26 januari 2011

Dödar sin dotter för hederns skull

Rättegången mot Faleh Hassan Almaleki började i måndags i Phoenix, Arizona. Almaleki anklagas för att med berott mod ha kört över sin 20-åriga dotter Noor, därför att hon enligt hans mening blivit alltför västerländskt influerad.
Händelsen inträffade på en parkeringsplats där Noor promenerade med sin pojkväns mamma. Båda kvinnorna blev påkörda och Almaleki flydde till Mexiko och sedan till England.
Själv påstår han att han var så upptagen med att uttrycka sitt förakt, genom att spotta på pojkvännens mamma, att han inte såg vart han körde.
Bevisen mot honom är överväldigande och han kommer nog att bli dömd för mord.

Om ni inte redan gissat det så är han en muslimsk immigrant från Irak.

9 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Vad har man i väst att göra om man inte tycker om det?! Det finns vissa länder jag inte tycker om och skulle inte ens drömma om att flytta dit. Hur enkelt som helst.....

Anonym sa...

Håller med Ann-Marie fullständigt! Skillnaden är att koranrunkarna har inte den tankeförmågan. Immigrationsmyndigheterna begriper inte heller att islamister ska man aldrig släppa in i huset....Blodsven

Anonym sa...

Ja, du....
Tänk dig: de flesta i Sverige tycker att de är som alla andra.
Så tråkigt när de flesta inte förstår deras språk, och har ingen aning, när muslimska killar svär till de på arabiska och kallar de för horor (''Sharmuta'') med ett bred leende på läpparna.
Så många gånger har jag vittnat det...
Den naiva svenska kvinnan tycker att ''de är så gulliga'' och försvarar febrilt islamismen offentligt. Utan en aning om vad de killarna kastar för skällsord till de på arabiska, tror de att killarna ''säkert sa något coolt om de''...

Vivian sa...

#Ann-Marie

Det vet du väl, för at underminera, utsuga och krossa Västern så klart.

majan sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Berit sa...

Majsan, du har rätt, det framgår tydligt (som du själv säger) att du har en fjuttig utbildning men trots det skulle din kommentar ha fått stå kvar om det inte vore för dina skällsord. Ord som du dessutom tydligen inte har en aning om vad de betyder, men det kan väl också hänvisas till din utbildning? Gör något åt det!

Det finns otaliga exempel både i England och USA, där taxichaufförer konstant vägra att köra kunder som kommer från flyget med spritpåsar.

Ann-Marie sa...

Majan; dessutom lyckades alla vi "fullisar" ta oss hem med taxi INNAN invasionen av era "kära muslimska taxichaufförer". Som du så riktigt påpekar, du har en otroligt fjuttig utbildning, så tillbaks igen till skolbänken och läs på lite bättre!

Ann-Marie sa...

Vivian; jodå, jag vet! Och vi kan tacka våra politiker och byråkrater för det hela. Om dom inte släppt in eländet så hade vi inte haft det så illa som det är nu.

Knute sa...

Unga danska flickor 15-16 år blir förälskade i en muslimsk man och blir vigda av en imam.

http://spydet.blogspot.com/2011/01/umodne-pigebrn.html

http://www.b.dk/nationalt/imamer-vier-danske-teenagere

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.