08 januari 2011

Islams svaghet är islam

Islams svaghet är islam!

Det är lätt att glömma bort påståendets självklarhet. Därför vill jag uppmärksamma en artikel på siten "Islamic Review" som uppmärksammar ett par historier där det beskrivs hur man utnyttjar detta faktum. Om de är sanna vet jag inte, men de är onekligen värda att begrunda och ta till sig.

Berättelse nummer ett beskriver hur man utnyttjade den hundfobi som påbjuds av islam, för att knäcka några jihadisters kampvilja på den filippinska ön Palawan 1911.
Berättelse nummer två beskriver hur man på en annan filippinsk ö, Mindanao, inspirerade av berättelse nummer 1, utnyttjade muslimernas grisfobi för att även där kuva samma slags satans avskum.
Läs berättelserna här, de är mycket underhållande.


Den lärdom jag tar till mig från berättelser som denna är att även om den likriktande enfalden är effektiv då det gäller att ena ett folk för att gå i en viss riktning utan att de ställer obekväma frågor, så är bristen på förnuft, sans och kritiskt tänkande (som ju är typisk för likriktande och enfaldiga ideologier som tex islam) det som gör ideologin, och på sikt även strategin, svag. Detta måste vi som är fostrade i en annan, mera ickeauktoritär anda, utnyttja.
De enfaldiga kan mycket väl komma att segra tack vare sin blotta mängd och tveklösa envishet, men bara om vi inte utnyttjar vår frihet på rätt sätt då det gäller att försvara just vår frihet. Det finns sällan någon anledning att tolerera de intoleranta, såvida man inte gör det av rent strategiska skäl. Vi skall inte låta oss förledas och duperas av de som vill att vi skall känna skuld då vi står upp för motståndet mot islam.


bloggen Islamic Review

bilden:
Människans och varandras bästa vänner?

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Om det är så enkelt är det ju lysande.
Detta borde testas i verkligheten,
t ex i Irak eller Afghanistan.
Har dock svårt att tro att muslimerna
är lika korkade idag, fast man vet ju aldrig.

16830911

Crille sa...

I Sevilla i Spanien grävde någon ned en död gris på en tomt där muslimerna lyckats genomdriva att de skulle få bygga en moské - mot folkets vilja.

När detta kom ut i pressen drog de genast tillbaka sin ansökan. Slutsats: bemöt vidskepelse med deras egen vidskepelse så får de smaka på sin egen medicin, så att säga. Då kanske de får sig en tankeställare!

Just nu pågår en strid i Borlänge om och var muslimerna ska få bygga sitt islamiska center. Jag har skrivit i Dalarnas tidning och påpekat att de kan gräva ner en gris och sätta punkt för diskussionen.

Ann-Marie sa...

Är man så vidskeplig och lever så totalt kvar i det förflutna får man skylla sig själv. Och vi andra borde kanske gräva ner grisar lite här och var och sprida nyheten. Det vore i alla fall ett oblodigt sätt att "vinna kriget" på. Och har vi grävt ner tillräckligt många grisar, så kanske inte väst är intressant längre, i alla fall inte för dom mest "vidskepliga".

Anonym sa...

utrusta patrullerna i afghanistan med högtalare och basunera ut under patrull att all ammunition på missionen är doppad och eller insmetat med grisfett och grisblod.
skulle få jihadisterna att tänka fler än en gång på att anfalla.
ta sedan även med tjänstehundar, sverige har en väldigt bra tjänstehundskår och utbildade Hfö (hundförare) ge dom lite extra bit träning som polishundarna får så blir det nog riktigt fart i luckan därborta...

Anonym sa...

jag skall hälla grisblod på taimurs grav om jag hittar den =)

fight fire with fire
han skall inte få några stackars oskyldiga oskulder att besudla

nu börjar den svenska asavreden väckas ur sin idesömn....

Knute sa...

Taqiyya = islam tillåter lögner

Løgnen som alle muslimer blir ansvarlige for og må betale for.

Islam er en dødskult og en løgnkultur med store ambisjoner: Alle folk og alle nasjoners underkastelse. Den gjør alle sanndru muslimer personlig og solidarisk ansvarlig for alle de løgner andre mindre sanndru muslimer lokkes til å lyve, - med deres guds velsigelse og vage løfte om Paradis.

http://neitilislam.blogspot.com/2011/01/lgnen-som-alle-muslimer-blir-ansvarlige.html

Knute sa...

Dom är på hugget i Saudibritannien:

"Vi måste halshugga frihet, demokrati och kapitalism..."

De extrema salafisterna i Storbritannien höll på nyåret en Islamic Awakening Conference.
Och nog borde den få resten av samhället att vakna...

http://jihadimalmo.blogspot.com/2011/01/vi-maste-halshugga-frihet-demokrati-och.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.