01 januari 2011

2011 - Sanningen om islam-året

Via tips på Thoralf Alfssons blogg och ett inlägg som sign LN gjort, har initiativ tagits att 2011 skall bli "Sanningen om islam-året"!
Läs mera om projektet på International Civil Liberties Alliance.


Ovan nämnda sign LN har gjort en svensk översättning från International Civil Liberties Alliance tvåspråkiga (fransk/engelsk) presentation av "Sanningen om islam-året":

"Islam idag är ett politiskt-religiöst system som är baserat på principen om slaveri. Målet för den islamska ideologien, så som den skildras i sina grundläggande texter, är att på frivillighetens väg eller medelst tvång påtvinga mänskligheten Sharia. Sharialagarna stipulerar skyldighet att utöva Jihad - dels i form av en inre Jihad, utkämpad på ett personligt plan, dels en yttre Jihad, heligt krig, som utkämpas i omvärlden - och att stödja de som med militära, politiska, kulturella, sociala eller ekonomiska medel strävar att utkämpa Jihad.

Sharia bryter mot de mänskliga rättigheterna och demokratiens principer; Sharia upphäver rätten till liv; Sharia hotar alla individers fysiska integritet och rätt till egendom om dessa vägrar att underkasta sig Islam.
Sharia har befrämjat erövringar, krig, slaveri, oräkneliga förföljelser och mord samt folkmord som senast det Armeniska samt de nu aktuella sysstematiska försöken att ta död på religiösa minoriteter (kopter m.fl.).

14 århundraden av ihärdig strävan att påtvinga mänskligheten sharialagarna har tillfogat den mänskliga historien ett djupt och blodigt sår.


Allt främjande och all spridning såväl direkt som indirekt av Sharia gör utövarna medskyldiga till religiös uppvigling till hat och våld av global omfattning och därmed också skyldiga till brott mot mänskligheten.


Detta måste bli känt -- detta måste sägas.
"


Som sagt, detta måste bli känt! Sprid informationen till era nära och kära. Gör det med känsla och finess. Det är ofta svårt att nå fram. Många värjer sig och vill inte höra eftersom det är bekvämast så. En del har fullständigt köpt den offentliga lögnen och tror att kritik mot islam är en slags rasism.


För mera info och länktips, se sign LN:s inlägg på Thoralf Alfsson blogg!
Tack LN!


bilden:
Lemlästning - en självklar följd av islam
.

7 Kommentarer:

Knute sa...

Fredens Religion™ skjuter in det nya året - 21 dödades under midnattsmässa i koptisk kyrka

http://hodja.wordpress.com/2011/01/01/fredens-religion%E2%84%A2-skyder-nytaret-ind/

Ann-Marie sa...

Måtte detta året blir det år när folk äntligen vaknar från sin "Törnrosasömn" och känner stanken av islam och börjar göra något innan det är försent.

Knute sa...

Spanien islamiserar till oigenkännlighet

Spain Goes on Mosque-Building Spree
Churches Forced to Close

The construction of new mosques comes at a time when municipalities linked to the Socialist Party have closed dozens of Christian churches across Spain by way of new zoning laws that several courts have now ruled discriminatory and unconstitutional. It also comes at a time of growing anti-Semitism in Spain.

http://www.hudson-ny.org/1760/spain-mosque-building

http://universalgeni.wordpress.com/2010/12/29/islamisering-af-spanien/

Ann-Marie sa...

Knute: här är mer om islamiseringen av Spanien
http://barenakedislam.wordpress.com/2011/01/01/did-you-know-the-re-conquest-of-spain-by-muslims-is-being-paid-for-by-spanish-catholics/

Knute sa...

Blodbadet i Alexandria i Egypten på nyårsdagen då en bilbomb exploderade utanför den koptiska katedralen var såpass omfattande att det inte kunde förtigas helt av västliga medier. Men de rapporterade bara den officiella egyptiska versionen om en "ensam galning".

Angreppet måste ha varit godkänt på förhand av de egyptiska myndigheterna, eftersom säkerhetsstyrkorna som brukar vakta kyrkan hade dragit sig undan en timma innan. Efteråt dansade muslimer på liken och ropade ”Allah Akbar” och ”Jihad”. Koptiska kristna som protesterade mot detta blev utsatta för tårgas och arresterade av polisen.

AntiJihad Norge skriver: "Og dette er landet mange nordmenn velger å feriere i. Hver eneste nordmann som etter dette ferierer i Egypt er å betrakte som personlig kriminelt medskyldig i hver dråpe kopisk blod som heretter måtte flyte."

http://antijihadnorge.blogspot.com/2011/01/blodbadet-i-alexandria.html

Unknown sa...

Islam betyr fred.

http://www.youtube.com/watch?v=GikqA0ZBpOI

Berit sa...

om islam betyder fred har man ett underligt sätt att visa det på.

Ordet islam härstammar från det arabiska verbet "aslama", vilket innebär att acceptera, överlämnande, eller lämna. Således måste en anhängare av islam underkasta sig och vara en enkel marionett och lyda det han blir tillsagd, av sina imamer eller de heliga böckerna.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.