09 december 2010

Turkiet är en trojansk häst

Under fascism/nazism/kommunism är staten allt och individen intet. Vilket är en precis beskrivning av vad fullt utvecklad islam är: Det totala undertryckandet av människan i Allahs namn och i den islamiska statens namn.

Se bara på turkiska staten! Egentligen är det blå dunster de försöker slå oss i ögonen när de nekar till folkmordet på de kristna armenierna. Folkmordet var ett led i det ständigt pågående muslimska heliga kriget, och därför inget som islamister skäms för. Men de gillar förstås inte att otrogna kafirer kallar något så "heligt" för folkmord.

"De ger oss pengar, men vi attackerar deras system. Frihet och demokrati är avgudar som måste förstöras och ersättas med lydnad gentemot Allah," säger den brittiske islamisten Anjem Choudary:
Morten Uhrskov Jensen:

Genom Wikileaks avslöjanden har det kommit fram att europeiska politiker är väl medvetna om att Turkiets agenda är av kusligt omstörtande natur.

De vet att Turkiet har en regering som ser EU-medlemskap som ett gyllene tillfälle att sprida islam med mycket större brådska i Europa än som redan sker för närvarande.

Politikerna i toppen vill inte att vi ska veta att Turkiet, som på allvar förhandlar om EU-medlemskap - och ett medlemskap kommer att ge turkar fri rätt att resa till alla EU-länder - är ett land med en dyster agenda om att islamisera stora delar av Europa. Först och främst de 'förlorade' muslimska områdena; stora delar av Spanien och det mesta av Balkan.

Den kunskapen vill inte toppolitikerna dela med oss.

Normalt skulle vi kalla ett sådant bedrägeri för högförräderi. Men tiderna är inte normala. Vad som var uppenbart för inte så länge sedan, är det inte längre."

Walid Shoebat: Why we want to kill you:

"Det finns över hundra citat av Muhammed där han hänvisar till jihad med svärdet, genom att döda, genom att ta fångar, genom tvångsomvändning, genom att förslava - men bara ett enda citat som hänvisar till inre kamp. Ofta rör det sig om erövringen och ockupationen av den arabiska halvön.

Det är därför en förfalskning att jihad framställer en inre kamp; jihad betyder just det folkmord på otrogna som Usama Bin Laden kräver."

Jihad- lika amerikanskt som äppelpaj

35 Kommentarer:

Varmt Konservativ (kr) sa...

Javisst, men de som har byggt hästen, som har serverat oss bilden av det europeiska Turkiet och det fredliga islam är den västerländska extremvänster som dominerar stora delar av våra medier.

Det är meningslöst att anklaga lejonet för att vara ett rovdjur. De verkliga förrädarna är de som leder in det till lammen.

Pappan sa...

Turkiet som trojansk häst, det är nog dessvärre en träffande liknelse. Som fler borde få smaka på, av pedagogiska skäl. Vad jag inte förstår är hur Bildt kan vara så angelägen om Turkiets EU-medlemsskap. Är det ren naivitet eller vet han något som inte jag vet?

Pappan

Anonym sa...

USA er meget ivrig efter at Tyrkiet skal med i EU.
Det er, som at skubbe aben over til en allieret.
USA skulle hellere tilbyde Tyrkiet at blive en stat indenfor USA.
Det ville være en stor strategisk gevinst for USA.

falkeøje

Nils Dacke sa...

Politikerna undanhåller också den obestridliga sanningen att Turkiet är ett av de medlemsländer i OIC,som ratificerat Kairodeklarationen, enligt vilken alla mänskliga rättigheter skall underställas och tolkas enligt sharia. Just ett snyggt kandidatland till EU.
Så du har helt rätt. Turkiet är en gigantisk trojansk häst.

Biskop Kyrillos sa...

Du har så rätt Knute, och som jag tror du tidigare citerat från Turkiets Erdogan:
"Moskéerna är våra kaserner, kupolerna våra stålhjälmar, minareterna våra bajonetter, de troende våra soldater" Ja,då menar jag att vi redan har främmande trupper i Sverige och i flera europeiska stater. Fruktansvärt!Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:


Meddelande:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Pappan, Bildt är Bilderbergare och alla dess möten är slutna. Alla dom mäktigaste globalisterna är med där, Soros, drottning Beatrix och många fler. Att Sverige och övriga Europa skall bli mångkulturellt har sannolikt beslutats just där. Deras syfte är att bryta ner nationerna så att dom kan bilda en världsregering, en världsvaluta och en religion och den religionen är islam. Det kommer bli en kommunistiskt totalitär polisstat av orwellskt snitt.

Rikkie sa...

