21 januari 2011

"Bunta ihop dem och kasta ut dem!"

Gratisblaskan City publicerade i onsdags en artikel på sidan 8 med anledning av de senaste jihaddåden (attack på polisstation, upplopp, attack mot poliser och civila, bombningar mm) i stadsdelen Rosengård. I artikeln ingick en intervju med tre lokala personer.

Rasha Abdul Karim 28 år sade:

"...de [polisen, min anm] borde ta alla som gör så här och skicka tillbaka dem till deras länder."

Delberi Shakmak 23 år var inne på samma linje:

"De som gör så borde utvisas till utlandet. Vi vill flytta härifrån, till någon annan del av Malmö."

Monged Gadelhak körde istället offerretoriken:

"Problemet är Newsec [fastighetsägare, min anm], inte ungdomarna."


Det är mycket jag blir fundersam över ang. intervjuerna i Cityartikeln:

1. Hur tickar det i Gadelhaks skalle? Lider han av någon slags störning som gör att hans verklighetsuppfattning blir alldeles bisarr?

2. Vilka är "deras länder" som Karim vill skicka tillbaka jihadisterna till? Utgår hon alltså från att de inte är svenskar?! Vad gör vi om slöddret begåvats med svenska pass?

3. Vilken "annan del av Malmö" är det Shakmak vill flytta till för att slippa jihadistslöddret? Varför tror han att han skall slippa dem där? Kan det bero på att det bor flera pursvenskar där?

4. Hur kan City, som är en av den politiska korrekthetens och multikulturalismens stolta fanbärare, släppa igenom åsikter av det slag Karim och Shakmak ger uttryck för? Är det för att Karim och Shakmak inte är pursvenskar och därför "har rätt" att säga saker som man aldrig skulle acceptera om de sades av en vanlig svenne? Alla är alltså inte svenskar på samma villkor?


Mystiken tätnar...

Sds Sds Sds

bilden:
Malmö 2011
Från bloggen Malmö Sverige och Världen

13 Kommentarer:

orko sa...

Inte i er värld heller...

Anonym sa...

Alla har rätt att säga sin åsikt. Även de mest korkade!
Jag läste nyligen nånstans: Du är inte helt värdelös, du duger iaf som ett dåligt exempel.."
Låt de korkade tala ut, då märker folk idiotien i innehållet..
//WR

LP sa...

Självklart skulle väl aldrig Rasha Abdul Karim, Delberi Shakmak och Monged Gadelhak kunna erkänna vad problemen i "deras" område verkligen beror på?
Nämligen att om man tillåter en massinvandring av bibliska proportioner från länder där man ofta har en värdegrund så långt ifrån den svenska/europeiska man kan finna bland mänskliga kulturer.
Att analfabetismen, den allmänna bildningsnivån och okunnigheten om den nya kultur man valt att flytta till, är besvärande och att detta knappast gör att arbetsmarknaden rycker tag i all den "arbetskraft" som de massinvandrade så fint brukar betecknas av våra dagdrömmande sjuklöverpolitiker.
Att man sedan låter dem bo på begränsade områden och i regioner där arbetsmarknaden redan är ansträngd och därefter förser dem med det allra nödvändigaste (och lite till) eftersom de inte kan/vill försörja sig själv.
Att man talar om för dem att det är synd om dem och som att allting som går dåligt för dem är "de andras" (svennarnas) fel.

Inte heller skulle de väl kunna erkänna att detta skapar långt större och allvarligare problem som drabbar hela landet, även de områden Delberi Shakmak drömmer om att fly till.


Skulle de till äventyrs ha luftat sådana insikter för Citys reporter så är det högst osannolikt att det skulle ha publicerats.

Anonym sa...

Bra skrivet LP - man undrar hur det står till i vissa personers tankevärld. Det är väl sådana här kommentarer som gör att Sverige håller på att fördummas mer och mer. Kraven i skolan sänks hela tiden för att passa de nya invånarna och 1984 har besannats fullkomligt eller rättare ännu värre. Som t.ex att vissa ord får inte användas utan det hittas på nya hela tiden - de gamla dög inte. Snart finns det svenska språket inte kvar. Om man använder de gamla orden kan man ställas inför domstol och bestraffas. Fullkomligt vansinnigt. Som t.ex pursvensk eller neger - då kopplas DO in och i nyutgåvor av äldre böcker måste vissa ord tas bort.

