14 december 2010

Ta av dumstruten!

Luciafirandet måste ha gått vilt till på Sydsvenskanredaktionen. Så vilt att journalisten Henrik Bredberg tappade stjärnorna från stjärngossemössan och nu sitter med dumstruten på huvudet och skriver dumheter på A4 opinion i dagens Sydsvenska.


Under rubriken "SD-bubbel" försöker Bredberg rikta bort vår uppmärksamhet från det faktum att en muslim, motiverad av sin perversa och människohatande sk "religion", ville att vanliga spädbarn, kvinnor, män, gamla, medelålders och unga skulle slitas i stycken tillsammans med honom i Stockholm i helgen. Som vanligt är det SD vi istället skall irritera oss på. Bredberg skriver:

"Henrik Bredberg.Efter terrorattacken i Stockholm har flera Sverigedemokrater uttalat sig på samma tema:
Vad-var-det-vi-sa?
Partisekreteraren Björn Söder twittrar att ”Vi i SD har varnat för detta under flera år”.
Om SD haft information om kommande terrordåd borde de ha kontaktat Säpo. Utgör varningarna bara löst gissande och tyckande är kunskapen minst sagt ihålig
."

Alla med mera tankeförmåga än Bredberg (läs: de flesta som det verkar) inser vad SD menar då man säger att det muslimska terrordådet inte kom som en överraskning:

- Ta ett litet och etniskt relativt homogent land som Sverige.

- Släpp på kort tid in mängder av invandrare vilkas identitet vi ofta inte ens kan gissa oss till och vars kulturella och politiska erfarenheter och bakgrund ofta är totalt olik vår.

- Sluta inte med detta inte trots att integrationen totalhaverar, trots att många inte kan försörja sig själva och bosätter sig i etniska enklaver, trots att ungdomar kriminaliseras och radikaliseras och börjar hata Sverige och svenskarna.

- Krydda allt detta med att flera invandrare bekänner sig till en religiös ideologi som är det diametralt motsatta till demokrati, liberalism och frihet för alla.

- Toppa med omvärdsproblem där denna religiösa ideologi är en viktig politisk faktor oavsett vad "experter" som Hjärpe och andra säger.


Voila! Vad har vi då? Jo just det som SD har varnat för i flera år.


Det är det Björn Söder menar herr Bredberg din lilla dumsnut!


3 Kommentarer:

Dag Selander sa...

Journalisten Henrik Bredberg bara bekräftar vad alla tänkande och reflekterande mediakonsumenter vet. De allra flesta i denna kår döljer sanningen genom att desinformation och kvasiinlägg som det nämnda.

Bredberg bekräftar att journalistkåren (med några undantag i kåren) är köpt av statsfinansierad media och måste hålla sig till den politiskt korrekta hållningen.

Hela kåren (med några undantag) är en skammens kår som lämnat objektiviteten och upphört att vara det kåren skulle ägna sig åt.

Anonym sa...

Bredberg bekräftar att journalistkåren (med några undantag i kåren) är köpt av statsfinansierad media och måste hålla sig till den politiskt korrekta hållningen.

Jo utomjordingar mördade ju Palme också.

Erik, Sthlm sa...

Någon påpekade att det är ganska effektivt retoriskt att skriva "väljer att bosätta sig" istället för "bosätter sig".

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.