Till dig/er som driver denna "illuminerande" blogg: Tack för att du/ni finns!

Jag själv som härstammar från det riktiga Turkiet, dvs det som kallas för Tur-abdin eller Mesopotamien och som hade 98% kristna, har skrikit mig hes i diverse olika bloggar och tidningar, blivit stämplad som en dåre och blivit censurerad när jag påtalat detta ni skriver här.

De kristna var i majoritet i Turkiet men efter 400 års förtryck av de kristna begånget av det osmanska riket och två stora "förintelser" (där ca 4-5 miljoner assyrier, armenier och greker kallblodigt mördades) har muslimerna tagit över helt. Idag finns det bara ca 0,1% kristna kvar i Turkiet.

Detta, mina vänner, är nåt som vi även kommer få se i Europa och i Sverige om vi låter Turkiet komma med i EU. Turkarna och muslimerna har sin agenda redo och bidar sin tid för att färdigställa den. De klarade inte med vapenmakt att ta över Europa, men med sitt demografiska vapen kommer de att ta över. Var så säkra.

Knute sa...

Professor Mattias Gardell får pris för ”ovärderliga insatser för att genom icke-våld motverka islamofobin i Sverige”. (om inte Gardell fanns så skulle araber med våld kämpa mot sk islamofobi ??

Den terroriststyrda aktionen Ship to Gaza hade ”den hårda kärnan” av agenter ombord, Gardell, Saman Ali, Amil Sarsour.

http://gotiskaklubben.wordpress.com/2010/12/26/borys-kesow-masspaverkan-i-sverige-22-2/

Ann-Marie sa...

Mattias Gardell är bara ett dåligt skämt.

Knute sa...

Thousands chanting "Allahu akbar" and "Death to Israel" greet jihad flotilla ship as it arrives back in Turkey

http://www.jihadwatch.org/2010/12/thousands-chanting-allahu-akbar-and-death-to-israel-greet-jihad-flotilla-ship-as-it-arrives-back-in.html

Knute sa...

Islamiseringen av Spanien

Varje kvinna som omvänder sig till islam och föder ett gossebarn premierar de med sextusen dollars. De ger tusen dollars till de flickebarn som bär hijab.

http://spydet.blogspot.com/2010/12/islamiseringen-i-spanien.html

Ingenjören sa...

Hihi, fantastisk humorblogg! Tänk att det faktiskt finns folk som på allvar går på sånt här!

Knute sa...

Svårt att se humorn i diskriminering av minoriteter i Turkiet och massgripanden av journalister.

Bozkurt sa...

Knute
Vilken minoritet?Enligt "kurder" armenier assyriers o dyl beräkningar så ligger vi turkar back med flera miljoner.Vad gäller massgripanden av journalister så är det mer än välkommet om du skulle kunna ge exempel skriverier de har blivit fällda för.För ingen journalist har blivit fällda efter att vad de skrivit utan för vad de har gjort utanför sitt yrke.........Bozkurt

Knute sa...

Uppgifterna hämtade från artikeln

Turkiet tystar de kritiska rösterna

Fatma sa...

Oj, jag ser hur du är igång med din smutspropaganda mot Islam. Detta tyder på hur oerhört osäker du är i din tillvaro. Tycker det är lite sorgligt att dagens rasistiska eller främlingsfientliga propaganda är i många fall påfallande lik de tyska nazisternas. Islams sanna lära värderar kvinnans ställning lika högt som mannens och är barmhärtighetens religion avlägsen från våld och tvång. Islamofobi, och ett aktivt förtal och smutskastning av Islam har blivit ett mönster för underhållning och vardagsmat i medierna. Och för alla som undrar varför det har blivit så: var vänlig och titta på ''THE ARRIVALS'' på youtube, Peace and love.

Kvinnojouren sa...

Fatma, vad pratar du om? Jag tycker att du ska läsa din Koran en gång till, för du har gjort din läxa väldigt dåligt. Vad pratar du om för jämställdhet när ni har Sharialagar som direkt begränsar kvinnors frihet. Brukar ni stena männen också när de är otrogna?

Kvinnor kan inte gå fria på gatorna, de måste ha en manlig följeslagare med, kan inte männen gå själva heller?

När en kvinna ligger livshotande sjuk på sjukhus måste hon ha en manlig anhörigs underskrift för att bli räddad, läkarna vågar inte operera annars. Är det likadant för en man?

Varför bär inte män burka på huvudet när det är 40 grader ute? Kan en kvinna ha fyra män?

Det är inte kristna som spränger sig i attentat, det är muslimer. Flytta till Jemen och prova det sanna Koranlivet. Du är en västerländsk drömmande islamist och kommunist som inte begriper hur det är att leva under Sharia.

