11 december 2010

Terror på Olof Palmes gataSveriges första självmordsbombare bringade en julhälsning till det svenska folket från våra politiskt korrekta makthavare, de som gjort vårt land till en tillflyktsort för terrorister.

Media och myndigheter vill till varje pris undvika att peka på islam som förklaring till terrordådet. Om de ens vill erkänna att det är terror, "en ensam galning" är den politiskt korrekta benämningen. Men de gör fel när de därmed skuldbelägger oss själva och får det till att det beror på hur vi behandlar muslimer. Allt görs för att slippa diskutera islam. Upprörda sossejournalister på Sveriges television tycker att Carl Bildt först skulle frågat dem om lov innan han twittrade om att det varit en terroristattack i folkträngseln i centrala Stockholm.

Att döda oskyldiga civila genom att spränga sig i luften är inbyggt i islam på grund av löftena om paradiset som belöning för att mörda otrogna. Islam är nog den hemskaste lära som människor hittat på.

Berit skriver: "En dag kommer det att vara lika skamligt att utpekas som muslim, som att liknas vid en nazist. Islams radikala element gräver i själva verket hela religionens grav. Ingen vettig människa kommer att vilja att deras barn förknippas med bilder av död, terror, fanatism och smärta."

- - -
Förutom palestinasjal bar bombmannen en ryggsäck full med spikar som skulle fungera som en hagelsvärm. Som tur var detonerade bara en av de sex bomber han hade på kroppen, annars hade det blivit en massaker på Drottninggatan i Stockholm, nu var det bara han själv som dog. Två personer skadades. Samtidigt exploderade en bil fylld med gasoltuber på Olof Palmes gata.

Denna gång kunde inte PK-media avfärda det som ett kulturberikande inslag i julhandeln, därför att tio minuter före explosionerna skickades ett mejl till TT, även adresserat till Säpo, där en man vänder sig till "Sverige och svenska folket".

Han hänvisar till den svenska tystnaden kring Lars Vilks målningar, de svenska soldaterna i Afghanistan och säger att "nu ska era barn, döttrar och systrar dö lika som våra bröder och systrar och barn dör... våra aktioner kommer att prata för sig själva... alla mujahedin i Europa och Sverige, nu är det dags att slå till, vänta inte längre. Kom fram med vad än ni har även om det är en kniv och jag vet att ni har mer än en kniv att komma med. Frukta ingen, frukta inget fängelse, frukta inte döden."

16 Kommentarer:

Tony sa...

Enligt Abd al Haqq Kielan är fenomenet att blanda in våld i islam relativt nytt.

– Islam har varit emot sådant här hela tiden, det har inte funnits förrän de senaste 40, 50 åren.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8266386.ab

Han ljuger i klass med Satan själv. Det kan väl inte finnas en enda människa som tror på honom?

Roland Pettersson sa...

Tidigare i historien har pesten och koleran varit det allvarligaste hotet mot vårt samhälle och välstånd, nu är det utan tvekan islam som är hotet.

Samantha sa...

At media og politikere forsøker å fremstille dette som en isolert hendelse er noe man må regne med. Å innrømme at det multikulturelle paradiset er bygd på sandgrunn ville jo være å innrømme at feilen ligger hos dem som har nektet å gjøre noe med de radikale miljøene alle vet eksisterer, nemlig dem selv. Da er det enklere å angripe alle som har advart mot nettopp ting som dette for rasisme, fremmedfrykt og idioti.

Obama Ladin sa...

Gärningsmannen Taimour Abdulwahab sökte efter fru nummer två på den muslimska dejtingsajten muslima.com. Kanske han blev otålig och tog genvägen till de 72 jungfrurna i paradiset.

Mikael sa...

Fri vilje er en illusjon.

Anonym sa...

Det enda som kommer att hända här i Sverige är att att visst parti kommer att få ännu mera anhängare.
Det är dags för svenska politiker att tänka om, att se terrorismen på allvar även här i Sverige.
Kan det vara så öppet som så många tror.?

Unknown sa...

Kanske att till och med den mest genomflata Mr Svens(k)son vaknar upp nu och börjar att inse i dess mest perverterade form vad andra nationer , USA, England, m m fått stå ut med

gäster sa...

Det er den samme perverse pedofile voldtektsmannen, landeveisrøveren, slavehandleren, torturisten og massemorderen alle muslimer har som forbilde. Det er de samme oppfordringene til evig krig mot annerledes troende man finner mellom permene i det som er alle muslimers såkalte hellige bok.

http://antijihadnorge.blogspot.com/2010/12/selvmordsterror-i-sverige.html

Anonym sa...

Och i TV fick vi se en äldre dam som tyckte så synd om självmordsbombaren.
Han var ju så trevlig tyckte hon.
Idioterna på SVT förnekar sig inte. Dessutom var de flesta som intervjuades efter dådet utlänningar och en av dem talade engelska. Dessa personer som intervjuades är tydligen enligt SVT berörda svenskar. Man blir spyfärdig.
Idag hade jag tyvärr ett ärende till Sveavägen vid Olof Palmes gata så jag hade anledning tänka efter vad som kanske kunnat hända med hela kvarteret om dådet inte lyckats.