Elisabeth

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Snart blir väl ord som kulturberikare och pensionsräddare också förbjudna, trots att det var dom själva som ursprungligen skapade orden. Problemet är ju att orden senare blev kapade av motståndsrörelsen och började användas ironiskt mot dem själva och det hade dom naturligtvis inte räknat med. Så på sätt har orden dom själva uppfann nu kommit att bli rasistiska och främlingsfientliga. På så vis kan man fortsätta att urholka språket tills bara rinkeby-svenskan återstår av vårt språk. Eliten själva kommer naturligtvis fortsätta tala gammel-svenska men för den stora tröga dumma massan duger det förenklade språket alldeles utmärkt för deras syften, att hålla oss nere och fördummade så att vi inte kan göra motstånd mot dem.

gäster sa...

Borlänge kommun kartlade de nyanlända vuxna. 53 procent var analfabeter.

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/invandringen-bor-inte-innebara-sju-svara-ar_3855107.svd

gäster sa...

Kvällens demonstration utanför Nationalbiblioteket mot Hizb ut-Tahrirs hatmöte blev en massiv manifestation mot islamismen, för Danmark och demokratin.

Över 500 personer hade mött upp, många folketingsledamöter och åtta regeringsledamöter, bl a både utrikes- och försvarsministrarna. Hårt trängd av intervjuare erkände HuT:s talesman att man stöder talibanernas mord på danska soldater.

Han vägrade dock att svara på om Hizb ut-Tahrir tänker stödja terrorhandlingar i Danmark...

http://jihadimalmo.blogspot.com/2011/01/brandfackla-mot-islamiseringen-i.html

gäster sa...

I Glimåkra i nordöstra Skåne ska fem ensamkommande ynglingar passas upp av nio personer. 1900 kronor per boende och dygn utgår från staten. De ska bo i det gamla kommunhuset mitt i byn som nu ska byggas om inför ankomsten av de nya invånarna.

https://politisktinkorrekt.info/2011/01/21/ensamkommande-far-bo-mitt-i-glimakra/

gäster sa...

Före detta barnsoldat från Kongo häktad för mord i Umeå. Han stack ihjäl en svensk man i dennes lägenhet och satte eld på hans kropp.

"Hur kan man kalla sig humanist eller empatisk och låta sådana här krigsskadade tonåringar få upprepa övergreppen som en gång begåtts mot dem? Hur kan man ens riskera detta? Jag förstår faktiskt inte hur asylvänstern tänker."

https://politisktinkorrekt.info/2011/01/21/f-d-barnsoldat-haktad-for-mariehemsmordet/

Hjalbert sa...

Asylvänstern har stelnat i en sned hippie-geriatrisk politisk position.

Anonym sa...

Vi skall inte taga emot några mer invandrare eller terrorister som skall sitta i våra fängelser och kosta "slantar"....de "slantarna" behöver vi till det egna folket, som arbetat och betalat skatt hela livet. Dessutom är det fattigaste folket kvar i sina hemländer, de som tagit sig hit har nog ekonomi att försörja sig själva, utan att leva på den svenska välfärden. En del vill inte lära sig svenska eller arbeta, den sortens invandrare tillför inte Sverige något, utan går hela dagar och hittar på mer skit...Vi har flera invandrarjetton idag som kostar oerhörda summor....

Anonym sa...

Ja, dessa tre personer uttalar sig fritt för att de är invandrare. Pursvenskar skulle inte ha en chans att få det publicerad. Eftersom jag själv är uppvuxen i fd öststat med totalitär kommunistisk diktatur, ser jag nu likheter här i Sverige.

Jag har bestämt mig för att resten att mitt liv (är 60+)ska jag ägna mig åt att bekämpa islam och stärka demokrati och yttrandefrihet. Jag har gjort en del och mycket återstår. Som invandrare vågar jag använda starkare ord och metoder än etniska svenskar. Jag är skylldig Sverige som tog mot mig att hjälpa till att landet som nation ska finnas kvar i framtiden.

Knute sa...

Nu avslöjas att självaste utrikesminister Bildt sagt till den amerikanska ambassadören att lågutbildade irakier är svåra att integrera, och att det behövs ett regelverk för hur det ska gå till att skicka tillbaka dem, så vem vet, verkligheten kanske är på väg in i maktens korridorer.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.