19 januari 2011

Hur folkmord blir "acceptabelt"

När Nazisternas otroliga grymhet kommer på tal skyler man över det, genom att säga att det var "bara partiet som tvingade soldaterna, vanligt folk visste inte ens om vad som pågick."

En ny bok; ‘The Death Marches: The Final Phase of Nazi Genocide,’ av Daniel Blatman är en beskrivning av hur vanliga civila systematiskt mördade fångarna från koncentrationslägren under slutskedet av kriget. Under förflyttningarna av en halv miljon fångar 1945, mördades många av dem av människor som var uppfyllda av hat, underblåst och indoktrinerat av Nazi-partiet.
Blatman beskriver hur folk frivilligt anmälde sig som fångvaktare för att skjuta "zebrorna," vilket syftade på fångarna i randiga kläder. De drev in fångarna i lador som de antände och sköt sedan de som försökte fly.

I Celle i närheten av Belsen dog cirka 300 i april 1945 i en massaker. En Hitlerjugend-ledare som bara var 17 år svarade ensam för 20 mord. I Palmnicken, nära den tidigare ostpreussiska staden Königsberg, föstes ca 3000 fångar från koncentrationslägret Stutthof av civila ner till stranden av Östersjön, där de mejades ner av SS-män.
Blatman säger att mentaliteten bland de sadistiska vakterna, var att de försvarade sitt hemland från "undermåliga människor" - det stämde med civilbefolkningens sätt att resonera. De såg en "fiende" passera förbi deras hem. Ett decennium av indoktrinering, en folkmordsmentalitet som systematiskt hade avhumaniserat judarna och slaverna, ledde till denna kollektiva jakt,

Det är enkelt att dra paralleller med det oresonliga, oproportionella hat vi ser idag från Vänstern gentemot konservativa svarta, konservativa kristna och speciellt konservativa kvinnor som Sarah Palin och Michelle Backman.

Vi kan naturligtvis avfärda det med att det är de vanliga misstänkta knäppgökarna långt ut på vänsterkanten, men det är mer än så. Vi ser hur Vänstern driver en systematisk och omfattande plan att transformera vanliga normala människor in i en sorts "folkmordsmentalitet".
Kultur-marxismen finns där, men mest av allt mentaliteten att "allt västerländskt är dåligt och fult, allt konservativt är uselt." Det är ett meddelande som dagligen tutas i oss från alla vänsterkontrollerade hörn i samhället. Skolorna, universiteten, massmedia, regeringen repeterar samma budskap tills det slutligen möter massornas accepterande.

Det är därför vi ser hur okunnig människor, som inte ens vet en enda sanningsenlig sak om Sarah Palin eller Michelle Bachmann, skriver intensiva hat-meddelanden till dem och om dem, i sociala medier. Processen pågår där utsädet är inplanterat och lättpåverkade människor, som annars skulle "växa upp till en normal vuxen" i stället blir en fotsoldat för folkmord.

Speciellt nu efter Arizona-skjutningen gnäller Vänstern över "hatfylld retorik" vilket är ett välkänt kommunistiskt trick - att förneka vad som är en uppenbar skuld och skylla på andra.
Det råder ingen tvekan om att om det existerar ett hat-problem, med det beror på att det medvetet och systematiskt injiceras i samhället av Vänstern. Titta bara tillbaka på historien.. Räkna skallar, staplade i det kambodjanska Killing Fields, läs om Stalins Gulag, och ni ser vad det kan utvecklas till, om vi inte stoppar det.

Efter att ha iakttagit det irrationella , men djupt inbäddade hatet gentemot Palin / konservativa, uttryckt på Twitter och andra ställen, t.ex. på sidorna i ledande dagstidningar och TV-program , undrar jag om det inte redan är för sent .

Hat tip, Redbaitersvd svd svd

2 Kommentarer:

himstaf sa...

eh, var finns folkvettet i Sverige? Det enda folket i EU som gick på svinisvaccinbluffen? Där en majoritet fortfarande, efter 10 år, inte har fattat att 1 sep var ett neocon-mossad inside job?

... Två månader innan attentatet i Stockholm den 11 december ska den irakiska säkerhetstjänsten fått upp ögonen för Abdulwahab efter att tillfångatagna al-Qaida-medlemmar uppgett att attacker planerades mot USA, Europa – men även Sverige.

Attackerna planerades att genomföras i slutet av december 2010.

Informationen skickades vidare till den amerikanska säkerhetsjänsten – men det är oklart om Sverige fick ta del av uppgifterna.

En egyptisk man ska även ha genomgått samma träning som Taimour Abdulwahab i Mosul och söks av Irakiska myndigheter.

Säpo vill inte kommentera uppgifterna eller berätta om man blev varnad för Taimour Abdulwahab innan attentatet i Stockholm,

.... http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sjalvmordsbombare-tranades-i-irak_5850945.svd

nudgy nudgy

Rickard sa...

Ett blogginlägg om en lite mer relevant förintelse. Om detta må ni berätta http://www.hesperus.nu/?p=541

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.