12 januari 2011

Förälder #1,2,3,4....

Orden ''moder' och 'fader' kommer inte längre att användas på blanketter för passansökan för barn.

Obama-administrationen har i sin visdom bestämt att dessa ord kan vara missledande. I stället ska de människor som väljer att fortplanta sig kallas 'Förälder 1' och 'Förälder 2', eftersom vi inte vill förolämpa icke-traditionella familjebildningar. Att i stället förolämpa miljontals normala amerikanska föräldrar är bara en axelryckning i vanlig ordning för despoterna.
Sakta men säkert normaliserar man avvikelser.
Jag undrar hur länge det dröjer innan skolorna inför samma system och varför bara tala om två föräldrar? Två kvinnor och en sperma-givare; ska inte han få räknas som #3?
Ju fler föräldrar ju gladare vi bli, eller hur och sharia-anpassat blir det ju också.

Vad som retar mig mest är om Obama tar ifrån mig min hittills mest hyllade och ärade titel, vilket åtminstone en gång om året når mig i form av ett kort med "Grattis på Morsdag!"

4 Kommentarer:

peter sa...

Grym blogg!!!!!!!!!!!!!

Ett tips!! Kolla in http://opkollen.se - Hitta operatör till mobilnummer helt gratis och skitenkelt! Tips gärna dina läsare;)

Ann-Marie sa...

Nu blir det väl bråk sinsemellan om vem som är 1 och 2. Det kan ju bara finnas en av varje och 1:an vinner ;o)
Suck, det här är ännu ett bevis på att det finns alltför många politiker och byråkrater som inte har något vettigt att göra. Dags att drastiskt dra ner antalet på båda delar. Detta gäller inte endast USA utan resten av världen också.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Föräldrarna med könlösa barnet Pop kanske skulle fundera på att emigrera till USA. Kunde ju bli rätt kul att konfundera dem ytterligare.

Edgar sa...

Du får väl vara moder bäst du vill, men nu råkar det finnas andra slags konstallationer. Känner du dig hotad av dessa?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.