11 december 2010

 Mossad är tydligen kapabel till otroliga saker...


Fick just ett mail från en väninna i Sverige. Hon tar en sista-minuten-resa till Egypten i dag eftersom hon inte är rädd för hajar.
Det finns många platser lediga till Sharm el-Sheikh efter alla attacker från hajar. Enligt South Sinai Gov. Muhammad Abdel Fadil Shousha är det inte uteslutet att Israel har samlat ihop hajar och släppt ut dem i vattnet utanför Egyptens kust för att skada den egyptiska turistnäringen. "Vi behöver lite tid för att bevisa det."

Det är omöjligt att läsa uttalanden som detta utan att ifrågasätta omdömseförmågan hos vissa muslimer.

Ordet islam härstammar från det arabiska verbet "aslama", vilket innebär att acceptera, överlämnande, eller lämna. Således måste en anhängare av islam underkasta sig och vara en enkel marionett och lyda det han blir tillsagd, av sina imamer eller de heliga böckerna.
Problemet blir tydligt när den heliga boken är skriven av en person som bara kan beskrivas som en trångsynt förtryckande krigsherre, mördare, och pedofil. Du behöver inte vara särskilt smart för att förstå att du har hittat det perfekta recept för smärta, kaos och lidande.
Resultaten av denna dumhet skapar rubriker varje vecka.

En samling hjärntvättade individer tror att de har kunskap och rätt att tvinga sin tolkning av Guds vilja på miljontals människor, skapa meningslösa blodbad efter att terrorisera människor i månader i sträck, klå upp kvinnor utan burkor, förstöra musik-cd och oräkneliga andra obscena meningslösa handlingar av hot och våld.

Jag kan inte hjälpa att jämföra islam med andra förtryckande organisationer och regeringar som är helt övertygade om att de hade rätt svar och att alla andra hade fel.
Jag hoppas bara islam fortsätter denna strategi så att resten av världen ännu snabbare inser vad den går för och placerar dem in den kategori de tillhör, tillsammans med PolPot-regimen, Stalin, nazisterna, Rowanda, KKK, osv.
Deras makabra skräckexempel följde många av de principer som man ser inom islam, och vi kan hoppas att hela världen kommer att avsky islam på samma sätt som de nu hatar KKK. (Bortsett från några tokstollar naturligtvis, som alltid stöder dumheten)

En dag kommer det att vara lika skamligt att utpekas som muslim, som att liknas vid en nazist. Islams radikala element gräver i själva verket hela religionens grav.
Ingen vettig människa kommer att vilja att deras barn förknippas med bilder av död, terror, fanatism och smärta.
Det enda som kan fördröja attitydändringen är inaveln som blomstrar i muslimska länder. Det håller denna fanatiska järnålders-filosofi vid liv.
Om muslimer är såååå fredsälskande, hur kommer det sig att alla andra religioner har problem med dem? Varför är det den enda religion som förvandlar folk till terrorister?

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Herren min skapare! De kommer alltid på något helt sjukt.

Vid Israels försvarskrig mot Hamasstyrda Gaza kom de på att säga att det i själva verket var Mossad som smygit sig in där och skickat raketer och granater mot Israel.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det har varit ett självmordsattentat i Sthlm.

http://www.youtube.com/watch?v=kImSu2EdtMU&feature=player_embedded

Anonym sa...

"[9:123] Troende! Kämpa mot förnekarna i er närhet och visa dem obeveklig stränghet; och var förvissade om att Gud är med dem som fruktar Honom."

Ett av hundratals citat som är mycket skrämmande.

Knute sa...

Sverige har fått sin första självmordsbombare

Av de uppgifter som i veckan läckt ut genom Wikileaks framgår att USA:s ambassad i Stockholm är djupt oroad av de snabbt växande muslimska samhällena i Sverige. Amerikanska ambassadens andreman, Robert Silverman, skriver i hemliga telegram till CIA och den militära underrättelsetjänsten, DIA:

”Den otroliga mångfalden av snabbt växande muslimska samhällen i Sverige ger unika möjligheter att söka upp och engagera muslimska individer med sociala och ekonomiska band till Mellanöstern, Afrika och Syd- och Centralasien.”

http://snaphanen.dk/2010/12/12/s%C3%B8ndagskronik-nar-det-smaller/

Anonym sa...

Att Sionisterna faktiskt använder sig av false-flag metoder mha CIA och MOSSAD är ju allmänt känt numera efter internets uppkomst. Bomber som dom sprängt för att hetsa fram krig mellan araber etc. I en del fall har det ju också gått fel då Mossad-agenter råkat spränga sig själva t.ex. De mer kända fallen som inte längre är lika "politiskt inkorrekta" som 9-11 är "The attack on USS Liberty" "Operation Susannah".

Knute sa...

Attacken på USS Liberty under sexdagarskriget berodde på att israelerna misstog fartyget för att vara egyptiskt.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.