13 december 2010

Om du ser något, säg något

Kan ni tänka er hur det skulle vara att leva i ett samhälle där vi inte kan lita på varandra?
Vi förflyttar oss relativt tryggt än så länge eftersom vi litar på att andra trafikanter är lika rädda om livet som vi är. Vi tror inte heller att de främmande människor vi dagligen kommer i kontakt med helt plötsligt ska döda sig själva och oss.
Tillit, är som så många säger, samhällets klister.

Självmordsterroristen är den verkligt 'smarta bomben'. Detta kallblodigt effektiva vapen löser upp klistret som håller oss samman. Inga regler gäller längre.(Den förödande 'Mångkulturen' är ett steg i samma riktning men inte på långa vägar så drastisk)
"Först är du orolig när du åker buss. Sedan tänker du dig för innan du går ut och äter pizza eller går och handlar."

Terroristgrupper har en strategi vilken är att eliminera alla områden där människor känner sig trygga och fria. Självmordsbombare är deras billiga och relativt effektiva vapen. Det har visat sig fungera alltifrån Sri Lanka till Turkiet, Argentina, USA och nu Sverige.
Tilliten försvinner och människor välkomnar mer statlig kontroll och mindre frihet. Det är så socialister drar fördel av terrorn och de människor som en gång hyllade friheten.
För att förstå den makt som självmordsterrorism har över oss människor, titta på följande videos.
Wal-Mart, den största livsmedelskedjan i världen har nu i samarbete med Homeland Security (DHS) börjat lansera denna 13 miljoner dollar-kampanj i några av sina affärer.Om du ser något misstänksamt rapportera det till personalen eller närmaste polismyndighet.

Nu ska vi spionera på varandra.9 Kommentarer:

robban sa...

tyvärr är det en ganska rutten lösning på problemet för det första så ger det en falsk säkerhet och två, är ju lite stasi vibbar på det. så länge samhället erkänner problemet så kollas alla för att inte kränka den gruppen det handlar om samma skit som med flygsäkerheten.

Berit sa...

Stasi så det skriker om det!

Big brother big sister

Bobblehead sa...

Är ett öppet fritt demokratiskt samhälle kompatibelt med islam? Man får alltid höra att det är bara några få som har dessa extrema åsikter. Dessa få individer har ältats som försvar under hm vad..40 år nu? Det är inte få medlemmar i al-qaida eller al-shabab (ursäkta ev. stavfel). Det var inte få som inte fördömde 9/11. Det är inte få individer nu som "purgar" Irak på kristna. Att sätta det i kontrast minoritet gentemot globalt antal muslimer känns inte relevant längre.

I koranen finns hur många verser som helst som talar om fred och lugn samt minst lika många verser som pratar om död och uppmaning till att döda. Vilken vers man som muslim väljer att följa är upp till var och en. Kompatibelt med det moderna samhället? Jag trycker på Nej-knappen.

Knute sa...

I går var det imamen i Stockholms største moské som sa det, i dag er det Islamsk Råd Norge som nok en gang resirkulerer den samme løgnen, nemlig at terroraksjoner som den som fant sted i Stockholm 11 desember 2010 er i strid med islams lære.

En annan lögn är att utbildning kan bidra till att förhindra att muslimer blir terrorister. Bombmannen från Stockholm hade universitetsutbildning.

http://antijihadnorge.blogspot.com/2010/12/resirkulerte-lgner.html

Anonym sa...

Och vår landsfader - den store Barbaren Fredrik Dhimmifeldt uppmanar de naiva svenskarna att "inte dra förhastade slutsatser" vad han nu menade med det.
Nu hör jag på TV att imamen i Fisksätra i Nacka tala på samma sätt och kallade islam för en bra ideologi och religion.

Ja - då erkänns det ju att islam mer är en ideologi än en religion.

Amlitz

Andreas sa...

Tyvär blir man ju liksom tvungen.

"I koranen finns hur många verser som helst som talar om fred och lugn "

Problemet är att dessa var för enstaka tillfällen, medans de som manar till våld var allomfattande LIVSREGLER.

Dvs muhammed skonade några få, men han lärde sina lärjungar att döda.

Knute sa...

Kent Ekeroth (SD):

”Det är dags att Sverige tar problemen med islam på allvar. Ett stopp för invandringen från muslimska länder, förbjudande av muslimska friskolor, stopp för nybyggnation av moskeér, hårdare kontroll och övervakning över redan existerande moskeér samt en informationskampanj om islam och dess brott mot mänskligheten, som bör införlivas i skolundervisningen, ser jag som som ett minimum för att kunna bemöta både den våldsamma och lagliga islamiseringen.”

http://kentekeroth.se/2010/12/13/stodet-for-vald-ar-utbrett-inom-islam/

gäster sa...

Islamisterna vill döda med fysiska bomber, icke-islamister kommer massmobilisera och slå tillbaka genom internet genom att dra islam och deras tro i smutsen på ett sånt sätt att Lars Vilks teckningar kommer vara lika harmlösa som dagens frimärken.

http://blog.fredde.se/?p=4834

Anonym sa...

Förutom de militanta islamisterna finns det en större grupp femtekollonare som inte gör mycket väsen av sig vid en hastig bedömning. Men jag vet hur jävligt försåtliga en del muslimer/utomeuropeer kan vara. läs (läs ex-jugoslaver och arabiska individer) Jag tvivlar inte på att en del lärt sig att gå över lik för att nå sina syften

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.