25 december 2010

Luleå: is-gris vandaliserad av "arg person"

Skulpturer av is är en fin tradition som utövas i Luleå. I år valde man att avbilda en gris men det dröjde inte många timmar förrän någon sparkade av ett öra.

"Jag bor i samma stad som grisen, och en man med mellanöstligt ursprung sågs sparka på den. Du kommer inte läsa detta i någon tidning eller i kommentarer på deras online-artiklar på grund av censuren mot alla kritiska kommentarer om muslimska invandrare.
Den lokala tidningen går till och med så långt som att det var en berusad arg man, utan någonting alls för att stödja den teorin. De kommer att göra allt i sin makt för att leda bort uppmärksamheten från invandrarna."

Vlad Tepes via Uriasposten

12 Kommentarer:

Anonym sa...

Klä grisen i en Niqab så blir det nog lite svårt för kulturberikarna att hantera grisen.

Anonym sa...

Det var precis det jag tänkte när jag såg grisen. Hur länge skall den få vara ifred för de rabiata muslimerna? Det var ju modigt gjort av isskulptören och vi får hoppas han inte råkar illa ut.De får väl ha en vakt som de har för julbocken i Gävle.

Elisabeth

Vivian sa...

En strålande idé, Anonym!

robban sa...

spreja mohammed på sidan av den och ni kan på sin höjd få ha kvar isbitar till groggen :)

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Den stack väl lite väl i ögonen på pedofetens anhängare.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Sara sa...

Om en person med svenskt utseende begår nåt brott, betyder det att jag (som har ett ganska typiskt svenskt utseende) ska ta nåt slags kollektivt ansvar för hans eller hennes brott? Bär t.ex jag något ansvar för att Anders Eklund mördade Engla? Eller Helénmordet? Är dessa handlingar mitt fel pga av att jag är av samma nationalitet som gärningsmännen. Eller handlar detta om EN onda individs gärning? Gäller inte samma sak om en person med "mellanöstligt utseende", att det är den personens gärning och ansvar, inte andras med liknande utseende eller ursprung? Jag är inte ansvarig för vad Olsson, Eklund, Lindgren, Flink etc gjorde lika lite som "invandrarna" är ansvariga för vad en invandrare gör.

Ann-Marie sa...

Men Sara lilla, hade det bara varit en och annan av "mellanöstligt utseende" som gör illa, så hade ingen ondgjort sig över folk med "mellanöstligt utseende" men nu verkar det som om mer eller mindre 90% av allt ont som görs i Sverige är gjort av folk med "mellanöstligt utseende", alltså ondgör vi oss på folk som har ett "mellanöstligt utseende". Så är det bara!
När folk av "mellanöstligt utseende" är i minoritet av allt ont som sker, blir saker och ting annorlunda, eller hur?

Anonym sa...

Hoppas att det är riktigt kallt o att kylan stannar i Luleå.

Kan man inte anmäla till DO när de diskriminerar en än så länge högtid?

Anonym sa...

Grisfest, Griskapplöpning, Grishyllning, och du ta med hunden på festen.

/AnnaPanna

Knute sa...

Expo har uppmärksammat bloggen och letat rätt på en kommentar som skrevs INNAN terrordåden i Norge.

http://expo.se/www/download/den-antimuslimska-miljon-ideerna-profilerna-och-begreppen-SLUTVERSION1.2.pdf

Jag tog bort kommentaren som Expo hängde upp sig på. Uppmaningar till våld mot journalister hör inte hemma på en rumsren blogg som denna.

Knute sa...

Expo förespråkar politisk övervakning

Övervakning utan brottsmisstanke är oförenligt med ett demokratiskt samhälle. För att medborgare skall våga kritisera en regering, måste de veta att det inte kommer att straffa sig. En effekt av politisk övervakning är att medborgare inte längre vågar kritisera sin regering.

Skulle du våga kritisera regeringen om du visste att man kollar din mejl?

http://fyrahundrasjuttiosex.blogspot.com/2011/09/expo-foresprakar-politisk-overvakning.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.