08 januari 2011

Inavel och terrorism


Gates of Vienna har en intressant posting om eventuellt samband mellan terrorism och inavel i muslimska familjer .

Man säger att 70% av pakistanier och 40% av turkar är inavlade och länkar till flera medicinska skrifter som rapporterar om schitzofreni , depression, intelligens och mental hälsa i största allmänhet.
Kusinäktenskap som är tradition, ökar risken för sjukdomar och missbildningar.
En tidskrift, The Journal of Aggression and Violent Behaviour, säger sig ha bevis för sambandet mellan självmordsbombare, depression och fysiskt handikapp och att det (bland muslimer) är acceptabelt att ta sitt eget liv för att få slut på mentala plågor.
Handikappade människor blir lätt utstötta ur samhället och att bli martyr är ofta det enda sättet att bli erkänd och ärad.
Förståndshandikappade är naturligtvis också enklare att hjärntvätta.

Läs mer här.

PS. Bilden har inget med artikeln att göra!!

4 Kommentarer:

LP sa...

Kan vi verkligen vara helt säkra på att bilden inte har något med artikeln att göra?

Naivtive sa...

Dessa martyrer, dessa martyrer. Kan de inte hitta på lite mer effektiva sätt att ta livet av sig än att slå sig själv med den flata sidan av en kniv i skallen med. Det är här intelligensen kommer in i bilden. Att vara suisidal och vara förståndshandikappad dålig kombination med dåliga odds.

Berit sa...

Vinken var fin, eller hur LP?

Knute sa...

The Keystone of the Islamic Milieu: Inbreeding

http://europenews.dk/en/node/42321

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.