rösta om tex rån, våldtäkter, kvinnomisshandel, krigsföring och rasism skall vara tillåtet?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.