Vad väntar oss stackars svennar i fortsättningen???

Amlitz

Frasse sa...

Stormullan själv är rädd att detta kommer leda till att "onda krafter släpps loss". Så det var Nalle Puh själv som sprängde ut tarmarna på öppen gata?
De onda krafterna är redan lösa...

gäster sa...

Imamen i Stockholmsmoskén vet precis vilka de är och skulle mycket väl ha kunnat kontaktat SÄPO men valde att inte göra detta.

http://www.newsmill.se/artikel/2010/12/12/vad-jag-s-g-i-mosk-n-vid-medborgarplatsen-skr-mmer-mig

gäster sa...

En försvarsanställd skickade en varning till en bekant om att något allvarligt skulle kunna hända på Drottninggatan på lördagseftermiddagen. Många fler myndighetspersoner måste ha känt till att en potentiell massmördare var på ingång. Varför utfrågades inte imamen i Stockholmsmoskén? Varför varnades inte allmänheten? Varför sattes inte hundratals poliser in, varför spärrades inte centrala Stockholm av?

Var det för att blidka landets muslimska minoritet? Det gör man ju hela tiden, ändå blir vissa uppenbart tillräckligt frustrerade för spränga sig själv i luften i hopp om att dra andra med sig i döden...

Anonym sa...

Idioti att påstå tycka synd om självmordsbombare och bortförklara islams onda grund. Det är visst islam som är allas demokratiska länders undergång. Islam är den värsta ideologi (jag det är ideologi som Mohammed blandade religion i för att få outbildade araber med på sina terrorutfall)som kan jämföras med andra -ismer med som kommunism och nazism. Undra hur Lars Ohly känner sig idag, han som ropade högt och hyllade andra världsterrorister som Stalin, Castro och andra.

Anonym sa...

Terrordådet är en logisk produkt av svensk invandringspolitik.Min familj är till 3/4 delar invandrare, mina söner är födda utomlands. Jag har under det sista 15 åren arbetat 4 år i det muslimska bältet, som Iran, Pakistan och Indonesien.Jag upplevde mycket negativt där och var bosatt i Thailand, men mycket positivt i övriga Asien. De muslimska extremisterna i södra Thailand har öppet en filial i Sverige! Då jag och min familj flyttade till Sverige, blev jag hotad av två irakier, med en skarpladdad revolver då Sparbanken i Fellingsbro rånades hösten 2008. Rånarens namn var Muhammed och blev dömd till 4 års fängelse, men inte utvisad! Man sitter vid ringside, vi har en stor koloni muslimska invandrare här. En kristen irakisk familj från Mosul, berättade att de inte kunde bo kvar i Rinkeby. I vissa områden är det shia dominans, i andra sunni. Så Sverige är nu på väg att få samma elände som i Pakistan. Vad som upprörde mig mycket under min tid utomlands var den urskillningslösa hatpropagandan mot judarna, som är så omfattande att anti mulla gruppen i Iran även har judefientliga åsikter. Se vad som har hänt i Malmö. Judar som levt i Sverige hela sitt liv har blivit offer för svensk invandringspolitik och trakasseras av muslimska invandrare, som vi inte har utbildat till att förstå att alla människor är lika värda och rätt till den religion de utövar. Vad jag upplevde i det muslimska bältet var en stor ohederlighet, speciellt från de religiösa fanatikernas sida i Iran.Man fick vara på sin vakt hela tiden och detta är en stor kontrast till det buddhistiska Asien. Problemet är att det inte är lätt för de muslimska invandrarna. De placeras i orter där det näst intill är omöjligt att få ett jobb, som till exempel i Felligsbro.

Håkan Johansson Fellingsbro

Knute sa...

Taxichaufför med samma namn som självmordsbombaren körde ihjäl turk i Täby

http://politisktinkorrekt.info/2011/03/12/taxidrap-i-taby-i-natt/comment-page-1/

Knute sa...

Alla vänsterdebattörer har en tendens att dra fram Europol:s statistik kring terrorhotet i Europa (TE-SAT rapporten) som bevis för att islamistiska terrorismen är överdriven.

Två fel med detta: Storbritannien rapporterar inte in statistik (och de har över 235 terrordömda; de senaste 10 åren har de haft 20 planerade terrordåd (inkl. London 2005) varav 8 var riktigt allvarliga och 6 av dessa hade kopplingar till Pakistan) och statistiken visar inte avvärjda dåd (eftersom man också går in polisiärt tidigare). Denna typ av argumentation är totalt missvisande och tyvärr dras den ofta upp i debatten att det inte finns något terrorhot.

http://politisktinkorrekt.info/2011/03/12/mattias-gardell-min-foliehatt-ar-storre-an-din/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.