Knute sa...

Personangrepp undanbedes, Fatma. Den där videon du nämner handlar om den febriga sagan om "the Arrivals of the Antichrist Dajjal, Imam Al-Mahdi, and The Second Coming of The Christ."

Enligt islam ska Jesus stiga ned från himlen och slåss på muslimernas sida mot de kristna! Bortsett från namnet är likheten med Bibelns Jesus minimal.

Koranens namn på Jesus är Isa al-Masih och är enligt islam en av många profeter. Bortsett från otidsenliga att sexhundra år efter hans död utnämna honom till profet för islam, så är Jesus evangelium raka motsatsen till Koranens budskap. Jesus predikade kärlek, Muhammed hat.

Anonym sa...

Kurder är inte turkar och många av dem är inte muslimer. Därför behandlas dem så elakt. Många av dem har ingen rättighet. Vilken turkisk soldat, polis, byväcktare som helst kan slå och fängsla männen och de kan hur lätt som helst våldta både kvinnorna och barnen.

sdfgzxc sa...

Här har ni demokratiska turkiet som vill komma in i EU!

Tycker ni att ett sådant här land borde komma in i EU?

http://www.youtube.com/watch?v=Ov5Sh9DGGRo

Knute sa...

Sista fria valet i det ockuperade Bysantinska riket?

"Søndag 12 juni 2011 avholdt den muslimske okkupasjonsmakten i Bysants, også kjent som den illegitime terrorstaten Tyrkia, såkalt valg. Som forventet vant den sittende Reichkommisar Recip Erdogan sitt såkalte ”Rettferdighets- og utviklingsparti” (AKP) en knusende seier.

Spørsmålet om utarbeidelse av en ny såkalt ”grunnlov” har vært sentralt både forut for valget, og vil helt sikkert også bli det i tiden fremover. Erdogan sier at folket har gitt ham i oppdrag å utarbeide ny grunnlov. Blant målene med en ny grunnlov er ifølge Erdogan å redusere de militære sin rolle i det politiske liv og gjøre Det okkuperte Bysants mer demokratisk og pluralistisk og likere EU. Dette lyder selvfølgelig skjønt i den vestlige islamofile ormeyngelen sine ører, og der er man generelt tydeligvis tilfreds med valgresultatet.

Men det er blank løgn.

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/06/siste-frie-valg-i-det-okkuperte-bysants.html

Baba Zula sa...

Kan bloggaren och övriga konspirationsteoretiker förklara för mig varför Turkiets judar och kristna röstar på AK P, om det nu är på det viset att partiet har en dold islamistisk agenda. Vidare har partiet suttit vid makten i 9 år. Kan någon av kommentatorerna peka på en endaste lag som detta AK P stiftat och som kan anses ha en religiös prägel?

Själv är jag liberal! Jag både krökar och jagar kjoltyg i sanna icke-muslimsk anda men röstar likt förbannat på detta AK P. Det gör socialister som jag känner också. Kanske borde bloggaren fråga varför en stjärna som jag röstar på AK P och inte på något annat parti.

Knute sa...

Det är knappast någon konspirationsteori att peka på att Turkiet under AKP blivit mer islamiskt och mindre västligt. AKP kommer knappast ge några garantier att inte fortsätta att stödja Irans nukleära program, överföra iranska vapen till Hizbollah, och öppet stödja Hamas mot Israel.

Baba Zul sa...

Knute: Turkiet har inte blivit mindre västligt! Under de senaste fyra åren har det turkiska parlamentet genomfört en rad demokratiska reformer som EU välkomnat. Demokratiseringsprocessen går trögt, men det beror enligt min mening inte på en ovilja i AK P lägret, utan på annat, Sen får du kanske utveckla vad du menar med islamisk. Den turkiska väljarkåren håller inte med om att AK P har blivit mer islamiskt. I det här valet valde väljarna längst landets kuster att rösta på AK P. Låt oss ta Antalya tex som är en känd turistort för oss svenskar. I dessa turistområden tjänar hundratusentals turkar sitt levebröd på turister som besöker landet för bad och fest. I Antalya röstade majoriteten av antalyaborna på AK P. I dessa områden har farhågorna för en dold islamistisk AK P agenda varit stark under flera år. Nu ser det ut som att man har övergivit den tanken.

