29 januari 2011

Om danska män är det tillåtet att generalisera - men inte om muslimska män

Det danska tryckfrihetssällskapets ordförande Lars Hedegaard står inför rätta för att ha sagt "De voldtager deres egne børn. Det hører man hele tiden. Piger i muslimske familier bliver voldtaget af deres onkler, deres fætre eller deres far".

Samtidigt har danska tidningar och TV rubriker som "Danske mænd tvinger konen til prostitution", "Danske mænd holder sexslaver", "Danske mænd dræber for at redde æren".

Uppdatering. Lars Hedegaard frikändes för uttalandet "Flickor i muslimska familjer blir våldtagna av sina farbröder, sina kusiner eller sin far". Han borde nog ha sagt ”vissa” muslimska familjer, så hade han sluppit att ställas inför inkvisitionen. Uttalandet lät som en generalisering även om han omöjligt kan ha menat "alla".

Men det fattade inte domstolen, utan Hedegaard blev frikänd därför att han inte visste att uttalandena skulle komma att publiceras. Domstolen tycker således att problem med islam och muslimer bara ska få dryftas hemma vid köksbordet. Men hur ska islamkritik kunna bedrivas om inte offentligt? Är det också straffbart att påpeka att islams pedofet gifte sig med en liten flicka?

För övrigt har EU i smyg legaliserat pedofili på grund av integrationsavtal med arabvärlden. I Lissabonfördraget har man tagit bort det protokoll om pedofili som fanns i tidigare EU-traktater!

Här i Sverige ser vi samma tendens när den socialdemokratiska Broderskapsrörelsen tonar ner homosexuellas rättigheter för att underlätta dialogen med muslimerna. Likaså är Miljöpartiet på hugget och vill införa "polyamorösa" äktenskap, det skulle ju underlätta för muslimska män att ha flera fruar. Nästa steg på sharia-vägen blir väl att propagera för barnäktenskap i den heliga mångkulturens namn. Inte minst med tanke på att en dömd pedofil med politikernas välsignelse har startat och drivit tre friskolor i Stockholm.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Trodde inte att dansk press var lika rutten som den svenska. Samma jävla lögnare överallt kanske då...Blodsven

Cello Jr sa...

Bästa kommentaren hittills med anledning av åtalet mot Lars Hedegaard. Klockren, som man säger. Tack, Knute!

Knute sa...

Tack Cello Jr! Jag returnerar med att starkt rekommendera din blogg:

http://fyrahundrasjuttiosex.blogspot.com/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.