23 januari 2011

Åtminstone här hemma borde vi lägga oss i !

Den islamiska organisationen Hizb ut-Tahrir säger att de stöder talibanernas mord på danska soldater, och undviker att svara på om de stöder terrorhandlingar i Danmark.

Nyligen höll de ett hatmöte i "Den svarta diamanten", nationalbiblioteket i Köpenhamn. Utanför samlades 500 demonstranter, bland annat åtta ministrar. Underligt, varför demonstrerar utrikesministern och försvarsministern mot landsförrädarna i stället för att utvisa dem eller sätta dem i fängelse.

Spydpigen: "HUT är ett fascistiskt livsfarligt gift som åker snålskjuts på demokratin på samma sätt som NSDAP snyltade på Weimarrepubliken fram till 1933. Att det är idealister och ignoranter som har gett oss dem på halsen fulländar bara intrycket av tragedi och fars och meningslösa historiska upprepningar."

Varför blir det så här, varför släpper vi in människor i våra länder som dyrkar en människofientlig profet och hans gud? Är det för att vi inte fattar hur viktig den kristna moralen är? Vi måste minsann integrera oss med araberna här, men i deras egna länder förföljer de sina egna kristna. Om någon har en bibel hemma slänger de in bomber som ser ut som godisaskar till deras barn, kristna präster mördas en efter en, osv. Det finns många korrespondenter som vågar skriva om detta, dock inte i Sverige.

Araberna vill inte att någon lägger sig i att de håller på att utrota de kristna (och judar med flera) framgår av ett pressmeddelande från Arabförbundet:

"Arabiska kungar och presidenter uttrycker sitt absoluta förkastande av vissa staters och utländska parternas försök att lägga sig i arabiska angelägenheter genom att skydda religiösa minoriteter."

10 Kommentarer:

Anonym sa...

Danske politikere er akkurat ligeså landsforræderiske som de svenske.
En modstandsbevægelse i begge lande er ligeså påkrævet som under krigen.

falkeøje

gäster sa...

Bilden hämtad här

http://www.uriasposten.net/archives/22392

Anonym sa...

Även om vi får mer muslimer här så är det tvärt om i Afrika. Där ökar kristendomen i förhållande till folkmängden till skillnad ifrån Islam. Det är många muslimer som konverterar och det är en orsak till att muslimer bråkar i Nigeria. Muslimer är rädda för kristendomen, inte för att dödas men de är rädda för det kristna ordet som sprids så fort folk kan läsa.Då kan de läsa både Koranen och Bibeln och kan välja själva. Trots att många utsätts för hot om att bli dödade är det massor som lämnar islam. Läs vidare på wikiislam och på olika platser för exmuslimer på nätet.

Anonym sa...

Från SvDs artikel "Tio år för hedersmord på dotter": "Fadern dömdes först till 15 års fängelse, men straffet reducerades omedelbart med en tredjedel sedan domstolen kommit fram till att det fanns förmildrande omständigheter."
Vad kan det finnas för förmildrande omständigheter till att man dödar sin dotter, annat än i självförsvar? Men självförsvar är uppenbart inte fallet här

Gotto sa...

Slutar en arab att vara arab när han blir kristen?

Andreas sa...

Problemet är att Muslimerna i Palestina aldrig kommer att kunna acceptera att leva med judar som grannar.

Det man glömmer är att majoriteten av Israeler är judar som flydde och fördrevs ifrån medelhavets muslimska länder på 40 talet.

Vivian sa...

De löjliga danska ministrarna, som demonstrerade mot HUT's hatföreställning i det Kongelige Bibliotek, har gjort mer skada än nytta.

lulii sa...

"dyrkar en människofientlig profet och hans gud?"

Människofientlig? Ursäkta jag är inte muslim, men jag spyr på okunniga människor som ordbajsar om sånt det inte vet ett skvatt om! Mohammed profeten var allt annat än människofientlig! Han uppmanade tom sina anhängare att INTE attackera bokens folk, dvs judar kristna eftersom han ansåg att vi alla tillber samma Gud.

Dessutom.. OCH om talibanerna anser att det är ok att skjuta danska soldater? För det första har danska SOLDATER inget i Afghanistan och göra. Det är deras land, vem bryr sig om det är ett fucked up land? Det är inte er europeers uppgift att fixa till världen. Vem har gett europeer titeln:Världspoliser? Om inte dom själva.

Ann-Marie sa...

lulii; så talar en sann mussla!! Taqiyya, eller hur?

Anonym sa...

Svar till Lulii
Jag är varken kristen eller muslim men när man läser sånt ordbajseri som du skriver förstår man varför muslimer är så outvecklade i sina egna länder - där de borde hålla sig och inte komma hit med sina stenålderssynpunkter och sina terrorister - som uppträder som outvecklade tonåringar så snart de inte får igenom sin vilja.

Jag som ateist förstår inte öht varför vi måste ha en religion, men måste jag välja måste jag som varje någotsånär tänkande människa välja kristendomen som predikar kärlek istället för hat som islam står för.
Elisabeth

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.