05 januari 2011

Det är upp till oss.

De flesta multikultisar vill tro att islamisk terrorism är sådant som underprivilegierade, svältande unga män ägnar sig åt, när det i själva verket utförs av söner till familjer i medel och överklassen i den muslimska världen.
Osama bin Laden var en förmögen man från en familj som umgås i kretsarna av det Saudiska kungahuset. Anwar Al-Awlaki hör hemma i Yemens överklass och Yasser Arafat tillhörde Husseiniklanen.
"Extremistledarna" verkar också vara framgångsrika regionala ledare.
Vi kan tycka att de är extremister, men tydligen tycker inte människorna i deras regioner det, för i så fall skulle de ju inte vara ledare.

Muslimska terrorister är inte en liten grupp knasbollar med planer som inte har en chans att lyckas, som motståndarna till "Kriget mot Terror" helst vill se dem. De är en lös koalition av muslimska ledare, krigshetsare, politiker och stam-medlemmar som alla har det gemensamt att de vill se en global teokrati . Deras system är dömt att falla på sin egen orimlighet men när det händer är det inte säkert att det finns något kvar att rädda i ruinerna av Kalifatet.
Terroristerna är sin kulturs "spjutspetsar ". De utför gärningar som befrämjar deras ledares politiska ambitioner och får beskydd, platser för träningsläger och finansiering som betalning.

En gång i tiden var det människor från England, Holland och Frankrike som koloniserade världen. Nu är det dessa länder som befolkas av "kolonisatörer" vars namn är Mohammed och inte Christopher.
Vi gömmer oss i våra överdådiga städer, erbjuder dem av våra rikedomar i hopp om att de ska skona våra liv bara för att upptäcka att det inte räcker. De tänker ändå underkuva oss och ta vår frihet.

Vi tycker att Mohammed Atta är ett monster men i den muslimska världen är han en religiös martyr. Detta är en krock mellan civilisationer och vi är förlorarna.
Det vore så enkelt att sätta ett stopp för det att det är skrattretande, men i stället väljer vi att fjäska, böna och be och vi går så långt att vi urskulda de som vill utrota oss.
Lilla Mogadishu, Lilla Libanon och Lilla Marocko, som poppar upp i våra städer, är inte tecken på någon sorts kulturell vitalitet eller smältdegel. De är kolonier.

Det våld som följer den muslimska invasionen kommer inte att tämjas av undfallenhet. Våldet är ett symptom på krocken mellan civilisationer och drivs inte av att muslimer vill anpassa sig till västvärlden, men hindras genom någon sorts främlingsfientlighet. Våldet beror på att vi inte anpassar oss och erkänner deras överhöghet.

Jag kan redan se framför mig kommentarerna om att jag måste vara rasist som skriver detta.
Det är mycket lättare att kalla mig det, än att skrika det till en muslim som bombar en synagoga eller våldtar en svensk kvinna. Mycket ofarligare också!
Jag talar inte om ras här utan om en tro, försök att ha det i minnet.3 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Du har alltför rätt Berit! Och ja, alla ni som kommer att skrika om rasism och islamofobi. Muslimer är ingen ras och islamofobi SKA man "lida" av om man är rädd om livhanken. Tyvärr är jag rädd för att loppet redan är kört för väst, alltför mycket tyder på det. Framför allt, undfallenheten hos våra "ledare".... mesigheten är total. Man undrar ju lite försynt varför.

Anonym sa...

HOPPET ÄR INTE UTE, TVÄRTOM !

Strax före jul talade jag med en bekant, en välintegrerad invandrare från Iran, som besökt hemlandet under hösten.

Av sju syskon finns nu fem i fyra västerländska länder, så familjen när mycket välinformerad om tillståndet i väst.

Beträffande tillståndet i deras eget land säger familjen att ”alla” är i opposition mot präst-styret. De hatar den godtycklighet och den grymhet de erfar varje dag. Presidentvalet var en tragisk fars. Det är bara regimens egna ”kadrer”, de som utövar terrorn och tjänar på den som håller på regimen.

Trycket växer hela tiden. Prästerna kommer att avhysas ganska snart. Då kommer Iran att bli föregångare för en nydaning av hela Mellanöstern. Islam blir degraderat till en sekt bland andra. På shahens tid gick man inte i sjal eller niqab. Och inte i moskén oftare än svenskar gick i kyrkan.

Irak håller på att acceptera sekulär demokrati. Om det tog oss 200 år att förstå dess villkor, måste vi vänta oss att det tar åtminstone 50 i de länderna.

Inga kunde spå när Sovjet skulle kollapsa. Det kom plötsligt. Likadant kommer det att gå i Iran. (Och i Kina.) Men det är lika svårt att säga när.

Hoppet finns alltså och jag ser det som stort. Nu kan t.o.m. taqyiia bland de högsta företrädarna för Sveriges muslimer tryckas i tidningarna, se Spydpigens stycke: ”Om imamers trovärdighet” 4/1:

http://spydet.blogspot.com/


Fridsamme Fridolf

Anonym sa...

Läs boken En gyllene bur av Carm Bin Ladin, svägerska med Usama Bin Ladin. Hon kan berätta hur det är att vara kvinna i arabiska länder. Det gick an att stå ut med äkta mannen i SChweiz men då de flytta tillbaka till Iran så blev det annorlunda. Hennes mor var från SChweiz tror jag och hennes pappa var iranier. Hon gifte in sig i den absoluta överklassen. De var inte särskilt demokratiska!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.