29 december 2010

Mot terrorism är fläsk bättre än fjäsk

Fem män anhållna för att ha planerat ett massmord i Jyllands-Postens och Politikens tidningshus i Köpenhamn. De kom från Sverige, ett land där många terroristceller planterats.

En av de häktade terroristerna, Munir Awad, är svärson till Helena Benaouda, ordförande i Sveriges muslimska råd.

Islam beskriver judar som apor och kristna som grisar, och rättfärdigar därmed folkmord. En rasistisk religion som inte står nazismen efter.

Sagan om de de tre små grisarna är sedelärande. Har våra politiker förvandlat vårt samhälle till en hydda av halm som ökenstormar från Arabien kan blåsa bort direkt? Det verkar inte bättre med tanke på att Europaunionen öppnat alla slussar för invandring därifrån.

Å andra sidan är den globala uppvärmningen över, så ökenstormarna når förhoppningsvis inte ända fram, och terroristcellerna fryser ihjäl.

17 Kommentarer:

Anonym sa...

I Europa har sanningen blivit olaglig. T.ex hetsen mot Ulf Nilson för att han använt det svenska ordet pur som betyder ren, äkta,oblandad och kallat en del av den svenska befolkningen pursvenskar. Det är alltså "Hets mot folkgrupp" och är anmält av 4 personer.
Vilken folkgrupp menas då? Muslimer är ingen folkgrupp - det är en religion. Det finns vita, svarta, bruna muslimer liksom det finns vita,svarta, bruna kristna. Sverige ligger på dödsbädden med sin politiskt korrekta sjukdom. Läs denna blogg:
http://civilis.motpol.nu/?p=209

Elisabeth

Knute sa...

Tack för tipset!

Bosniens tidigare fundamentalistiske president Alija Izetbegovic talade i sin skrift ”Den islamiska deklarationen” klarspråk:

”Först och främst. Det kan aldrig råda fred och samexistens mellan den islamiska tron och icke-muslimska sociala och politiska institutioner. En islamisk rörelse bör och kan gripa makten så snart den är moraliskt och numerärt så stark att den inte blott förmår störta det icke-islamiska styret utan också upprätta ett nytt islamiskt. Islam vägrar entydigt varje främmande ideologi rätt och tillfälle att verka inom dess domäner.”

http://civilis.motpol.nu/?p=209

gertrud sa...

Alla kan anmäla vad som helst till JK, också helt likgiltiga saker. JK kan däremot inta resa anklaga om inte anmälningen har något vettigt inslag och begrundelse. Det är ganska vanligt i det man kallar psykologisk krig att anmäla allt möjligt idet man räknar med att det i alla fall påverkar opinionen. Okunniga människor tror nämligen gärna, att en anmälning i sig betyder att den anmälda har gjort något olagligt, något brott…

I detta fall med Ulf Nilson är det svårt att hitta något olagligt. Så mycket mera som svenskarna ännu inte utgör en minoritetsgrupp i landet och på detta viset inte omfattas av lagen om hets mot folkgrupp.

Anonym sa...

Sverige, en nation befolkad av Europas förmodligen mest naiva människor. Svensken i gemen är som ett litet barn, med “barnatron” i behåll. “Vi” tror alla om gott, alternativt ignorerar relevant information, så till den milda grad att vi till omgivningens förvåning ofta ger redan kända kriminella en fristad. I synnerhet om dessa individer drar någon snyftvals om förföljelse i hemlandet. Sverige härbärgerar hundratals om inte tusentals människor med kriminell bakgrund från Balkan, Irak, Somalia och ett otal andra länder, trots att dessa ofta pekas ut av sina landsmän, med dokumenterade bevis. Men icke, här är alla så välkomna så, möjligtvis med undantag för de allt frekventare fall där våra myndigheter med en druckens envishet och naivitet gör sitt bästa för att utvisa verkligen hjälpbehövande sjuka, barn och reella politiska flyktingar. Dem utvisar man, men låter dömda mördare, krigsförbrytare, våldtäktsmän m. fl. stanna. Märkligt är bara förnamnet. Inget under att vare sig USA´s, Storbritanniens eller flertalet andra västländers myndigheter inte har det minsta förtroende för SÄPO, Polisens, Regeringens eller andra Svenska aktörers förmåga att ens på ett rudimentärt vis bekämpa terrorism och grov brottslighet.