Turkiet tillåter INTE Iran att transportera vapen till Hezbollah via turkiskt territorium. Mer om det kan du läsa här:

Turkey says seizes illegal Iran arms shipment

http://www.todayszaman.com/newsDetail_getNewsById.action?load=detay&newsId=239817&link=239817

Att AK P regeringen betraktar HAMAS som demokratiskt valda representanter för palestinierna kan man tycka vad man vill om. Gör det AK P till ett islamistiskt parti dina ögon? Har Israel ett nukleärt program så får iran också ha det om du frågar mig. Turkiet planerar att bygga flera kärnkraftsanläggningar i framtiden. Avslutningsvis vill jag berätta att såväl Tysklands som Frankrikes handel med regimen i Iran är större än den Turkiet har med landet.

AK P regeringens utrikespolitik kan inte göra partiet till ett islamistiskt parti. Fakta kvarstår; Turken kan fortfarande köpa starksprit på ICA och besöka glädjekvinnor vid en av statens många bordeller.

De som skulle motsätta sig en islamisering mest i Turkiet är, hör och häpna, AK Ps kärnväljare- de konservativa. Ju mer demokrati desto bättre för dom!Detta eftersom religiösa fortfarande diskrimineras i Turkiet. Det är lättare att vara en ung muslimsk kvinna i "kristna" Sverige än i det "muslimska" Turkiet. Dessutom skulle religiöst präglade lagar försvaga AK P bland befolkningen samt vara negativ för landets utrikeshandel.

Knute sa...

Det är bara att hoppas att din optimism är befogad. Erdogan har släppt lös farliga krafter men förhoppningsvis väljer turkarna inte det barbariska och okunniga islam, utan fortsätter att vara ett någorlunda modernt och civiliserat land.

Anonym sa...

lika klokt skrivet som en 5 åring.

Det Turkar inte gör är smyga. Vill vi ha europa så tar vi den. Så funkar vi. Inga fega ynkringar som europeer!

CZ

Knute sa...

CZ bekräftar min pessimism om Turkiets möjligheter att bli en normal demokrati.

Anonym sa...

Verkar som vårt hopp står till de liberala muslimerna eftersom de inte blir kallade främlingsfientliga och rasister om de höjer sin röst mot islameringen av europa. Men, går de att lita på??

Knute sa...

Svenska Kyrkan har allieret sig med islamologer, exkommunistiske kunstere, socialdemokrater, Johan Galtung, Henning Mankell og co, for at hjælpe til med, at Gazaboerne nemmere kan få adgang til Irans våbensendinger.

Gaza er det landområde i Arabverdenen med en af de længste middellevetider, højest BNP per person, en af de højeste levestandarder, de bedste tænder, den bedste uddannelse og færrest analfabeter, men det nytter ikke at fortælle kunstnere og kristelige do-gooders.
– Syrernes lidelser, er bare ikke en vogue i de kredse.

http://snaphanen.dk/2011/06/26/»en-hund-mindre«/

Linda sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Knute sa...

Undvik personangrepp och diskutera sakfrågan.

Knute sa...

Egyptens självförvållade plågor snart också Europas?

Om ett blygsamt antal muslimer kan orsaka så många problem i Europa, hur kommer denna kontinent se ut när vi talar om 10-20%?

http://snaphanen.dk/2011/09/14/there-can-be-no-spring-in-cultures-with-one-season/

Knute sa...

Turkiets neuroser: en historia om två bokstäver

"Symbolværdi spiller en kolossal rolle i tyrkisk politik. Det viser sig i forholdet til Israel og i forbuddet mod et bestemt bogstav."

http://www.sappho.dk/tyrkiets-neuroser-en-historie-om-to-bogstaver.htm

http://universalgeni.wordpress.com/2011/09/14/sappho-om-tyrkiet-norge-og-jihad/

Anonym sa...

Turkiets motiv är troligtvis ekonomiska. De är ute efter den olja och gas som Israel funnit. De vill olagligt lägga vantarna på dessa fynd.

Knute sa...

Den turkiske pianisten

The turn has now come to concert pianist Fazıl Say, who is accused of violating Article 216 of the Turkish Penal Code. This article stipulates that any person who openly denigrates the religious beliefs of a group shall be punished with imprisonment from six months to one year if the act is conducive to a breach of the public peace. Furthermore, if this crime is committed through the media, the penalty will be increased by one half.

Say, who is an atheist and critical of Turkey’s Islamic-oriented government, is accused of sending a number of tweets offending Islam. For example, in one he quoted the 11th century Persian poet Omar Khayyam: “You say rivers of wine flow in heaven. Is heaven a tavern to you? You say two houris await each believer there. Is heaven a brothel to you?” In another, when the ezan (call to prayer) only lasted 22 seconds, Say asked: “Why the hurry? Have you got a mistress waiting or a raki on the table?”

http://www.neurope.eu/blog/turkish-pianist

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.