11 januari 2011

Hitta någon att skylla på


Det har gått tre dagar sedan det fruktansvärda massmordet i Arizona, utfört av Jared Loughner och nu finns det tillräckligt med information för att få lite perspektiv och klarhet, inte bara vad gäller Loughner, men också vad gäller den absolut smaklösa, hänsynslösa politiska mediavänstern.

Den första tragedin orsakades av mental ohälsa, den andra växte fram ur Vänsterns önskan att stoppa konservativt politiska tal och skiljer sig bara lite från det första.

Loughner ropade inte "Glenn Beck Akhbar!!"när han sköt sina offer. Men fundera över hur media skulle ha hanterat detta om mördarens namn varit Mohammed.
Det finns inte ett uns bevis som knyter honom till Sarah Palin eller TeaParty. Han verkar vara en paranoid schizofren individ som tidigare inte visat alarmerande våldstendenser.
En av hans vänner som spekulerar över motivet säger att Loughner ville "fuck things up to fuck shit up,"...."to watch the world burn"

Vänstern har inte låtit bevis och motbevis dämpa deras smaklösa framfart. I stället har de gjort sitt bästa för att lägga ansvaret på de konservativa som de anklagar för att skapa ett hatfyllt klimat.
Jag finner hela detta spektakel så oerhört motbjudande att skriva om, att jag rekommenderar att ni läser Verum Serum, som sammanfattar och visar dubbelmoralen på ett ypperligt sätt.

Verum har bland andra denna bild som är tagen från Det Demokratiska Partiet sida år 2004, under Bush-kampanjen. Texten lyder:
Bakom fiendens linjer: President Bush vann nio stater med en-siffrig marginal. De är Florida, Arkansas och Virginia i södern; Ohio, Iowa och Missouri i mid-west; och New Mexico, Nevada och Colorado i västra Rocky Mountains


Den översta bilden föreställer det altare som finns i Jared Loughners trädgård. Dra era egna slutsatser.

6 Kommentarer:

ox sa...

Märkligt att vänstern aldrig lägger nån skuld på Hollywood och produkter som V för Vendetta, The Dark Knight och Fight Club, som är höggradig fascistporr och sprider ett budskap av att anti-government är coolt.

Anonym sa...

Lite småskolefasoner att gråta för att det klagas på hårkorsen. Det är väl inte konstigt att det diskuteras? att andra också gjort fel ska givetvis lyftas också men det handlar ju snarare om att alla ska stå till svars istället för att ni ska gråta för stackar palin får skit när hon (och de andra) ska ha skit. Det är väl alltid tråkigt när man skyller allt på en person/sida. I det här fallet verkar det ju vara tydligt att båda sidor använt sig av onödigt grovt språk därför är det väl bra att man tar tillfället i akt och rannsakar båda leden från skit. Att avfärda mördaren för vettvilling som skulle begått dådet ändå är väl lite för vanligt. Man påverkas ju av det man ser och hör det är väl därför ni bloggar och pratar med folk. Klart det spelar roll hur man pratar och vad man säger. Kul att ni envist blandar ihop demokraterna och vänstern. ni bygger rejäl vi-och-dom-känsla...

Berit sa...

Det är väldigt enkelt. Det är EN person som är skyldig till dådet, enbart EN person!

Ta dig en titt på denna sida
http://www.mediabistro.com/tvnewser/jared-loughners-friend-says-suspect-did-not-watch-tv-disliked-the-news_b48040

där hans vän Osler säger: "Osler says his friend wasn’t shooting at people, “he was shooting at the world.” Regarding the high-pitched talk radio and cable news political rhetoric, Osler says his friend didn’t even watch the news.

He did not watch TV. He disliked the news. He didn’t listen to political radio. He didn’t take sides. He wasn’t on the left. He wasn’t on the right"
-------
Hur vill du beskriva Demokraternas politik om den inte är vänster?

Eivor sa...

Inte låter det så när invandrare begår brott i Sverige, då är det muslimernas fel och invandringens och fan och hans moster. Konsekvens? Någon?

Berit sa...

Eivor, begår de brott därför att de är muslimer eller därför att de är mentalt sjuka?
Kan de bli botade?

Knute sa...

När invandrare begår brott i Sverige är det invandringens fel, skriver Eivor. Visst är det så, utan invandring ingen invandrarbrottslighet.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.