Nej, det är dags att öppna ögonen, och sluta sila mygg men svälja kameler! Sverige skall vara ett demokratiskt, öppet och tolerant samhälle, men inte toknaivt för den sakens skull. Vi blir utnyttjade av mörka krafter, som bland annat driver sina sjuka ideologier i religionens namn. Sätt åt idioterna som ägnar sig åt terrorbrott som de simpla förbrytare och mentalt störda individer de är, ge dem inte legitimitet som om de verkligen handlade i religionens namn!

Lars J

Anonym sa...

Nu gäller att bedriva en sådan aktiv politik som möjligt. Vad vi kan göra är att tala med arbetskollegor. Snacka med grabbarna i arbetsbodarna runt frukosten. Varför röstar du på S när de står som förste garant för en fortsatt vansinnig invandringspolitik. Hur S inte ser någon koppling mellan sämre välfärd och ökade kostnader för invandringen. Hur S låter sig styras allt mer av muslimska påtryckningar. Hur S kallt räknar med att flertalet av invandrarna kommer rösta på S och där igenom säkerställa sina socialbidrag. Varför skall en arbetare i Sverige bära upp så många människor när hans egen trygghet och och välfärd urholkas varje dag. S kan skrika sig hesa om all "rasism" i Sverige, men det uppkommer på grund av symptomen av deras egen politik sedan 80-talet. SD vill åtgärda problemet och därmed minska symptomen. SD står helt enkelt för REALISM. Det är inte RASISM.

A. Einstein sa...

Vi ska i första rummet inte uppfatta islam som en religion! I första rummet är islam en politisk mkt farlig våldsidelogi och frågan är hur många bland dem som deltar i anordnad bön regelbundet kan betraktas som lättväckta "sleeper cells" eller efter bearbetning är lämpliga terroristämnen.

Mitt stora bekymmer gäller ”Al-taqiyya” (تقیه) i Q 16:106, Q 3:28 (lying for islam) som beskriver hur man som muslim inför de otrogna (alla oss andra) både *får och *ska ljuga och vilseleda om det är till gagn för islam eller enskilda, en själv! //The practice of taqiyya in difficult circumstances is considered legitimate by Muslims of various persuasions. Sunni and Shi’i commentators alike observe that Q 16:106 in particular refers to the case of ‘Ammar b. Yasir, who was forced to renounce his beliefs under physical duress and torture//

Med hänsyn till detta måste vi fråga oss - särskilt regering, riksdag och media - vilken tilltro vi kan sätta till imamers och andras försäkringar om att islam "är en fredens religion"... Det börjar få ett löjets skimmer över sig nu och verkligheten pockar på och kräver omfattande förändringar av politiken NU, innan det värsta händer och Sverige tvingas tillgripa de grövsta metoder för att värna landet och demokratin!

WMB sa...

Svar till "Vakna"

Visst stämmer mycket av det du skriver "Vakna", men du glömmer en MYCKET VIKTIG detalj, nämligen bokstaven M som i Moderaterna.

Moderaterna och resten av Alliansen är minst lika stora multikulti- och islamkramare som Sossarna. Det är under de borgerliga regeringsåren under 1990- och 2000-talet som invandringen har slagit de allra största rekorden. Först med Bildt som statsminister och nu med Reinfeldt.

Reinfeldt har dessutom släppt in en bokstavstrogen islamist i riksdagen. Moderaten och ordföranden för Islamiska förbundet, Abdizir Waberi, som bland annat har uttalar sitt stöd för att en man ska kunna ha fyra fruar och att det också ska vara tillåtet att slå sin fru av vissa anledningar.

Se Waberi i detta videoklipp från TV-programmet "Slaget om muslimerna".

http://www.youtube.com/watch?v=VCV2hu3nM_A

Knute sa...

Bombhot mot kopter i Sverige

http://antijihadnorge.blogspot.com/2010/12/bombetrussel-mot-koptere-i-sverige.html

pierus sa...

Islam är en sanitär olägenhet, likt resistenta bakterier eller HIV.

Knute sa...

Just nu kör SVT2 ren islampropaganda, fin tajming av vår public service TV.

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2010/december/fredens-religion-islam-avslojad-igen.html

SVTs nya muslimska programledare

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2010/12/svts-nya-muslimska-programledare.html

Reinfeldts svar på terrorn, "vi måste öppna våra gränser".

http://twoinvandrare.blogspot.com/2010/12/reinfeldts-svar-pa-terrorn-vi-maste.html

Knute sa...

