28 januari 2011

Alla(h) vill flytta till Blomstermåla ...

Socialistiskt vanstyre har varit utmärkande för Sverige, landet med världens bästa utgångsläge efter andra världskriget. Inte konstigt att unga människor måste söka sig till Norge och Danmark för att få jobb. För visst är det sossepolitik som utmärker den "borgerliga" regeringen! Annars skulle de förlora väljarnas stöd, svenska folket har ju blivit hjärntvättat av kommunistpropaganda de senaste 50 åren.

Det är fel att förväxla välfärd med välstånd. Välfärden tär, välståndet när. I det socialdemokratiska välfärdssamhället behöver man inte känna skuld om man ligger samhället till last, det är inte ens eget fel, det är samhällets fel. Allt är ödesbestämt. Om man lyckas i livet är det bara tur, och staten kan därför konfiskera ens överflöd för att ge till mer behövande. En rövarmoral utan samvete. En moral med många beröringspunkter till en viss invandrad religion.

Som socialistisk planekonomi kan man rubricera de senaste årens påtvingade massinvandring av människor som aldrig kommer att få ett jobb. Det byggs bara 30.000 bostäder om året men det vandrar in 100.000, lika många som en medelstor svensk stad.

Alla vill flytta till Blomstermåla, visar en global undersökning. En genomtänkt utlänningspolitik saknas fullständigt, allt går vind för våg. Hur ska man annars förklara att Sverige är det tredje största mottagarlandet av asylsökande i Europa?

Eller är de svenska makthavarna besatta av en vision om fri invandring, är det därför de är så tillmötesgående? De placerar ut asylsökande i diverse svenska idyller, och låter skattebetalarna försörja dem eftersom det inte finns arbete att få.

Att utreda de asylsökandes identitet och ensamkommande barns ålder är det inte så noga med, eller om det är demokratiskt att tvinga folk som inte blivit tillfrågade att betala för flyktingars och invandrares uppehälle. Alla(h) ska med.

Vid det här laget borde invandringspolitikens bedrövliga tillstånd gått upp för alla, utom för statsminister Fredrik Reinfeldt och sjupartiet, “de sista dagars heliga” måste vara det rätta namnet nu, som Snaphanen uttrycker det.

Nu senast är det centerpartiets Maud Olofsson som svävat ut på en rosafärgad sky långt ovan den svenska verkligheten. “Hit skall man komma och bygga det nya Sverige”, säger hon. Men det behövs ingen invandring i ett land där bara 49% arbetar.

Men det finns hopp för arbetslösa somalier, det finns nämligen tursamt nog tre kameler i Gyttorp i Närke, så nu har Arbetsförmedlingen anordnat en kurs i "yrkessvenska för kamelskötare".

9 Kommentarer:

Vivian sa...

Vad med dom andra somalierna? Ska det importeras kameler till dom också, eller ska dom bara fortsätta med sin 'vanliga verksamhet'?

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Det är bara till att öppna plånkan, Vivian. Nej, visst, det gör ju regeringen åt dig istället. Det är bara att gilla läget...

Universalgeni sa...

Dershowitz på svensk hos Svensk Israel-Information. Systemet vil ikke acceptere at jeg sender et link: h t t p ://si-info.org/index.php?id=664

Berit sa...

Tyvärr, Universalgeniet, hittar jag inte vad jag tror du menar .
Ett sätt att lägga in en länk i en kommentar är att använda denna mening:

My Title

I ställe för http://mywebsite.com som står mellan semikolon stoppar man in länken, (adressen).
Därefter, i ställe för orden My Title, skriver man in det ord som man vill ska vara sökord. I ditt fall kanske Dershowitz.

Anonym sa...

http://si-info.org/index.php?id=664

Hade inga svårigheter att få upp länken.
Synd att det inte går att göra klickbar länkar som å¨andr bloggar.
Du hade lagt in luft mellan bokstäverna http

Knute sa...

Barnfattigdomen som det blivit poppis att snacka om nuförtiden handlar i stor utsträckning om…invandringen.

I ett land som Sverige kan den relativa fattigdomen bli väldigt hög trots att inkomstskillnaderna egentligen är ganska moderata, och trots att de ”fattiga” egentligen har en hög levnadsstandard ur ett internationellt perspektiv. Det har med andra ord ingenting med verklig fattigdom att göra.

http://kentekeroth.se/2011/06/07/perspektiv-pa-debatten-om-barnfattigdomen/

Knute sa...

Sossarnas store ledare Jugholt har har så len röst när han talar om de fattiga barnen, men det är ren demagogi. Från Varjagers blogg:

Lösningen på ”barnfattigdomen” är inte mera bidrag (som kan skickas till hemlandet, för att köpa statusprylar eller för att köpa mera kat).
Det finns t o m föräldrar som skuldsätter sina barn för att berika sig själva..
Och de som inga barn har skaffar sig låtsasbarn för att berika sig.

Det är inte samhällets fel att föräldrar inte tar sitt föräldraansvar
-Barnen får inte bli ett medel för bidragsmaximering.

Det effektivaste sättet att minska ”barnfattigdomen” i Sverige är att stoppa tillströmningen av bidragsförsörjda föräldrar och barn från utlandet.

http://varjager.wordpress.com/2011/06/08/barnfattigdomen-inte-samhallets-fel/

Knute sa...

Det är något lurt med Barnfattigdomen. Från bloggen Wodinaz:

Begreppet barnfattigdom är något som nu hårdlanseras av samtliga medier och, närhelst något hårdlanseras av samtliga medier bör var och en bli extra vaksam. I Frankrike förefaller lanseringen vara extra intensiv; en ganska specifik sökning på Deux millions d’enfants pauvres en France ger inte mindre än 1,850,000 träffar på Google.

I Storbritannien skrivs det om samma sak, se t.ex. BBC. Givetvis på Der Spiegel; i Nederländerna tycks samma begrepp hårdköras. I Danmark kan man läsa att ”200.000 børn i Danmark lever i fattigdom” och i belgiska tidningar står att läsa att ”Eén op vijf Belgische kinderen leeft in armoede”.

Karakteristiskt för dessa artiklar är att de illustreras med europeiska barn.

Alltså är det något synnerligen skumt som försiggår. Det finns ingen annan grupp som massmedia hatar mer än den vita underklassen — de är ”White Trash”, ”bönder”, de röstar på SD och är ”rednecks” etc.

- - -

Oavsett om det senare kommer fram att det är främlingsbarnen som är fattiga lär massan ha blivit trollbunden – mer pengar till migranterna.

http://wodinaz.motpol.nu/det-ar-nagot-lurt-med-barnfattigdomen/

gäster sa...

Svenskerne bruger mindst 300 mia. i alt på indvandrerne og deres børn, hvilket fremgår af Lars Janssons (universitetslektor i företagsekonomi) kvalificerede analyse.

Næste gang du hører mediernes uærlige begrundelser for afgifter og ser nye pristigninger (de sidste skabt af inflation samtidig med tilbagegang – det sidste vil de ikke vil oplyse dig), skulle du måske prøve at lede tankerne et andet sted hen end til det løgnerne beretter.

http://danmark.wordpress.com/2012/05/15/en-gammel-men-afgjort-ikke-en-foraeldet-sag-da-det-fortsaetter-og-bliver-vaerre-og-vaerre-kvalificeret-gennemregning-af-den-svenske-immigrations-okonomi-anno-2002-2007/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.