Aftonbladet: "Svenskar som ville döda så många danskar som möjligt."

http://janmilld.wordpress.com/2010/12/29/danskar-och-svenskar/

Anonym sa...

Kanske dags för ett nytt uppdrag granskning med Helena Benaouda som huvudperson, men en annan vinkling än sist då det var sååå synd om dem.

Jag tycker Munir Awad verkar vara en "en person som alla andra" /Uppfinnar Jocke

Evot sa...

På tal om terroristen som sprängde sönder sina inälvor på Drottninggatan:

"Inom shintoismen kan man rädda äran genom att sprätta upp magen, sin egen vill säga – inte andras, det kallas harakiri. Kunde man konvertera världens 1.5 miljarder muslimer till shintoism och övertyga dem om att det kan rädda äran skulle mycket vara vunnet."

http://antijihadnorge.blogspot.com/2010/12/terrorjulen-2010.html

Vad kostar den här killen för samhället? Han lämnar fru och tre barn efter sig som ska försörjas till de blir 21 år, och kanske mamma och pappa. Var är hans rika arabkompisar?

Knute sa...

Storbritanniens statsminister David Cameron hängde bjällran på katten i överraskande klara ordalag, och vände sig till de muslimer som vet om eller misstänker saker de borde ha berättat för polisen.

http://www.document.no/2010/12/cameron-sikkerhetstjenestene-kjemper-d%C3%B8gnet-rundt-mot-terror/

Anonym sa...

Muslimer som kommer hit til Norden skal innrette seg etter våre lover og regler. De kan for pokker brenne så mye flagg de vil der de hører hjemme i uggabuggistan. De kan også få lov til å utøve religionen sin her i nord, men KUN innenfor husets fire vegger, bare de for pokker ikke trer religionen sin over skallen på oss. Nå har det blitt slik at muslimene har begynt å kreve av oss, at VI skal leve etter etter deres barbariske og primitive lover og regler etter steinaldernivå. De har for pokker blitt frekkere enn flatlusa. Skal vi la oss skremme av disse fanatikerne som har invadert Norden ? Skal vi tillate at disse fanatikerne skal få lov til å true, skade og drepe oss? NEI !! De rødgrønne har i alle år sluppet inn muslimer i hopetall, samtidig som de har formert seg som fluer. Takken er at de har kommet med terror, terrortrusler og forsøk. Frp og dens likesinnede partier i Norden har i alle år advart mot konsekvensene av masseinnvandring, men ikke blitt bønnhørt, nå ser dere hva som er i ferd med å skje. Når man leser, hører og ser hvordan muslimene oppfører seg, så er det nettopp etter deres høyst tvilsomme forbilde Muhammed. Muhammed var ikke annet enn en forskrudd psykopat av en pervers og pedofil GRIS som ikke gjorde annet enn å voldta både små og store, plyndre, slakte og drepe der han trådte sine bedritne føtter. Nå er det på tide å våkne opp og sette ned foten en gang for alle og røyke ut jævelskapen. Er det noen som nevner islam som fredens religion?

Marissa J sa...

Ju flera muslimer som kommer till Norden, ju mera böjar de kräva. Dessutom kommer dessa mullor från Iran titt och tätt till våra storstäder och predikar vad i moskeérna? Bara hur man ska pressa oss till eftergifter på område efter område.

Vi måste vara rädda om vårt nordiska kulturarv, det behöver vårdas och skötas. Att tro att det sköter sig självt är en ren lögn. Vårt kulturarv behöver mera ekonomiskt stöd för att klara av att hålla alla det intakt och påfrestningar. Det är viktigare med våra rötter och historia än att vårda den muslimska kulturen.

Moskeérna är en cancersvulst i Norden.

Knute sa...

Opening the Floodgates

January 1, 2011, citizens of Bosnia and Albania will no longer need visas to enter the Schengen Area.

The same privileges were granted to Macedonia, Serbia, and Montenegro a year ago, so that there are now five additional Balkan countries whose citizens may travel freely in the continental portion of the EU. The “nation” of Kosovo is expected to be granted the same status in the near future.

So about seven million new Muslims will be able to walk across the borders of the EU and disappear into the no-go zones along with the millions of legal and illegal immigrants who are already there.

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/01/opening-floodgates.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.